ianachim Postat Aprilie 6, 2023 Share Postat Aprilie 6, 2023 sigur raman cu ceva oo’ nesparte de paste asa ca m am hotarat sa las niste coji pe plajele din Thassos plecare vineri 21 april retur IMG_8365.MOV 24 april sambata si duminica zac’ pe insula ma cazez in Potos la Taverna Irene plecarea se amana DOAR daca ploua pe insula daca ploua pe drum nu i bai plecarea vineri e pe la 7 dimineata returul de luni … sa fiu acasa pana se intuneca deci 19.30 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Aprilie 6, 2023 Share Postat Aprilie 6, 2023 Pfff, iar ratez Thassosu'! Vineri 21 plec la Moto Expo Sofia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
revo Postat Aprilie 7, 2023 Share Postat Aprilie 7, 2023 28 aprilie- 1 mai Referitor la Irene , am renuntat, servicii f proaste in ultimii 2 ani... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Aprilie 7, 2023 Autor Share Postat Aprilie 7, 2023 Acum 3 ore, revo a spus: 28 aprilie- 1 mai Referitor la Irene , am renuntat, servicii f proaste in ultimii 2 ani... cu ceva ani in urma mergeam de 1 mai constant in Thassos acum decalez perioada din start ca sa evit 1 mai pe insula cat despre servicii …. fiecare cu gusturile lui Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
September Postat Aprilie 7, 2023 Share Postat Aprilie 7, 2023 Mergi cu trotineta mică? Dacă da, ne vedem la Irene vineri seară. Mai dezmorțesc nițel roțile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Aprilie 8, 2023 Share Postat Aprilie 8, 2023 cu ce mergi? 1600-ule? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Aprilie 8, 2023 Autor Share Postat Aprilie 8, 2023 Acum 9 ore, September a spus: Mergi cu trotineta mică? Dacă da, ne vedem la Irene vineri seară. Mai dezmorțesc nițel roțile. da perfect Acum 1 oră, foxbat a spus: cu ce mergi? 1600-ule? ma duc in garaj sting lumina si incep sa ma invart invers acelor ceasornicului de 7 ori ma opresc si pe ce pun mana … x adv Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
September Postat Aprilie 8, 2023 Share Postat Aprilie 8, 2023 Acum 7 ore, foxbat a spus: cu ce mergi? 1600-ule? Dacă era pentru mine, da. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Aprilie 8, 2023 Share Postat Aprilie 8, 2023 am inteles:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
September Postat Aprilie 13, 2023 Share Postat Aprilie 13, 2023 N-ajung în week-end-ul ăla în Thassos... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DiarM Postat Aprilie 24, 2023 Share Postat Aprilie 24, 2023 Ma bate gandul sa plec sambata acum pe insula si sa lucrez sapt viitoare acolo. M am uitat pe ceva cazari si am vazut 1000lei pt 2 persoane un ap de sambata pana duminica cealalta. Imi puteti recomanda ceva locatii pt mancare? Cel mai bun gyros si alte chestii? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert23mg Postat Aprilie 24, 2023 Share Postat Aprilie 24, 2023 (editat) Pt o băuturică la peisaj frumos vezi daca găsești deschis la karnagio in port. Pentru ceva ceramica, chiar misto, cauta argilos in Panagia, daca ai loc de ulei, tot în Panagia e și sotirelis. Editat Aprilie 24, 2023 de robert23mg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Aprilie 24, 2023 Autor Share Postat Aprilie 24, 2023 inca o iesire de wkend prelungit pe Thassos incheiata cu bronz si 2 kg pe plus IMG_8767.MOV Acum 6 ore, robert23mg a spus: Pt o băuturică la peisaj frumos vezi daca găsești deschis la karnagio in port. Pentru ceva ceramica, chiar misto, cauta argilos in Panagia, daca ai loc de ulei, tot în Panagia e și sotirelis. karnagio ca de altfel 80% din insula este … IN LUCRU putine locatii deschise ceea ce de fapt a fost super pentru ca insula a fost aproape pustie de turisti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Aprilie 25, 2023 Share Postat Aprilie 25, 2023 Mișto. Da' drona n-a fost? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Aprilie 28, 2023 Autor Share Postat Aprilie 28, 2023 La 25.04.2023 la 6:42, ENEOS a spus: Mișto. Da' drona n-a fost? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Aprilie 28, 2023 Share Postat Aprilie 28, 2023 (editat) Restul pozelor sunt aici: https://www.flickr.com/gp/44307879@N05/68520p4478 Editat Aprilie 28, 2023 de Doctor X Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DiarM Postat Mai 1, 2023 Share Postat Mai 1, 2023 (editat) Stiti cumva daca drumul ala din mijlocul insulei de urca pe munte este asfaltat dintr un capat in celalalt?(nu drumul care theologos, celalalt de mai sus din poza) Vad ca google maps are ultima versiune din 2014. Editat Mai 1, 2023 de DiarM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert23mg Postat Mai 1, 2023 Share Postat Mai 1, 2023 (editat) Acum 3 ore, DiarM a spus: Stiti cumva daca drumul ala din mijlocul insulei de urca pe munte este asfaltat dintr un capat in celalalt?(nu drumul care theologos, celalalt de mai sus din poza) Vad ca google maps are ultima versiune din 2014. Pe segmentul alb din partea estică am fost eu (din potamia până sus la viewpoint), nu e asfaltat, nu am coborat spre vest și m.am intors înapoi pe est, dar pe alt drum paralel, tot neasfaltat. Anumite secțiuni au fost interesante, mai ales că eram cu serifa galactică. V_20210711_092023_OC0.mp4 Editat Mai 1, 2023 de robert23mg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DiarM Postat Mai 7, 2023 Share Postat Mai 7, 2023 @ianachim domnu, in afara de irene, unde ati mancat pe insula si sa fie forta? Am gasit cel mai bun gyros in port, am vazut si ceva pizza la fabrica tot in port dar as vrea sa incerc si niste peste. In rest avand in vedere ca lucrez in timpul zilei traiasca lidl si bucataria :)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Mai 7, 2023 Share Postat Mai 7, 2023 Oriunde ai manca pe insula este ok, fereste-te insa de taverna de pe plaja Aliki (mancarea este buna, dar te fura la greu, pe fata...si nu poti comenta/riposta, inclusiv politia stie si tace)! Daca ai FB cauta grupul Forum Thassos (https://www.facebook.com/groups/494107877373526) unde ai cele mai bune sfaturi, indrumari si chestii practice, testate! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Mai 7, 2023 Autor Share Postat Mai 7, 2023 Acum 2 ore, DiarM a spus: @ianachim domnu, in afara de irene, unde ati mancat pe insula si sa fie forta? Am gasit cel mai bun gyros in port, am vazut si ceva pizza la fabrica tot in port dar as vrea sa incerc si niste peste. In rest avand in vedere ca lucrez in timpul zilei traiasca lidl si bucataria :)) Manaca in port vechi la simi, sus la kastro la prima taverna, krambousa, to pali klisma , limenaria mergeam sus in panagia la elena dar sunt bulangii si incarca nota ideea este asa inainte sa comanzi cere meniu si noteaza” preturile…la sfarsit primesti o nota scrisa de mana ..nu intelegi nimic dar macar stii cate lucruri ai comandat si ce valoarea aveau.. LA TOATE tavernele fa asta cum calculeaza la ELENA in Panagia nota… plus ca a mai pus ceva ce nu era la noi la masa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Mai 7, 2023 Share Postat Mai 7, 2023 Vă fură dar tot vă place la greți! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Mai 8, 2023 Autor Share Postat Mai 8, 2023 Acum 7 ore, ENEOS a spus: Vă fură dar tot vă place la greți! Te fura oriunde in lume DACA ESTI PROST…. si nu stii sa aduni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Mai 8, 2023 Share Postat Mai 8, 2023 (editat) Am atentionat asupra furtului (adica sa se fereasca de a manca acolo - la Aliki) fiind greu de dovedit acel furt! Cum procedeaza: iei meniul, alegi, comanzi...apoi unul dintre patroni sau chelneri vine si iti propune ca au un peste proaspat adus, si sa ti-l gateasca, o minune dumnezeiasca, proaspat, care inca misca si ti-l gatesc de-ti inghiti degetele! La final, observi cu stupoare ca acel peste de max. un kilogram a cantarit doua sau trei kilograme (inmultit cu pretul per kilogram, care la pestele proaspat nu-i deloc ieftin) si-o sa vezi pe nota de plata (scrisa exact ca aceea de mai sus) ca ai de plata o suma cat pentru o cina in Dubai! Nu poti demonstra ca pestele a avut doar 800 grame (l-ai mancat) si ca atare nu ai decat varianta de a te tocmi cu acei baietei brunetei care instant devin agresivi! Mie la o nota de plata care sarea mult peste 150 Euro (masa servita seara, cu sotia, fara prea multe scumpeturi) am redus dupa minute bune de discutii nota la sub 80 Euro. Repet, nimeni nu intervine, politia stie si mananca la mese separate, iar turisti care pleaca buzati sunt zilnic, zeci! La mine cred ca a contat mult avantajul staturii, faptul ca am fost extrem de incapatanat si discutiile purtate au atintit multe priviri ale conmesenilor, care n-au mai comandat niciunul peste proaspat, cu toate ca, cel putin vecinii de langa masa noastra, asta comandasera (au renuntat si au schimbat comanda instant)! Cred si sunt sigur ca metoda asta se poarta si in alte locuri, dar parca nu au sarit asa tare calu' si nici nu am intalnit agresivitatea de care vorbeam! Faceti cum doriti! Vacanta placuta! Ne vedem in Thassos dupa data de 05 iunie! Editat Mai 8, 2023 de ivan pedala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DiarM Postat Mai 8, 2023 Share Postat Mai 8, 2023 Va multumesc pt sfaturi. O sa ies la taverne sapt asta. Intre timp, insula este pustie si imi place la nebunie. Nu au venit turistii, majoritatea unitatilor de cazare sunt inchise si nu e nici dracu. In schimb, sex oral aia la vama ro bg mi au zis ca data viitoare sa stau la coada 30min, si m am abtinut sa ii zic ca daca s ar misca in rasa lui mai repede sa scaneze 2 buletine nu ar fi problema. Apoi pe bg plin de radare, traiasca waze. Au bagat camere la greu si era o gramada de politie la radar. Am zis pe vama de la makaza sa nu ma bag, proasta miscare. La unii mergea instant, la altii stateau si 5 min si erau masini normale de bg sau gr, nu dube sau microbuze. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate