silraw Postat Decembrie 14, 2006 Share Postat Decembrie 14, 2006 http://www.videoclip.go.ro este alt sait complet nou...cu filmulete ...ia arunca un ochi...sa vad cati vizitatori am.. sunt si cateva filmulete cu motoare bun intri pe sait si ce se intempla? http://www.evineri.ro/ ??????? care e faza? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brocko Postat Decembrie 14, 2006 Share Postat Decembrie 14, 2006 (editat) bun intri pe sait si ce se intempla? ??????? care e faza? "?????? care e faza?" p'asta www.ie7.com o intelegi??? Editat Decembrie 14, 2006 de brocko Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
violetbiker Postat Decembrie 14, 2006 Share Postat Decembrie 14, 2006 http://www.evineri.ro/ Fain Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hai-Hui Postat Decembrie 14, 2006 Share Postat Decembrie 14, 2006 L-am terminat, l-am terminat... Ce inseamna sa te plictisesti... Nah belea, ca nu pot sa pun poza ca cica "The requested file upload failed because suitable permissions have not been enabled on the 'uploads' directory. Please contact the board administrator and inform them of this error".... :lol: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brocko Postat Decembrie 15, 2006 Share Postat Decembrie 15, 2006 Angajatii unei companii multinationale sunt intrebati ce vor face cu bani din prima de craciun. Elvetianul : Din bani de prima imi cumpar o barca Reporterul : Si cu restu? Elvetianul : si cu restu imi renovez fatada casei. Englezul : Din bani de prima imi cumpar o masina sport Reporterul : Si cu restu? Englezul : si cu restul ma duc intr-o excursie in Africa Romanul: Din bani de prima imi cumpar un pulover. Reporterul : Si cu restul ? Romanul: Restul mi-i da mama. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
allias Postat Decembrie 15, 2006 Share Postat Decembrie 15, 2006 si eu tot la 5 eu la 9 sunt hehehe am ajuns pana la 31 de acolo nu se mai poate tre sa navighezi in reverse printre bombe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brocko Postat Decembrie 15, 2006 Share Postat Decembrie 15, 2006 Un barbat isi suna sotia acasa si spune: "Draga am fost invitat sa merg la pescuit in Canada cu seful meu si cativa prieteni de-ai lui. Vom fi plecati pentru o saptamana. Este o oportunitate pentru mine sa obtin acea promovare pe care am asteptat-o, asa ca ai putea sa-mi impachetezi suficiente haine pentru o saptamana, undita si trusa mea de pescuit? Vom pleca de la birou si voi trece in fuga pana acasa sa-mi iau lucrurile. Oh, te rog, pune in bagaj si noua mea pijama de matase albastra". Sotiei i s-a parut putin dubios ce a auzit, dar, ca o sotie buna ce era, a facut exact ce a rugat-o sotul ei. Weekendul urmator sotul s-a intors putin obosit dar, de altfel aratand bine. Sotia l-a intampinat acasa si l-a intrebat daca a prins multi pesti. El a spus: "Da!. O multime de somoni si cativa pesti spada. Dar de ce nu mi-ai impachetat noua mea pijama de matase bleu, asa cum te-am rugat?" Sotia replica: "Dar am facut-o. Este in trusa ta de pescuit." Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brocko Postat Decembrie 16, 2006 Share Postat Decembrie 16, 2006 Un sot furios se intoarce acasa intr-o seara si-si gaseste sotia in pat cu un barbat gol. -"Ce faceti acolo?" striga el. La care sotia ii spune amantului: "Ti-am zis eu ca e prost!" O pereche catre receptionerul hotelului: -Am dori o camera cu pat dublu. -Sunteti casatoriti? -Da, amandoi. Ce este fusta ? - Fusta este o patura sociala care acopera un organ genital central, la care pot sa adere toti membrii cu conditia sa nu traseze sarcini . prima de craciun Crash__Eddie_Stunts.wmv Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brocko Postat Decembrie 18, 2006 Share Postat Decembrie 18, 2006 Doi soricei, intr-o sala de cinematograf, rontaiau banda unui film. - Iti place?, intreaba un soricel. - Nu prea, raspunde al doilea. Mai mult mi-a placut cartea !!! Cocosul organizeaza o sedinta cu gainile. Despacheteaza o cutie si scoate din ea un ou de strut. - Nu vreau sa va critic, dar trebuie sa stiti ce face concurenta Erau odata doua buci. Vine una si ii zice celeilalte: - Ma buco, daca tot stam atat timp impreuna, de ce nu ne casatorim? La care cealalta buca: - Ma, stii ca m-as casatori cu tine, dar nu vezi ca ne despartim din orice (cuvant urat) !?!? Frizerul il intreaba pe client : - Cum sa va tund ca sa fiti multumit ? - Gratis ! Nepotul vine in vizita si o gaseste pe bunica de 80 de ani plangand. Nepotul: - Ce s-a intamplat? Bunica: - A murit bunicu' ! - Pai cum s-a intamplat asa o nenorocire? - Azi dimineata in timp ce faceam sex. - Dar stiati ca la varsta voastra poate fi fatal! - Da, de 5 ani o faceam numai duminica si atunci in ritmul lent al clopotelor de la biserica: la ding - o baga, si la dong - o scotea! - Si atunci care a fost problema?! - A trecut nenorocitul de postas cu soneria lui de la bicicleta! Un om care nu era in stare sa conduca, isi lasa constiincios masina in fata birtului si pleaca impleticindu-se acasa. Il opreste un politist: -Ce faci aici la 4 dimineata? -Ma duc la o prelegere, spuse omul. -Cine naiba tine prelegeri la ora asta? -Nevasta-mea. Doua blonde cautau prin padure un brad de craciun. Dupa o zi intreaga de stat in frig una dintre ele spune celeilalte: -Auzi, n-ar fi mai bine sa luam unu asa, fara globuri?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alin_barburas Postat Decembrie 19, 2006 Share Postat Decembrie 19, 2006 /index.php?...c=72745&hl= . Unii oameni nu isi pot permite motocilceta si asta vinde o asa bijuterie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
antemiu Postat Decembrie 19, 2006 Share Postat Decembrie 19, 2006 /index.php?...c=72745&hl= . Unii oameni nu isi pot permite motocilceta si asta vinde o asa bijuterie Bag seama ca golfu la inceputuri era fabricat de suzuki! :haha: noi sa fim sanatosi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alin_barburas Postat Decembrie 19, 2006 Share Postat Decembrie 19, 2006 Bag seama ca golfu la inceputuri era fabricat de suzuki! :lol: noi sa fim sanatosi Si avea si 600 de cai. Iti dai seama ce regrese fac astia de la VW!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mystyk Postat Decembrie 19, 2006 Share Postat Decembrie 19, 2006 Daca tot se posteaza bancuri, atunci sa-mi fac si eu debutul Cica ajung Bush, Blair si Basescu in iad. Fiecare are dreptul la convorbiri cu lumea reala contra-cost. La sfarsitul lunii vin facturile pentru fiecare: Bush: convorbiri 30min catre SUA, cost factura 100$; Blair: convorbiri 45min catre UK, cost factura 180$; Basescu: convorbiri 300min catre Romania, cost factura 1$. Revoltati primii doi cer socoteala la administratorul iadului.. Raspunsul: Hell to Hell se taxeaza local.. El si ea, 4 ani fiecare, pe plaja, goi, examinindu-si propria nuditate. El: - Uite tu nu ai d-asta! Ea: - Da, dar a zis mami ca daca am d-asta atunci pot sa am d-alea cate vreau. Un barbat la librarie: - As dori cartea cu titlul "Superioritatea barbatului fata de femeie" Vinzatoarea: - Utopie si SF-uri, la etajul 1 va rog. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
newprofiler1978 Postat Decembrie 20, 2006 Share Postat Decembrie 20, 2006 Intr-un mic orasel din SUA avocatul acuzarii cheama primul martor, o babuta simpatica, si, vazand-o cam emotionata, incepe cu o intrebare de complezenta: - Dna Jones, spuneti-mi daca ma cunoasteti... - Daca te cunosc? Dar bineinteles ca te cunosc,domnule Williams, te stiu de cand erai un baietel! Dar ai fost o mare dezamagire pentru mine...Minti, manipulezi oamenii si-i vorbesti pe la spate! Si cel mai rau este ca-ti inseli fara rusine nevasta! Inmarmurit avocatul incearca sa schimbe discutia si ingaima: - Doamna Jones, dar pe avocatul apararii il cunoasteti ? - Hmmm ! Desigur ca il cunosc si pe domnul Bradley. De cand il stiu, a fost la fel: lenes, bigot si cam betiv... Nu poate avea o relatie normala cu cineva, iar competenta sa ca avocat este indoielnica ! Ca sa nu mai vorbesc de faptul ca-si inseala sotia cu trei amante ! Una dintre ele este chiar sotia ta ! In murmurul salii, judecatorul le cere avocatilor sa se apropie: - Ascultati, bastarzi nenorociti, daca vreunul dintre voi o intreaba pe baba daca ma cunoaste, va sparg! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AS25 Postat Decembrie 20, 2006 Share Postat Decembrie 20, 2006 kawasaki_ninja_radar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AmonRa Postat Decembrie 20, 2006 Share Postat Decembrie 20, 2006 Plugusorul in dormitor: "Ah...ooo!!! Ah....ooo!" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SnapShot Postat Decembrie 21, 2006 Share Postat Decembrie 21, 2006 Bunnies don't milk cows! mEzOxF_JxpI Bunnies can't play with fireworks! F2OjBSDhzdg Bunnies can't phone! ZCncfXXxZW4 Per total, una din cele mai misto campanii de promovare a unui produs. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Decembrie 21, 2006 Share Postat Decembrie 21, 2006 Georgeasca vine intr-o zi la birou si spune: - Fetelor, aseara ma bag in pat cu barbatul sa facem si noi ceva si-i pun mana pe testicule. Mai, si avea niste testicule reci ca gheata... A doua zi Ioneasca zice si ea: - Fetelor si eu m-am bagat cu barbatul in pat, i-am pus mana pe testicule si erau tot reci ca gheata... A treia zi apare si Popeasca batuta mar, cu ochii vineti, etc. - Ce-ai patit draga? - Pai ma bag si eu in pat cu barbatul. Ii pun mana pe testicule si ce sa vezi?!? Fierbinti, fierbinti. Atunci zic: "Draga ce fierbinti sunt testiculele tale, ale lui Georgescu si Ionescu sunt reci ca gheata..." Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brocko Postat Decembrie 22, 2006 Share Postat Decembrie 22, 2006 Mamã, e adevãrat cã pe mine m-a adus barza?- Da, comoara mea micã! E adevãrat.- E adevãrat cã Bunul Dumnezeu ne dã pâinea cea de toate zilele?- E adevãrat, puiule!- E adevãrat cã Mos Crãciun si Iepurasul ne aduc cadourile?- Da, dragul mamei.- Atunci, de ce îl mai tinem pe trântorul de tata? Coboram baieti? -Nu, Boram pe rand... mos craciun ajunge si la copiii somalezi. vazandu-i slabi morti, ii intreaba "copilasi, de ce sunteti asa slabi?". un copil raspunde "pai daca nu mancam!?!". mosul, indignat, le spune "cine nu mananca nu primeste cadouri!". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fix Postat Decembrie 22, 2006 Share Postat Decembrie 22, 2006 (editat) Barbatul a descoperit ARMELE si a inventat VANATOAREA, Femeia a descoperit VANATOAREA si a inventat Victimele=Barbati Barbatul a descoperit CULORILE si a inventat PICTURA, Femeia a descoperit PICTURA si a inventat MAKEUP-ul Barbatul a descoperit LUMEA si a inventat CONVERSATIA, Femeia a descoperit CONVERSATIA si a inventat BARFA Barbatul a descoperit JOCURILE si a inventat CARTILE DE JOC, Femeia a descoperit CARTILE DE JOC si a inventat DATUL IN CARTI Barbatul a descoperit AGRICULTURA si a inventat MANCAREA, Femeia a descoperit MANCAREA si a inventat DIETA Barbatul a descoperit PRIETENIA si a inventat DRAGOSTEA, Femeia a descoperit DRAGOSTEA si a inventat CASATORIA Barbatul a descoperit FEMEIA si a inventat SEXUL, Femeia a descoperit SEXUL si a inventat DURERILE DE CAP Barbatul a descoperit COMERTUL si a inventat BANII, Femeia a descoperit BANII... si atunci s-a dus naibii totul ! ...................................................................................................Dictionarul Femeilor - pentru Barbati > > Da = Poate > > Nu = NU > > Poate = Nu > > Imi pare rau = O sa-ti para rau > > Avem nevoie = Vreau > > Hotaraste tu = Decizia corecta e deja evidenta > > Fa cum crezi = O sa-ti para rau dupa aia > > Trebuie sa vorbim = Am nevoie sa ma lamentez > > Sigur, fa-o daca vrei = Nu vreau s-o faci > > Nu sunt suparata = Sigur ca sunt suparata,(cuvant urat)! > > Esti atat de masculin = Trebuie sa te mai razi > > In seara seara asta esti atat de dragut cu mine = E posibil sa te gandesti numai la sex? > > Stinge lumina = Am celulita > > Bucataria asta este asa de nepractica = Vreau o casa noua > > As dori alte perdele = si alt tapet, alta mobila,alte electrocasnice > > Am auzit un zgomot = Mi-am dat seama ca erai gata sa adormi > > Ma iubesti? = Trebuie sa-ti cer ceva > > Cat ma iubesti? = Am facut ceva ce n-o sa-ti placa > > Am fundul mare? = Spune-mi ca sunt splendida > > Trebuie sa inveti sa comunici = Trebuie sa fii de acord cu mine > > Nu-i nimic, pe bune = Doar ca esti un asemenea tampit > > > > > > Dictionarul Barbatilor - pentru Femei > > Mi-e foame = Mi-e foame > > Mi-e somn = Mi-e somn > > Sunt obosit = sunt obosit > > Faina rochie = Misto gagica > > Ce nu e bine? = Nu inteleg de ce faci asa mare tragedie > > Ce nu e bine? = Cu ce trauma psihologica insignifianta autoinventata te lupti? > > Da, imi place cum te-ai tuns = Imi placea mai mult inainte > > Da, imi place cum te-ai tuns = Cinzeci de mii si nu ai schimbat de fapt nimic > > (in timp ce fac cumparaturi) Imi place mai mult asta decat ala = > > =Ia oricare din cac..urile astea de haine,numa' hai sa mergem acasa! > > Sa stam de vorba = Incerc sa iti creez o buna impresie asupra mea, in asa > > fel incat sa ma consideri o persoana profunda si poate astfel vei fi de > > acord sa faci sex cu mine > > Te casatoresti cu mine? = Vreau sa devina ilegal pentru tine sa te culci cu > > alti barbati > > Mergem la un film in oras? = Mi-ar place sa facem sex > > Te pot invita la cina in oras? = Mi-ar place sa facem sex > > Iti pot da cate un telefon din cand in cand? = Mi-ar place sa facem sex > > Imi poti acorda onoarea unui dans cu tine = Mi-ar place sa facem sex > > Pari incordata, iti fac un masaj? = Vreau sa te mangai = Mi-ar place sa > > facem sex > > Ce nu e bine? = Inteleg ca despre a face sex in noaptea asta nici nu se > pune problema... > > Sunt suparat = Vrei sa facem sex? > > Te iubesc = Hai sa facem sex acum! > > Si eu te iubesc = Bine, am spus-o, da' acuma hai sa facem sex.........................................................................Intrebarea reporterului: ce parere aveti despre sexul virtual? studentul de la medicina: - ce e aia virtual? studentul de la economie: - chiar asa, ce e aia virtual? studentul de la informatica: - stati putin, ce e ala sex? . > >...................................................................Patru "calculatoristi" se intalnesc la o bere. Unul incepe sa povesteasca: - Am agatat aseara o tipa beton. Am dus-o acasa. Eu incins, ea incinsa. Ne-am apucat sa ne dezbracam chiar din momentul in care am intrat pe usa. Am "pus-o" in picioare, rezemati de perete... Ne-am cautat o noua pozitie si am asezat-o pe birou, chiar pe tastatura noului meu calculator... Este brusc intrerupt de ceilalti, in cor: - Aha! Ce calculator ti-ai luat? Editat Decembrie 22, 2006 de fara roti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madcox Postat Decembrie 22, 2006 Share Postat Decembrie 22, 2006 Ion si Maria merg la Zoo si se opresc in fata custii unei gorile.Ion zice Mariei: -Tu Marie,ia desfa-ti un nasture de la bluza! -Ma Ioane tu esti bolund! -Taci tu,desfa-ti numa un nasture! Maria isi desface un nasture.Gorila devine interesata. -Marie,mai desfa-ti un nasture! Maria isi mai desface un nasture la bluza. Gorila incepe sa sara prin cusca si sa urle. -Marie ,ia ridica-ti un pic fusta! -Ma ,tu nu esti in toate mintile! -Taci din gura si ridic-o numai un pic! Maria se conformeaza. Gorila incepe sa se bata cu pumnii in piept si sa urle. Ion deschide cusca si o impinge pe Maria inauntru,spunind: -Ei,acum explica-i ca n-ai chef,ca esti obosita,ca esti la ciclu...! La o masa festiva este invitata toata famlia, inclusiv bunicul care abia se mai tine pe picioare. In timpul mesei, de mai multe ori, bunicul s-a clatinat in dreapta si in stanga in timp ce persoanele de langa el il tot prindeau si il asezau in pozitie verticala. La sfarsitul mesei, bunicul s-a ridicat suparat si a spus: -Da-o-n masa de treaba, ca nu se mai poate besi nimeni in casa asta! Un tip urca in avion si isi ocupa locul. In asteptarea decolarii vede ca intra in avion cea mai frumoasa femeie pe care a vazut-o vreodata. Curand realizeaza ca femeia vine direct spre el si, cu mare satisfactie, constata aceasta avea locul chiar de langa al lui. Incercand sa intre in vorba, reuseste sa zica: - Calatorie de afaceri sau de placere ? - Merg la Congresul Nimfomaniacelor de la Chicago - raspunde femeia. Electrizat (superexcitat) de prezenta alaturi a celei mai frumoase femei din lume, care in plus mai si pare nimfomana, tipul o intreaba incercand sa-si pastreze calmul aparent: - Si care este rolul tau la acest congres ? - Lector, raspunde femeia. Folosindu-mi experienta vreau sa demontez unele dintre cele mai cunoscute mituri despre sex. - Interesant... spune barbatul tremurand vizibil. Si care ar fi miturile astea ? - Pai unul dintre cele mai populare mituri se refera la barbatii afro-americani, despre care se spune ca sunt cei mai dotati, cand realitatea demonstreaza ca cei mai dotati sunt de fapt descendentii pieilor rosii.O alta credinta impamantenita este aceea ca francezii sunt cei mai buni amanti, cand de fapt cei mai buni amanti sunt grecii si urmasii lor...Dandu-si seama ca a fost luata de val, femeia ii spune jenata: - Imi cer scuze. Va bat la cap cu problemele mele personale si nici nu ne-am cunoscut... Barbatul, conciliant, ii intinde mana si-i spune: - Vai, dar asta nu-i o problema. Ma cheama Winetou... Winetou Papadopoulos... La consultatie : - D-le doctor, acum un an mi-ati recomandat sa evit umezeala din cauza reumatismului. - Si? - Am venit sa va intreb daca as putea face de acum o baie . Pe o sosea din USA, in mijlocul desertului, trece un motociclist cu un motor super-dooper, 300 km/h... Cand ajunge in dreptul unui bar, dintr-un orasel mic, striga: - Cine mai are motocicleta ca a meaaa! Peste 1 ora, iar trece si striga: - Cine mai are motocicleta ca a meaaa! Dupa alta ora ... - Cine mai are motocicleta ca a meaaa! Un tip din bar, enervat, iese afara si striga : - Eu! Ora urmatoare, iar trece tipul si striga: - Si cum se opresteee??? Doi politisti transportau un porc cu un ARO. Pe sosea un popa facea autostopul. Cei doi politisti l-au vazut si au hotarat sa-l ia ca sa faca misto de el. Se urca popa in ARO si din vorba in vorba intreaba la un moment dat: Unde duceti porcul asta? Cei doi si-au zambit si au raspuns: Il ducem sa il facem popa !!! La care popa smecher a intrebat din nou: Si daca nu reuseste tot politist ramine? Suna soneria. Sotia disperata se roaga: - Doamne fa sa dispara amantul, iar sotul sa nu stie nimic. La care un glas din inalturile cerului spune: - Bine, fie...te scap... dar cand o sa mori o sa ti se traga de la APA. Sotia a fost bucuroasa ca a scapat de amant, gandindu-se ca in ceea ce priveste apa...va avea grija si se va feri. Peste un timp apare o oferta de nerefuzat pentru o croaziera pe mare, impreuna cu toate prietenele ei. Se duce femeia in excursie, cand deodata incepe o furtuna. Femeia iar se roaga: - Doamne, stiu ca mi-ai spus ca o sa mor din cauza apei...dar acum, gandeste-te...sunt atatia oameni nevinovati...pentru mine o sa omori toti oamenii de pe acest vas? La care glasul raspunde: - De-ai sti de cati ani ma chinui sa va adun pe toate la un loc... Un taran se duce la veterinar cu vaca si-i spune nu poate urina de citeva zile. Asta nu este bine, poate sa moara. O controleaza doctorul, intradever s-au blocat uretrele. Se duce Dr. pe linga vaca si-i striga o data prin surprindere la ureche, face vaca un soc si se urineaza. Mai tirziu cu alta ocazie se duce la un restaurant si normal la WC, cind un batrinel incerca sa se urineze si nu putea. Isi aduce aminte cind cu vaca si face si el la fel ca Dr-ul, il surprinde cu un tipat in ureche, la care batrinul: - Ce faci d-le ma faci sa fac infart? Dar de urinat nu s-a urinat, la care taranul se scuza si-i povesteste povestea cu Dr-ul si vaca: - Eu am vrut sa ve ajut dar n-a mers, ma scuzati. La care batrinul zice: - Ahaa... Cred ca ai tipat in urechea gresita ca de urinat nu m-am urinat dar m-am (cuvant urat) pe mine! O lady intra la un dealer Lexus, si se plimba pe acolo, uitandu-se la masini. Deodata, ocheste cea mai frumoasa si deosebita masina din show-room si se duce tinta la ea sa o inspecteze. In momentul in care se apleaca sa simta pielea fina, un partz mic ii scapa pe neasteptate. Foarte incurcata, se uita ingrijorata in jur sa vada daca a remarcat cineva faptul, sperand totodata ca nici un vanzator nu va aparea din senin tocmai atunci. Dar, cand se intoarce, langa ea statea un vanzator. Cu un zambet larg, acesta-i spune: - Buna ziua, doamna. Cu ce va pot ajuta astazi? Incercand sa-si mentina un aer sofisticat si actionand ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat, ea zambeste catre vanzator si-l intreaba: - Domnule, care e pretul acestui vehicul deosebit? Vanzatorul, cu acelasi zambet larg, ii spune: - Stimata doamna, imi pare foarte rau sa va spun, ca daca ati tras o basina doar cand ati atins masina, va veti caca pe dumneavoastra cand veti auzi pretul! Un tip îsi revine dintr-o coma profunda de 7 luni. În tot acest timp, sotia lui a stat zilnic lînga patul lui.La cîteva zile dupa ce si-a revenit, îsi cheama sotia: - Draga mea, ai fost alaturi de mine în toate nenorocirile prin care am trecut: cînd am fost concediat, m-ai sprijinit enorm; cînd afacerea mea a dat faliment, ai fost lînga mine; cînd am fost împuscat, ai stat alaturi de mine; cînd ne-am pierdut casa, ai fost tot lînga mine; cînd sanatatea mea s-a subrezit, m-ai sprijinit permanent. Stii ceva? - Ce sa stiu, dragul meu? întreaba ea zîmbitoare. - Cred ca îmi porti ghinion! Trei blonde au mers in vacanta la un hotel care avea cateva camere unde se aflau barbati "disponibili". Pe fiecare usa scria nationalitatea si lungimea. Merg blondele la prima usa: francez 25cm. Se bucura blondele dar se trezeste una si propune sa mearga mai departe. La usa urmatoare: rus 32cm. Blondele erau in extaz dar zice una: - Mai mergem la o usa si daca nu e ceva mai bun ne intoarcem. Pe urmatoarea usa scria: roman 8cm. Rad blondele si se hotarasc sa-si bata joc de el. Intra prima si iese de acolo jumulita si vai de ea. A doua si a treia la fel. La care ultima care a iesit: - Prostu asta de roman a scris grosimea. La un moment dat sotia lui Bula se trezeste in miez de noapte si ii cere melci. - Dar unde vrei sa gasesc eu melci la ora asta? - Nu stiu dar eu vreau melci! Pleaca Bula, incepe sa caute la toate magazinele si barurile din oras dar nu gaseste. Nimic. Intr-un sfarsit gaseste el intr-un bar melci. Vanzatoarea o blonda superba si dotata, incepe sa-i faca avansuri. Bula, ca tot omul nu-i rezista si o pune cu ea. Dupa aceea pleaca, iar pe drum incepe sa se gandeasca ce sa-i spuna lu' nevasta-sa. Ajungand in fata usii el scapa cutia in care se aflau melcii. Sotia, auzind zgomot afara iesi sa vada cine e: - Bula, dar de ce ai stat atat? La care Bula: - Haideti puisorii tatii, ca mai avem un pic. Papa decide sa se plimbe cu masina in Roma, incognito. Se urca in limuzina cu geamurile fumurii si ii ordona soferului: Sa mergem in oras! Soferul, cam speriat, pentru ca e prima data asa singur cu papa, fara escorta de politisti, merge numai cu 20 la ora. Papa, indignat, ii ordona sa accelereze. Insa soferul nu indrazneste mai mult de 30 la ora. La care papa: - Hai, lasa-ma pe mine in fata, iti arat eu cum se conduce o masina! Se pune la volan papa si apasa acceleratia pana la podea. Limuzina prinde viteza, insa politistii o observa. Dupa o urmarire ca-n filme, politistul ii opreste si se repede la geamul soferului. Dupa numai cateva minute insa se intoarce la masina de patrula. Colegul il intreaba: - Ce-i ma, de ce nu l-ai amendat? Esti prost, sau ce? Si de ce esti asa speriat? - Ma, cum sa-l amendez, era o personalitate asa importanta in masina... - Cine, primarul? Da pe el puteai sa-l amendezi! - Nu, nu - cineva mai important... - Cine, ministrul? Da si ala-i un corupt si jumatate. - Nu, mai important... - Prim ministrul? - Nu, nu... - Da cine, presedintele american? - Nu, cineva si mai important... - Da cine atunci? Zi odata! - Ba, nu stiu cine era, dar papa ii e soferul. Un tip face jogging in parc cand deodata vede un barbat de 98 de ani care sta si plange pe o banca. Se apropie de el sa vada ce are. Batranul ii raspunde: - Viata nici ca se poate sa fie mai frumoasa. Stau impreuna cu o nimfomana de 19 ani! Dimineata cand ne trezim facem sex. Dupa aceea imi aduce micul dejun in pat. Dupa micul dejun facem sex din nou si dupa aceea pot sa ma culc la loc. De obicei mancam in oras de pranz intr-un restaurant dragut, si apoi ma culc de dupamasa. Sex si dupa aceea ma pot uita toata dupaamiaza la sport si filme vechi pana ce imi gateste cina. Oh.. si am uitat sa iti zic, ea este de meserie bucatareasa. Dupa cina facem iarasi sex si in sfarsit ma culc dupa o zi atat de extenuanta. Surprins, tipul il intreaba: - Dar asta e viata perfecta! De ce naiba stai atunci si plangi aici in parc? La care batranul printre lacrimi: - Nu imi amintesc unde stau! Plain Text Attachment [ Scan and Save to Computer | Save to Yahoo! Briefcase ] 3 testoase merg la pescuit...Liptil, liptil ajung ele la locul cu pricina dar isi dau seama ca au uitat carligele...Trag la sorti care sa se intoarca dupa carlige si pica testoasa John. John:bah, eu nu ma duc ca voi, pana ma intorc eu, mancati toata mancarea!Se jura celelalte 2 ca nu o vor manca, si pleaca John... Trece 1 zi, doua...7...Una din testoase vroia sa manance.Dar cealalta o opreste:"nu mai, c-am jurat ca nu mancam" ... Mai trec zile...10, 20...dupa 30 zile se gandeau ele: "mai, John a mers atat... imposibil sa nu fi mancat el, nu avea cum sa mearga atat fara sa manance.Hai sa ciupim si noi ceva ca suntem morti de foame!" Cand sa inceapa sa haleasca, apare John dintr-un tufis:"Aha, eram sigur c-o sa mancati! Imi bag picioarele, nu ma mai duc!" > > > "Un barbat cat de cat increzator in sine intra intr-un bar si ia loc > > > l anga cea mai atragatoare femeie de acolo. > > > El ii da tipei o aruncatura de ochi rapida, apoi se uita intamplator > > > la ceas pentu cateva clipe. > > > Femeia observa asta si intreaba: > > > " A intarziat la intalnire?" > > > "Nu", raspunde el, > > > "Numai ce am cumparat aces ceas (opera de arta) si am iesit sa il > > > testez". > > > Atunci, femeia intrigata spune, > > > "Un ceas de mana - opera de arta? Ce il face atat de deosebit?" > > > "Se bazeaza pe undele alfa pentru a vorbi telepatic cu mine", a > > > explicat el. > > > "Si ce iti spune acum?" > > > "Ei bine, imi spune ca nu porti chiloti." > > > Mircea Gaitan: > > > Femeia chicoteste si raspunde, > > > " Ei bine, inseamna ca e stricat, pentru ca eu port chiloti!". > > > > > > Barbatul incepe sa bata in gemuletul ceasului si spune, > > > "Dracu sa il ia! Nu cred ca e stricat...e doar cu o ora inainte!" Mircea Gaitan: O fetita vede pe strada un catel care tocmai f...a o catelusa si il intreaba pe tatal sau ce fac. Tatal, jenat, ii raspunde: -Catelusa nu vrea sa se duca acasa si ciinele incearca sa o duca el acasa. -E ca ieri cu mama, noroc ca se tinea bine de chiuveta, altfel postasul o ducea in mod sigur la posta! Mircea Gaitan: O fetita isi intreaba mama: -Mama, mama, de unde vin copii? -Ii aduce barza! -Si cine f..e berze?... Mircea Gaitan: Un pedofil se duce la doua fetite si ii zice uneia: - Daca-ti dau o bomboana ma lasi sa-ti pun mana acolo? Fetita sta putin, se gandeste si accepta. Pedofilul pune mana, ii place ce simte si iar o intreaba: -Daca mai dau o bomboana ma lasi sa-ti mai pun o data mana acolo? Iar e de acord fetita, pedofilului iar ii place si iar o intreaba. Si tot asa ma rog bomboane, chestii... Pana cand fetita ii da un cot celeilalte: -Hai, hai sa mergem c-o sa fac diabet pana ma f..e asta... Mircea Gaitan: Fetita, eleva de liceu, vine acasa cam stinghera. Tatal ei o intreaba: -Ce s-a intamplat, draga? -Venind de la scoala, un nene mi-a zis ca daca-i sug p..a imi da, uite, cerceii astia... Mircea Gaitan: La ginecolog: - Ei bine, doamna, zise ginecologul ridicandu-se, pot sa va dau o veste buna! - Nu sunt doamna, dle doctor, ci domnisoara. - Atunci, domnisoara, trebuie sa va dau o veste rea..! Un tip cu o tipa, dupa o intalnire de succes, merg impreuna pe aleea casei lui. La un moment dat, tipul o intreaba: -Vrei sa mergi pe la mine, sa bem o cafea? -Pai, hai sa-ti zic ce-am constatat: imi dau seama de fiecare barbat cum este in pat, dupa cum baga cheia in broasca... Adica daca o bagi repede, smucit, inseamna ca esti animalic si nu-mi place chestia asta; in schimb, daca bajbai si nu nimeresti yala, inseamna ca nu esti experimentat si iara nu imi place. -Domnisoara, nu stiu, cum fac ceilalti, dar eu inainte de a incerca cheia, ling broasca de-o ia naiba... Un parlamentar iese agale din sala de sedinte si se intalneste cu un coleg din opozitie care se plimba pe hol si-l intreaba soptit: - Nici tu n-ai somn ? Ion si Maria noaptea in pat: Maria: - Ioane, dormi? - Nu. - Ioane, ma iubesti? - Dorm. Inca din cele mai vechi timpuri, oamenii i-au asociat cuvantului "prietenie" increderea, loialitatea, spiritul de sacrificu, increderea.... Iata povestea unui cavaler care a decis sa participe la Cruciada Sfanta. Hotarand ca in aceasta perioada sotia lui trebuie sa poarte centura de castitate, a zavorat regiunile tentante ale acesteia, apoi i-a inmanat cheia celui mai bun prieten al sau: - Daca nu ma intorc in patru ani, dezleaga centura si da-i dreptul sotiei mele la o viata libera si normala! Dupa care, incalecand calul, s-a pierdut in departare... Nu a trecut nici o jumatate de ora, cand privind in urma lui a zarit un nor de praf apropiindu-se vertiginos, si l-a vazut venind pe cel mai bun prieten al sau: - Ce s-a intamplat? - Mi-ai dat alta cheie!!!! Doua vecine se intalnesc dimineata. - Ce-i cu tine, draga, esti bolnava? - Nu, de ce intrebi? -Am vazut azi dimineata doctorul iesind din apartamentul tau - Si ce? De la tine au iesit trei soldati. Te-am intrebat daca a izbucnit razboiul? - Ce face un scotian cand vede ca ii arde casa? - Da beep la pompieri. Anunt la matrimoniale: " Caut sotie " Mii de raspunsuri: " Ia-o pe-a mea! " O barza ducea un batranel in cioc .. la un moment dat, batranelul ii spune : "Hai, recunoaste ca ne-am ratacit !!" >> > > Sf. Petru statea lungit si se odihnea. La un moment dat, aude batai >> > > in >> > > poarta. Se ridica greoi, deschide portile cele grele si vede pe unul >> > > care se departa in fuga. >> > > Le inchide la loc si se intinde la loc. Dupa citva timp, aude >> > > aceleasi >> > > batai. Se ridica iar greoi, deschide iar portile cele grele si-l vede >> > > iar pe ala departindu-se in fuga. Nervos, trinteste portile si se > culca >> la >> > > loc. Dupa 5 minute, iar bataile. Se ridica iute, deschide portile >> > > cele >> grele >> > > dintr-o miscare si-l vede iar p-ala departindu-se in fuga. >> > > Tipa la el: >> > > - Ba, ce pu$ca mea, tu ai chef de joaca? >> > > - Ce sa fac bre, Sfinte Petre, daca ma tot resusciteaza astia... >> > > eclipsa de ..............soare To: Organizarea unui eveniment NOTA de la Directorul General catre Directorii Executivi : "Astazi la ora 11 va fi o eclipsa totala de soare, care va fi observabila timp de doua minute. Avand in vedere ca acesta este un eveniment rar si cu totul deosebit, se permite tuturor angajatilor observarea eclipsei din parcarea firmei intre orele 10 :30 si 11:30, unde vom oferi si o scurta explicatie despre dinamica eclipselor. Celor care doresc sa observe eclipsa le vor fi distribuiti ochelari de protectie, la un pret minim." NOTA de la Directorii Executivi catre Sefii de Sectii : "Astazi între orele 10:30 si 11:30 toti salariatii se vor intalni in parcare. Va urma o eclipsa totala de soare, care va dispare timp de doua minute. In schimbul unei sume minime, se poate proteja vederea cumparand o pereche de ochelari speciali pentru eclipsa. Directorul general va tine o scurta cuvantare, prin care ne va da anumite explicatii. Acest lucru nu se petrece in fiecare zi si este un eveniment foarte important." NOTA de la unul din Sefii de Sectie catre Seful de Sector : "Azi Directorul General va tine o cuvantare despre eclipsa, timp in care va face sa dispara soarele timp de doua minute. Acesta este un lucru care nu se poate vedea in fiecare zi, asa ca toata lumea sa mearga in parcare incepind de pe la 10, pina pe la 11. In schimbul unei mici sume de bani, veti avea ochelari de protectie." NOTA de la Seful de Sector catre Seful de Echipa : "Vreo 10 sau 11 persoane sa mearga in parcare, unde Directorul General va tine o eclipsa de soare timp de doua minute. Acest lucru n-o sa se intimple in fiecare zi si cei care iesiti sa aveti niste bani pregatiti, pentru ca o sa va coste. Si sa aveti ochelarii cu voi." Seful de Echipa catre angajati : "Cativa dintre cei care poarta ochelari, sa mearga in parcare, ca sa vada cum dispare Directorul General timp de doua minute. Daca vreti ca asta sa se intample zilnic, trebuie sa strangem niste bani !" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Decembrie 24, 2006 Share Postat Decembrie 24, 2006 cerculete. cu bicicleta! http://s35.photobucket.com/albums/d158/vet...BWEBMW325is.flv Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AmonRa Postat Decembrie 24, 2006 Share Postat Decembrie 24, 2006 http://www.2flashgames.com/f/f-360.htm kill santa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AmonRa Postat Decembrie 24, 2006 Share Postat Decembrie 24, 2006 in spiritul craciunului.... Craciun fericit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madcox Postat Decembrie 25, 2006 Share Postat Decembrie 25, 2006 Jurrasic_Fart.wmv asa o sa patiti daca mancati mult. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate