blackmoonrider Postat Noiembrie 10, 2006 Share Postat Noiembrie 10, 2006 oooops!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator TazzY Postat Noiembrie 10, 2006 Share Postat Noiembrie 10, 2006 2 copii, numarau o bila Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brocko Postat Noiembrie 10, 2006 Share Postat Noiembrie 10, 2006 (editat) 2 copii, numarau o bila puuuuaaaaaaaa daca e pe d'astea bag si eu Doi soricei spargeau cuburi de gheata intr-un bec. Vine mama lor, elefanta si le spune: -Bai fratilor, dati-va jos din corcodush ca nu-i bicicleta mea! Intr-un copac 2 vaci impleteau apa minerala.Vine un crocodil zburator si intreaba: -Cat e ceasu'? -Vaca-i mata bah!!! dar mai bine cautati voi pe google Editat Noiembrie 10, 2006 de brocko Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator TazzY Postat Noiembrie 10, 2006 Share Postat Noiembrie 10, 2006 puuuuaaaaaaaa daca e pe d'astea bag si eu Doi soricei spargeau cuburi de gheata intr-un bec. Vine mama lor, elefanta si le spune: -Bai fratilor, dati-va jos din corcodush ca nu-i bicicleta mea! Intr-un copac 2 vaci impleteau apa minerala.Vine un crocodil zburator si intreaba: -Cat e ceasu'? -Vaca-i mata bah!!! dar mai bine cautati voi pe google hahahahahahaha Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi_q Postat Noiembrie 11, 2006 Share Postat Noiembrie 11, 2006 funny : http://www.resursadefun.ro/pov_noi-noul-cod-rutier.htm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu_ro Postat Noiembrie 13, 2006 Share Postat Noiembrie 13, 2006 Jiji revine pe Autostrada Soarelui cu oaia http://www.220.ro/stuff/Autostrada_Soarelu...incredibile.htm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu_ro Postat Noiembrie 13, 2006 Share Postat Noiembrie 13, 2006 ajung Bush, Blair si Basescu in iad. Fiecare are dreptul la convorbiri cu lumea reala contra-cost. La sfarsitul lunii vin facturile pentru fiecare: Bush: convorbiri 30min catre SUA, cost factura 100$ Blair: convorbiri 45min catre UK, cost factura 180$ Basescu: convorbiri 300min catre Romania, cost factura 1$ Revoltati primii doi cer socoteala la administratorul iadului.. raspunsul: hell to hell se taxeaza local! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
F_Krisztian Postat Noiembrie 13, 2006 Share Postat Noiembrie 13, 2006 http://www.youtube.com/watch?v=wnTT7u5U4Yo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prafuit Postat Noiembrie 14, 2006 Share Postat Noiembrie 14, 2006 Apple Computer reported today that it has developed computer chips that can store and play music inside women's breasts. This is considered to be a major breakthrough because women are always complaining about men staring at their breasts and not listening to them. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Noiembrie 14, 2006 Share Postat Noiembrie 14, 2006 (editat) Apple Computer reported today that it has developed computer chips that can store and play music inside women's breasts. This is considered to be a major breakthrough because women are always complaining about men staring at their breasts and not listening to them. daca ti-e foame, mananca sare...o sa-ti fie sete un avion taia cu drujba motorina in sant...cine a furat portocala? poanta asta mi s-a parut geniala, am primit-o de la sef cand am cerut marire de salariu > > > > > Dupa 2 Ani de serviciu, un om Realizeaza > ca el, NU a fost promovat, Nu a fost transferat, NU i s-a marit salariul, Nu i s-au dat prime si > ca compania NU face nimic in acest sens. > > > > > Deci omul s-a decis ca intr-o dimineata, sa mearga la managerul direct, iar dupa schimbul de amabilitati, a > inceput sa-i mentioneze sefului, observatiile sale. > > SEFUL, uitandu-se la el, a Ras, l-a rugat sa ia loc, spunand: > > - Prietene, TU NU AI LUCRAT in COMPANIA > ASTA NICI MACAR 1 ZI !!!!!!!!!!!!! > > Omul a fost surprins sa auda aceasta dar > seful a continuat sa explice: > > > > > > > > > > Mgr:- Cate zile sunt intr-un An ? > > > > > Omul:- 365 zile iar o data la 4 ani sunt 366 zile > > > > > Mgr: -Cate ore are 1 zi? > > > > > Omul:-24 ore > > > > > Mgr: -Cate ore muncesti pe zi ? > > > > > Omul:-8 ore/zi (de la ora 8.00 la 16.00) > > > > > Mgr: -Asa, deci cat la % dintr-o zi ,muncesti ? > > > > > Omul:-(a facut calculele si a zis), 8ore/24ore = 1/3 dintr-o zi > > > > (adica 33,3%) > > > > > Mgr: -Foarte bine, deci cat reprezinta 1/3 dintr-un An ? > > > > > Omul:-122 (1/3 x 366 zile2 zile) > > > > > Mgr: -Vii la Lucru in week-enduri ? > > > > > Omul:-NU, dle > > > > > Mgr: -Cate zile de week-end sunt intr-un An ? > > > > > Omul:-52 Sambete si 52 Duminici, in total 104 zile week-end > > > > > Mgr: -Merci. Daca eliminam din cele 122 zile cele 104 zile week-end, cate zile raman ? > > > > > Omul:-18 zile > > > > > Mgr: -OK! De obicei, In fiecare an ai 3 saptamani de Concediu CU sau Fara Plata. Acum, elimina cele 15 > zile din cele 18 zile ramase. > > > > > Cate zile mai raman ? > > > > > Omul:-3 zile > > > > > Mgr: -Lucrezi de Anul Nou, Paste si Craciun ? > > > > > Omul:-Nu, domnule > > > > > Mgr: -Bun. Elimina cele 3 zile de Sarbatoare din zilele ramase. Cate zile mai raman ? > > > > > Omul:-NICIUNA, dle. > > > > > Mgr: -Pai, CE MAi DORESTI ???? Editat Noiembrie 14, 2006 de Mr_ORL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator TazzY Postat Noiembrie 14, 2006 Share Postat Noiembrie 14, 2006 http://www.circoripopolo.be/comicduo/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gbordura Postat Noiembrie 14, 2006 Share Postat Noiembrie 14, 2006 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu_ro Postat Noiembrie 14, 2006 Share Postat Noiembrie 14, 2006 Povesteste tiganu: "Ma duc dimineata la pescuit, si stau, sistau, si seara prind un amarat de pestisor galben... Ma uit in galeata- goala, manca-ti-as... Zic: Dute-n amaru tau, amaratule! Ma duc spre casa cu bicicleta, ce sa vezi: se face-n Mertzanu' asta, de zic toti ca l-am furat; ajung acasa, o vila, manca-ti-as... O inthreb pe phiranda: De unde-i vila asta tu, ca-ti mananc pipota! Nu stiu, ma tigane! Ii povestesc ce-am patit, si-atunci imi zice tiganca: Ia o oala cu rame, si-i du la peste si-i multumeste! Si-ajung la lac, il strig pe pestisor, si-l intreb: Cum sa te rasplatesc,pestisorule? Si el zice ca are tot ce vrea, ca-i fermecat, manca-mi-ar, da' zice sa-i dau o mue. Si se da de trei ori peste cap, si se face omandrete de fata de 14 ani... onorata instanta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu_ro Postat Noiembrie 15, 2006 Share Postat Noiembrie 15, 2006 Sotul apare acasa fericit si striga sotiei: - Iubito, am castigat 1 milion de dolari la lotto ! Fa bagajele ! Sotia: - Vai draga, dar unde mergem ? La munte, la mare ? Sotul: - Ma doare-n p***, dispari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
UltraDM Postat Noiembrie 15, 2006 Share Postat Noiembrie 15, 2006 nuÂş dacă e cel mai potrivit să pun aici, dar totuÂşi ... Liniuță Trotinetă vs MaÂşină Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu_ro Postat Noiembrie 16, 2006 Share Postat Noiembrie 16, 2006 http://www.220.ro/stuff/Super_Melody.htm continuarea http://www.melodyhits.tv/docs/melodycommer...p?category=corp Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TaviS Postat Noiembrie 16, 2006 Share Postat Noiembrie 16, 2006 Ce-si zice un motorist adevarat cind il prinde ploaia calare? -Ce bine ca n-am spalat-o azi dimineatza! © TaviS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Miriam Postat Noiembrie 16, 2006 Share Postat Noiembrie 16, 2006 un tip e medic ginecolog de 20 ani,si se satura...se gandeste sa-si schimbe meseria. fiind pasionat de mecanica ,intra la o scoala superioara de mecanici auto-moto.dupa 3 ani termina scoala si vine examenul de licenta la care trebuia sa dezasambleze si sa asambleze la loc o motocicleta.termina examenul si directorul ii da 3 premii..."primul pt ca ai scos un timp record","al doilea pt ca ai asamblat-o perfect","si al treilea pt ca ai facut toate astea prin teava de esapament" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BooBoo Postat Noiembrie 16, 2006 Share Postat Noiembrie 16, 2006 daca ti-e foame, mananca sare...o sa-ti fie sete un avion taia cu drujba motorina in sant...cine a furat portocala? poanta asta mi s-a parut geniala, am primit-o de la sef cand am cerut marire de salariu Dupa 2 Ani de serviciu, un om realizeaza ca el nu a fost promovat, nu a fost transferat, nu i s-a marit salariul, nu i s-au dat prime si ca compania NU face nimic in acest sens. Deci omul s-a decis ca intr-o dimineata, sa mearga la managerul direct, iar dupa schimbul de amabilitati, a inceput sa-i mentioneze sefului, observatiile sale. SEFUL, uitandu-se la el, a Ras, l-a rugat sa ia loc, spunand: - Prietene, TU NU AI LUCRAT in COMPANIA ASTA NICI MACAR 1 ZI !!!!!!!!!!!!! Omul a fost surprins sa auda aceasta dar seful a continuat sa explice: Mgr:- Cate zile sunt intr-un An ? Omul:- 365 zile iar o data la 4 ani sunt 366 zile Mgr: -Cate ore are 1 zi? Omul:-24 ore Mgr: -Cate ore muncesti pe zi ? Omul:-8 ore/zi (de la ora 8.00 la 16.00) Mgr: -Asa, deci cat la % dintr-o zi ,muncesti ? Omul:-(a facut calculele si a zis), 8ore/24ore = 1/3 dintr-o zi (adica 33,3%) Mgr: -Foarte bine, deci cat reprezinta 1/3 dintr-un An ? Omul:-122 (1/3 x 366 zile2 zile) Mgr: -Vii la Lucru in week-enduri ? Omul:-NU, dle Mgr: -Cate zile de week-end sunt intr-un An ? Omul:-52 Sambete si 52 Duminici, in total 104 zile week-end Mgr: -Merci. Daca eliminam din cele 122 zile cele 104 zile week-end, cate zile raman ? Omul:-18 zile Mgr: -OK! De obicei, In fiecare an ai 3 saptamani de Concediu CU sau Fara Plata. Acum, elimina cele 15 zile din cele 18 zile ramase. Cate zile mai raman ? Omul:-3 zile Mgr: -Lucrezi de Anul Nou, Paste si Craciun ? Omul:-Nu, domnule Mgr: -Bun. Elimina cele 3 zile de Sarbatoare din zilele ramase. Cate zile mai raman ? Omul:-NICIUNA, dle. Mgr: -Pai, CE MAi DORESTI ???? Wow! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Noiembrie 16, 2006 Share Postat Noiembrie 16, 2006 Wow! sa tot ceri marire de salariu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JohnDoe Postat Noiembrie 16, 2006 Share Postat Noiembrie 16, 2006 Pentru cine nu a vazut R. Williams, Live on Broadway: click. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Caly Postat Noiembrie 16, 2006 Share Postat Noiembrie 16, 2006 From a strictly mathematical viewpoint it goes like this: What Makes 100%? What does it mean to give MORE than 100%? Ever wonder about those people who say they are giving more than 100%? We have all been to those meetings where someone wants you to give over 100%. How about achieving 103%? What makes up 100% in life? Here's a little mathematical formula that might help you answer these questions: If: A B C D E F G H I J K L ! M N O P Q R S T U V W X Y Z is represented as: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26. Then: H-A-R-D-W-O-R-K 8+1+18+4+23+15+18+11 = 98% and K-N-O-W-L-E-D-G-E 11+14+15+23+12+5+4+7+5 = 96% But, A-T-T-I-T-U-D-E 1+20+20+9+20+21+4+5 = 100% And, B-U-L-L-S-H-I-T! 2+21+12+12+19+8+9+20 = 103% AND, look how far ass kissing will take you. A-S-S-K-I-S-S-I-N-G 1+19+19+11+9+19+19+9+14+7 = 118% So, one can conclude with mathematical certainty that While Hard work and Knowledge will get you close, and Attitude will get you there, it's the Bullshit and Ass kissing that will put you over the top Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
serenity Postat Noiembrie 16, 2006 Share Postat Noiembrie 16, 2006 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hell biker Postat Noiembrie 16, 2006 Share Postat Noiembrie 16, 2006 Cautam pe google niste imagini cu pentagrame.Dupa ce am vazut toate paginile, na belea de concluzie ce trage google.ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Noiembrie 16, 2006 Share Postat Noiembrie 16, 2006 (editat) o fi made in romania sau e chinezareasca iote si ceva legat de calcuri Editat Noiembrie 16, 2006 de Mr_ORL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate