Rolland Postat Iunie 19, 2023 Share Postat Iunie 19, 2023 buna ziua imi poate spune cineva unde se lasa uleiul din motor jos la yamaha aerox 50 cmm in 4 T din 2000 .si cat ulei trebe sa bag in el si pe unde !multumesc frumos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theogs Postat Iunie 19, 2023 Share Postat Iunie 19, 2023 Se lasa pe asfalt când își marchează teritoriul, sau în aer când îl papa Oricum îl pierde pe undeva Cauta și tu... Pt cilindree de 50 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rolland Postat Iunie 19, 2023 Autor Share Postat Iunie 19, 2023 Am căutat și nu da pentru modelul asta Jos nu are șurub la baia de ulei un șurub de M14 este lângă bujie poate pe acolo se lasă jos ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Iunie 19, 2023 Share Postat Iunie 19, 2023 (editat) Se lasa jos daca deja e deja jos. Daca inca e sus nu se poate lasa jos. Ca e sus, nu e jos. Sau cel putin nu inca. Editat Iunie 19, 2023 de Speedy.K Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rolland Postat Iunie 19, 2023 Autor Share Postat Iunie 19, 2023 Pot sa primesc un răspuns sincer și la subiect nu numai porcării ! ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Patrick_M Postat Iunie 20, 2023 Share Postat Iunie 20, 2023 (editat) 10 hours ago, Rolland said: Pot sa primesc un răspuns sincer și la subiect nu numai porcării ! ? Daca ai reusit sa it faci cont aici, in acest forum serios, atunci reusesti sa cauti un manual de reparatii dedicat unde iti zice si arata exact. Aici trebuie sa intri doar pentru bancuri, prognoza meteo si sa scrii corect anuntul de vanzare, cand vrei sa o vinzi. Eu personal asta as face. Dar poate iti plac bancurile. Editat Iunie 20, 2023 de Patrick_M Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theogs Postat Iunie 20, 2023 Share Postat Iunie 20, 2023 Am încercat sa ți dau o idee sa cauți și tu. În link sper ca ai ce trebuie https://www.manualdeinstructiuni.ro/yamaha/aerox-ns50/manual La asa exprimare vei avea parte de exact tipul asta de răspunsuri... Bafta în căutarea unui mecanic la tine în zona Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Iunie 20, 2023 Share Postat Iunie 20, 2023 Acum 12 ore, Rolland a spus: Pot sa primesc un răspuns sincer și la subiect nu numai porcării ! ? Cand apari pe forum in halul asta, cand scrii in halul asta si cand te exprimi in halul asta, nu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CipRo Postat Iunie 20, 2023 Share Postat Iunie 20, 2023 Mno, uite aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shui Postat Iunie 20, 2023 Share Postat Iunie 20, 2023 io baş am crexut ca n-are,ca yamaha oricum il mâncă pă tot (numa' se completeaza,ca la langosi) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CipRo Postat Iunie 20, 2023 Share Postat Iunie 20, 2023 Acum 23 ore, Rolland a spus: Am căutat și nu da pentru modelul asta Jos nu are șurub la baia de ulei un șurub de M14 este lângă bujie poate pe acolo se lasă jos ! Sigur este in 4T? Fara ironie, ai gasit macar pe unde se baga uleiul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoS Garage Postat Iunie 23, 2023 Share Postat Iunie 23, 2023 se lasa pe la lasator si se baga pe la bagator, mnah... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate