Misterio Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 Alba ca Zapada facea baie si piticii nu stiau cum sa faca sa o vada si ei goala. Se gandesc ei si pana la urma se urca unul in spinarea celuilalt pt a vedea pe geamul de la baie si transmiteau unul celuilalt ce vede cel care ajungea la geam. Piticul de sus:Acum se spala cu sapun! Ceilalti pitici unul altuia: Acum se spala cu sapun! Acum se spala cu sapun! Acum se spala cu sapun! .... Piticul de sus:Acum se freaca cu buretele! Ceilalti pitici: Acum se freaca cu buretele! Acum se freaca cu buretele! Acum se freaca cu buretele! ... Piticul de sus:Acum se scoala! Ceilalti pitici: Si mie ! Si mie ! Si mie ! Si mie ! Un popa il ia pe Ion sa-l ajute la sapat.Popa ii spune: -Ma, Ioane,du-te si adu alea 2 sape! -Bine, parinte! Se duce Ion in casa la fetele preotului care erau 2 si le spune: -Mi-o spus parintele sa va regulez! -Nu-i adevarat! zice una. Ion deschide geamu si striga: -Pe amandoua, parinte? -Pe ammmmmmmmmanddddddoua! Intr-o zi , la usa unei batrane bate un domn elegant, frumos imbracat cu un aspirator in mana. Nici n-apuca batrana sa deschida ca tipul incepe : -as dori sa va prezint cel mai performant aspirator ..in timp cer vorbea arunca pe covor o cantitate neexplicabila de balegar explicand; -stai linistita , daca acest aspirator nu curata TOT, ce se afla pe covor mananc eu. Dupa ce asculta toata povestea batrana tremurand de nervi ii raspunde: -sper ca ai pofta ca nu am curent de azi dimineata! Intr-un bar pentru homosexuali in New York, John vrea sa mearga la toaleta. In toaleta erau trei cabine, toate cu usile inchise. Bate la prima. -Ocupat! Bate la a doua. -Ocupat! Bate la a treia. -Intra! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sharpe Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 Intr-un bar pentru homosexuali in New York, John vrea sa mearga la toaleta. In toaleta erau trei cabine, toate cu usile inchise. Bate la prima. -Ocupat! Bate la a doua. -Ocupat! Bate la a treia. -Intra! nu cumva era in Londra? Cica era un om ghinionist rau de tot, da groaznic de ghinionist. Aflat intr-o zi la pescuit, prinde pestisorul de aur care-i promite indeplinirea unei singure dorinte, ca de, era super ghinionist. Sta asta se gandeste si ii spune: - Pestisorule, fa-ma print, ca astia au de toate si nu au probleme, necazuri etc. Se duce asta acasa, se culca si spre dimineata, o mana il bate pe umar si aude o voce ca-i spune: - Ferdinand, trezeste-te, trebuie sa pleci la Sarajevo! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kcuf_di Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 Cica era un om ghinionist rau de tot, da groaznic deghinionist. Aflat intr-o zi la pescuit, prinde pestisorul de aur care-i promite indeplinirea unei singure dorinte, ca de, era super ghinionist. Sta asta se gandeste si ii spune: - Pestisorule, fa-ma print, ca astia au de toate si nu au probleme, necazuri etc. Se duce asta acasa, se culca si spre dimineata, o mana il bate pe umar si aude o voce ca-i spune: - Ferdinand, trezeste-te, trebuie sa pleci la Sarajevo! Nu mai pot! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghostrider000 Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fram-Ursul Kevlar Postat Iunie 11, 2008 Share Postat Iunie 11, 2008 Doua sotii de politisti stau de vorba. Una zice: - Draga, sotul meu are post lînga o florarie. Niciodata nu mi-a adus vreo floare... - Si ce? Al meu are post lînga Conservator. O conserva n-am vazut pîna acum! In bere e putere. In vin e sanatate. In cognac e distinctie, iar in apa sint microbi... - Care e diferenta dintre o femeie si o musca? - Musca te sacaie numai vara... - Prin ce se deosebeste un om de o camila? - Camila poate sa lucreze o saptamâna fara sa bea, iar omul poate sa bea o saptamâna fara sa lucreze... Era odata un cersetor care se aseza mereu langa o biserica pentru a cersi cu o palarie in mana. Intr-o zi vine cu doua palarii. Un domn se apropie de el si-l intreaba: - Nu va suparati, de ce aveti doua palarii? Cersetorul raspunde: - Adevarul este ca mi-a mers atat de bine incat m-am hotarat sa-mi deschid o sucursala. Era odata un tanar care cand era mic vroia sa se faca un "mare" scriitor. Cand i s-a cerut sa defineasca "mare" a spus: "Vreau sa scriu chestii pe care sa le citeasca toata lumea, chestii la care lumea sa reactioneze emotional, lucruri care sa-i faca sa strige, sa planga, sa urle, sa se zbata de durere, disperare si manie!" Acum lucreaza pentru Microsoft si scrie mesaje de eroare... Noapte de iarna, furtuna, un brutar tocmai voia sa inchida magazinul, cand intra pe usa un client infrigurat care voia sa cumpere doua cornuri. - Sunteti insurat, domnule? intreaba brutarul. - Bineinteles! Dar ce, credeti ca mama m-ar fi trimis la cumparaturi pe o vreme ca asta?! Stiu ca sunt prost, dar cand ma uit in jur prind curaj! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grumpy Postat Iunie 11, 2008 Share Postat Iunie 11, 2008 Pe data de 20 iulie 1969, comandantul misiunii Apollo 11, Neil Armstrong a fost prima persoana care a pus piciorul pe luna. Primele lui cuvinte dupa ce a pasit pe luna au fost: "Un pas mic pentru om, un pas urias pentru omenire". Acest eveniment a fost televizat pe pamant. Inainte insa de a intra in naveta spatiala, Neil Armostrong a spus urmatoarele cuvinte: "Mult noroc domnule Gorsky". Multe persoane de la NASA au crezut ca este doar o remarca vis a vis de vreun cosmonaut rival sovietic si din curiozitate au cautat sa vada daca exista o asemena persoana, insa nu au gasit pe nimeni cu acest nume nici pe lista cosmonautilor rusi si nici pe cea a americanilor. De-a lungul anilor, multe persoane l-au intrebat pe Armstrong ce a vrut sa spuna cu "Mult noroc domnule Gorsky", insa Armstrong a zambit de fiecare data fara sa raspunda. Pe 5 iulie 1995, in Tampa Bay - Florida in decursul unui interviu, un reporter i-a pus iarasi misterioasa intrebare. In sfarsit, de data asta Armostrong a putut sa raspunda pentru ca domnul Gorsky murise. In 1938, cand eram copil, ma jucam cu o minge de baseball cu un prieten si mingea a ajuns din greseala in curtea domnului Gorsky, vecinul meu de atunci. Furisandu-ma in curte dupa minge, am auzit-o pe doamna Gorsky care striga la domnul Gorsky: "Sex ? Vrei sex ? Vei avea parte de sex de la mine doar cand copilul vecinilor nostri va ajunge pe luna" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borris Postat Iunie 11, 2008 Share Postat Iunie 11, 2008 Cum se misca omu' http://www.break.com/index/i-think-he-can-dance.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fram-Ursul Kevlar Postat Iunie 12, 2008 Share Postat Iunie 12, 2008 Un individ cu un caine intra intr-un bar. Comanda o bere si zice: - Am un caine foarte destept! Dupa cateva minute: - Cainele meu este cel mai inteligent! Lumea din jur se uita deja urat la el. Paharul s-a umplut de tot cand el afirma: - Cainele meu vorbeste! - Dar, bine, omule, ne crezi tampiti?! Cum sa vorbeasca un animal? - Hai sa facem pariu! Voi ii puneti o intrebare si daca nu raspunde ma scoateti de aici in suturi, dar daca raspunde, faceti cinste! - Bine, ma! Ia sa vedem! - Ma animalule, cum se cheama chestia aia din piele cu care tii calul?! Cainele se uita in ochii lor si spune: - Ham! - Asta a fost un latrat!, si-l scot in suturi pe individ afara. Cainele se duce docil dupa el si-l intreaba: - Trebuia sa spun capastru? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danutza Postat Iunie 12, 2008 Share Postat Iunie 12, 2008 http://www.youtube.com/watch?v=aYYvz_CaNnM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iony Postat Iunie 12, 2008 Share Postat Iunie 12, 2008 soareci de laborator Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Smooch Postat Iunie 12, 2008 Share Postat Iunie 12, 2008 dosar penal cui...? http://www.mototube.ro/view/417/accident-m...asaj-lujerului/ luati d'aici http://www.mototube.ro/view/412/accidente-moto-haioase-/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Frana Postat Iunie 12, 2008 Share Postat Iunie 12, 2008 A APASAT PREA TARE ACCELERATIA =)))))) nu mai pot )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LycanC Postat Iunie 12, 2008 Share Postat Iunie 12, 2008 A APASAT PREA TARE ACCELERATIA =)))))) nu mai pot )) motociclistul a murit. "politistii i-au deschis dosar penal in acest caz" . cata prostie zace in reporteri...))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Frana Postat Iunie 12, 2008 Share Postat Iunie 12, 2008 nu neaparat in reporteri , ci in cei care scriu la promptere sau cum se numesc televizoarele alea de pe care citesc reporterii stirile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sharpe Postat Iunie 12, 2008 Share Postat Iunie 12, 2008 care-i faza cu viziera fumurie?? n-a vazut bine in pasaj sau ce? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Smooch Postat Iunie 13, 2008 Share Postat Iunie 13, 2008 care-i faza cu viziera fumurie?? n-a vazut bine in pasaj sau ce? probabil..asta ma gandesc eu. or sa faca dosar penal castii sau vizierei probabil http://www.protv.ro/stiri/international/ci...l-incaltat.html probabil..asta ma gandesc eu. or sa faca dosar penal castii sau vizierei http://www.protv.ro/stiri/international/ci...l-incaltat.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Puc Postat Iunie 13, 2008 Share Postat Iunie 13, 2008 dosar penal cui...? http://www.mototube.ro/view/417/accident-m...asaj-lujerului/ luati d'aici http://www.mototube.ro/view/412/accidente-moto-haioase-/ probabil ca nu sunteti la curent cu faptul ca daca doi neni dau cap in cap pe strada si ala care 'a fost cu ideea' (motociclistul) moare, se deschide dosar penal, initiatorul (motociclistul, din nou) e vinovat, doar ca nu prea are cum sa faca puscarie sau sa plateasca. da' hai ca aici e sectiunea Fun, sa lasam offtopicul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Smooch Postat Iunie 13, 2008 Share Postat Iunie 13, 2008 probabil ca nu sunteti la curent cu faptul ca daca doi neni dau cap in cap pe strada si ala care 'a fost cu ideea' (motociclistul) moare, se deschide dosar penal, initiatorul (motociclistul, din nou) e vinovat, doar ca nu prea are cum sa faca puscarie sau sa plateasca. da' hai ca aici e sectiunea Fun, sa lasam offtopicul. aha..sa inteleg(em) ca motociclistul a murit, avand pe deasupra un dosar penal...?!hm... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sniky Postat Iunie 13, 2008 Share Postat Iunie 13, 2008 da si am avut dosar penal pt autovatamare .. si asta pt ca am ratat o curba si am intrat cu mocicleta in padure on http://www.220.ro/Obligatoriu_dreapta_si_interzis-84731.html nu stiu daca o mai fu http://www.220.ro/The_Zohan_Trailer-81827.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ismayl Postat Iunie 13, 2008 Share Postat Iunie 13, 2008 pitzipoanca.org Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Iunie 13, 2008 Share Postat Iunie 13, 2008 (editat) pitzipoanca.org Astea atenteaza la integritatea corporala a unui popor dand cu poponeata in el!!!! Editat Iunie 13, 2008 de IceLord Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Smooch Postat Iunie 13, 2008 Share Postat Iunie 13, 2008 pitzipoanca.org vechi.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Iunie 13, 2008 Share Postat Iunie 13, 2008 pics Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Smooch Postat Iunie 14, 2008 Share Postat Iunie 14, 2008 nu e FUN..deloc! da am zis sa nu fac un alt topic...http://www.mototube.ro/view/524/accident-cu-o-motocicleta-electrica-capabila-sa-faca-0100kmh-in-0.97sec/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzefeeR Postat Iunie 14, 2008 Share Postat Iunie 14, 2008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate