ivan pedala Postat Februarie 20, 2023 Share Postat Februarie 20, 2023 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vintze Postat Februarie 21, 2023 Share Postat Februarie 21, 2023 (editat) diliul se cred femeie. Așa că e tratat drept femeie. Cine e mai nebun? El sau cei care-l considera femeie? Editat Februarie 21, 2023 de vintze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Februarie 21, 2023 Share Postat Februarie 21, 2023 Ne-am agitat degeaba! Furia românilor după ce ucrainenii au adâncit pe șest canalul Bîstroe s-a dovedit inutilă, pentru că în dimineața aceasta canalul a devenit inutilizabil, în urma unei viituri imense cu peturi din România. Experții spun că adâncirea canalului a dus la creșterea vitezei apei în amonte, așa că peturile au luat-o brusc la vale, într-o avalanșă de Neumarkt imposibil de stăvilit. Ucrainenii estimează că e nevoie de câteva decenii ca să elibereze canalul de peturile și răgăliile venite dinspre români: ”Ne-am lăcomit și am supt-o. Ne-a mâncat în poponeata să adâncim canalul Bîstroe, nu am realizat că ne batem cu o forță redutabilă a naturii, nesimțirea românilor”, a declarat Zelenski. Un alt efect al colmatării canalului Bîstroe este pe celelalte brațe ale Dunării e curățenie lună, peturile fiind luate de curenți și duse înspre zona unde s-au făcut lucrările. ”În prezent, se mai poate naviga doar pe la Sulina, dar atenție la pirați”, explică ministrul de externe Aurescu. timesnewroman.ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Februarie 21, 2023 Share Postat Februarie 21, 2023 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Februarie 21, 2023 Share Postat Februarie 21, 2023 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Februarie 21, 2023 Share Postat Februarie 21, 2023 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Februarie 21, 2023 Share Postat Februarie 21, 2023 Mno, asa mere...?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vintze Postat Februarie 21, 2023 Share Postat Februarie 21, 2023 Nimeni, nimic: Copii chinezi la școală... A regular lesson at taiwanese school..mp4 -=- Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Februarie 21, 2023 Share Postat Februarie 21, 2023 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vintze Postat Februarie 21, 2023 Share Postat Februarie 21, 2023 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Februarie 21, 2023 Share Postat Februarie 21, 2023 Cand iti cade cutia de viteze... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Februarie 21, 2023 Share Postat Februarie 21, 2023 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlipperCo Postat Februarie 21, 2023 Share Postat Februarie 21, 2023 IMG_6507.MOV IMG_6509.MOV Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonFlamingo Postat Februarie 22, 2023 Share Postat Februarie 22, 2023 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Februarie 22, 2023 Share Postat Februarie 22, 2023 Acum 10 ore, FlipperCo a spus: ... Doua pagini mai in urma, este una din glume deja postata! Nu sunteti deloc atenti (pregatiti)! On: - urmarile cutremurelor de la Gorj: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vintze Postat Februarie 22, 2023 Share Postat Februarie 22, 2023 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Februarie 22, 2023 Share Postat Februarie 22, 2023 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vintze Postat Februarie 22, 2023 Share Postat Februarie 22, 2023 Acum 1 oră, ivan pedala a spus: Doua pagini mai in urma, este una din glume deja postata! Nu sunteti deloc atenti (pregatiti)! ne cerem scuze și mulțumim din inimă moderatorului. eu nu promit că nu o să se mai repete pentru că sunt bătrăn și senil chiar dacă se repetă eu tot râd pentru că am uitat că am mai râs odată Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Februarie 22, 2023 Share Postat Februarie 22, 2023 Stai linistit...nici io nu-s tanar, uneori fac aceleasi prostii pe care le faceam in tinerete si rad singur de ele! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlipperCo Postat Februarie 22, 2023 Share Postat Februarie 22, 2023 Acum 3 ore, ivan pedala a spus: Doua pagini mai in urma, este una din glume deja postata! Nu sunteti deloc atenti (pregatiti)! Foarte posibil, din pacate chiar nu am timp sa le urmaresc pe toate Si as zice ca tuturor ni se poate intampla, asa ca mai intelept e sa trecem peste, decat sa ne tragem de urechi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate