ivan pedala Postat Septembrie 8, 2023 Share Postat Septembrie 8, 2023 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vintze Postat Septembrie 8, 2023 Share Postat Septembrie 8, 2023 cred ca nu fac ei recipientele. ei doar le încarcă. posibil ca în același recipient să încapă chiar și 400 ml. oricum nu cred că e nevoie să facă recipiente mai mari pentru 25 de ml. 25 de ml înseamnă foarte puțin on topic: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Septembrie 8, 2023 Share Postat Septembrie 8, 2023 Cat de putin ii trebuie unui barbat ca sa fie fericit! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vintze Postat Septembrie 8, 2023 Share Postat Septembrie 8, 2023 ssstwitter.com_1694183873536.mp4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Septembrie 8, 2023 Share Postat Septembrie 8, 2023 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vintze Postat Septembrie 8, 2023 Share Postat Septembrie 8, 2023 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Septembrie 8, 2023 Share Postat Septembrie 8, 2023 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Septembrie 8, 2023 Share Postat Septembrie 8, 2023 Nivelul de siguranta in anii '60...si totusi am supravietuit! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Septembrie 8, 2023 Share Postat Septembrie 8, 2023 Acum 20 minute, ivan pedala a spus: Nivelul de siguranta in anii '60...si totusi am supravietuit! Și ți-ai schimbat și sexu între timp! ____ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Septembrie 8, 2023 Share Postat Septembrie 8, 2023 Acum 1 minut, ENEOS a spus: Și ți-ai schimbat și sexu între timp!... Daca vrei sa verifici, pentru prieteni este moka! On: cititi cum sa dormiti bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Septembrie 8, 2023 Share Postat Septembrie 8, 2023 Acum 5 minute, ivan pedala a spus: Daca vrei sa verifici Vreau să știu dacă ești cea din stânga sau din dreapta pe furnicular! _____ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Septembrie 8, 2023 Share Postat Septembrie 8, 2023 Acum 4 minute, ENEOS a spus: Vreau să știu dacă ești cea din stânga sau din dreapta pe furnicular!... Nu eram prezent pe furnicular, abia ma nascusem...eram la maternitate! Schimba dioptriile sau furnizoru' de pudra! On: cred ca a pierdut ceva de la camion! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vintze Postat Septembrie 8, 2023 Share Postat Septembrie 8, 2023 noi râdem și ăștia au luat-o raza de tot. și în curând va trebui să ne conformăm și noi nebuniei lor. cum plm să scrie la gazetă că ăla e femeie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Septembrie 8, 2023 Share Postat Septembrie 8, 2023 Si ultima pe seara asta...cel mai prost din curtea scolii... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vintze Postat Septembrie 9, 2023 Share Postat Septembrie 9, 2023 În Napoli, un imigrant încearcă să fure poșeta unei femei, dar are ghinion, deoarece femeia este sergent în forțele speciale. ssstwitter.com_1694234493142.mp4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Septembrie 9, 2023 Share Postat Septembrie 9, 2023 Programu' "litoralu' pentru toti" din septembrie... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Septembrie 9, 2023 Share Postat Septembrie 9, 2023 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Septembrie 9, 2023 Share Postat Septembrie 9, 2023 (scuzatz gresalele!) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vintze Postat Septembrie 9, 2023 Share Postat Septembrie 9, 2023 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Septembrie 9, 2023 Share Postat Septembrie 9, 2023 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vintze Postat Septembrie 9, 2023 Share Postat Septembrie 9, 2023 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Septembrie 9, 2023 Share Postat Septembrie 9, 2023 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vintze Postat Septembrie 10, 2023 Share Postat Septembrie 10, 2023 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Septembrie 10, 2023 Share Postat Septembrie 10, 2023 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Septembrie 10, 2023 Share Postat Septembrie 10, 2023 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate