Constantin Postat Aprilie 17, 2023 Share Postat Aprilie 17, 2023 Serbarea permiselor 28 - 30. 04. 23. Serbarea permiselor s-a facut in fiecare an la Curtea de Arges si la Bradulet, pana la Covid. https://youtu.be/s4jgCrMi4VA Relatii la Nikon, organizatorul editiilor precedente” Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Constantin Postat Aprilie 20, 2023 Autor Share Postat Aprilie 20, 2023 Relatii la Nikon, organizatorul editiilor precedente” Am propus acum o luna excursie moto la Malmedy/ Belgia la Intalnirea motociclistilor de cursa lunga. Nici un raspuns. Atunci am propus la aceeasi data Serbarea permiselor. Nici un raspuns. Afara sunt 16 grade!!! Amanam intalnirea de la Bradulet pe 6 - 7 mai. Daca iar va fi fara raspuns, siteul acesta nu mai merita accesat! Facem excursiile comunicand direct! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Muretto Grundieg Postat Aprilie 20, 2023 Share Postat Aprilie 20, 2023 Acum, nu trebuie să vă supărați. Nu orice propunere este votată cu majoritate. Țin minte că m-am uitat și eu pe hartă unde e Malmedy, mi-am dat seama că nu-mi ajung 3 zile să fac 4200 km și m-am lăsat păgubaș. Vedeți? Aveți un răspuns, deci mai sunt speranțe. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Aprilie 20, 2023 Share Postat Aprilie 20, 2023 Si lipsa oricarui raspuns este un raspuns, Constantin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Constantin Postat Aprilie 21, 2023 Autor Share Postat Aprilie 21, 2023 Ma speriasem ca este o defectiune la site. M-am linistit! Site-ul motociclism.ro a fost foarte util pt. mine ca motociclist! Schimbul de idei mi-a dat posibilitatea sa pun la punct echipamentul de iarna, sistemul de ridicare al mobrei, de transport, de garare, de alegere a mobrei, sa aleg din varietatea de destinatii moto externe, etc. Tin minte si acum, cred de mai bine de 10 ani, replica raposatului Dan Nastase, un mare motociclist roman, la topicul meu privind realizarea unui vehicul ingust, pe baza motocicletei: "S-a incercat, pe plan mondial si nu s-a prea reusit! Solutia este la echipament!". Asa a fost. Jumatate din km parcursi in ultimii 10 ani ii datorez echipamentului care permite circulatia iarna - vara. Si e vorba de sute de mii de km. Replicile la topicuri nu sunt de obicei prea elegante. Dar inveti mai mult din esecuri decat din succese. Recomand motociclistilor sa cultive schimbul de idei pe motociclism.ro! Cu bune si rele! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Aprilie 21, 2023 Share Postat Aprilie 21, 2023 Acum 5 ore, Constantin a spus: Dar inveti mai mult din esecuri decat din succese. bine punctat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Aprilie 21, 2023 Share Postat Aprilie 21, 2023 Defectiuneee, hai, ba inapoi!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Constantin Postat Mai 7, 2023 Autor Share Postat Mai 7, 2023 Frumos! Drumul prin tunel pe malul lacului Vidraru stricat cu balti si namoale! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate