PuFFO412 Postat Iunie 19, 2023 Share Postat Iunie 19, 2023 (editat) Salut, Sunt nou pe aici si am zis sa imi prezint si eu jucaria. Am achzitionat-o prin buy back anul acesta in februarie, dupa ce am invatat sa merg pe un kawa z650 2022, am zis ca vreau ceva mai mare si de drum mai lung. Am parcurs pana acum aprox 2500km pe ea si sunt extrem de multumit. Din pacate vreo 2 luni nu o sa ma pot bucura de ea pt ca radar :(. Mai jos va las niste poze cu bestiuta mea VID-20230429-WA0002.mp4 VID-20230429-WA0003.mp4 Editat Iunie 19, 2023 de PuFFO412 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Iunie 19, 2023 Share Postat Iunie 19, 2023 S-o stapanesti sanatos! Unul din putinele modele ramase sport-touring Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PuFFO412 Postat Iunie 19, 2023 Autor Share Postat Iunie 19, 2023 12 minutes ago, claman said: S-o stapanesti sanatos! Unul din putinele modele ramase sport-touring Multumesc frumos, sper sa imi iau ai cutiile anul acesta. Si sa mai apuc sa ies cu ea pana se atrica vremea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sandu07 Postat Iunie 20, 2023 Share Postat Iunie 20, 2023 Are motorul gsxr1000k5.e smecher Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PuFFO412 Postat Iunie 20, 2023 Autor Share Postat Iunie 20, 2023 1 hour ago, sandu07 said: Are motorul gsxr1000k5.e smecher Asa este, e motorul de pe k5 doar ca adus putin in zilele noastre Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piticot Postat Iunie 20, 2023 Share Postat Iunie 20, 2023 Frumoasa motoreta, s-o stapanesti sanatos. Doar de curiozitate, dacă ai avut Kawa 650 de ce nu ai trecut pe Z1000SX? Tot sport turing... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PuFFO412 Postat Iunie 20, 2023 Autor Share Postat Iunie 20, 2023 2 hours ago, piticot said: Frumoasa motoreta, s-o stapanesti sanatos. Doar de curiozitate, dacă ai avut Kawa 650 de ce nu ai trecut pe Z1000SX? Tot sport turing... A fost o decizie de moment, am vazut-o in reclama si am facut precomanda Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sandu07 Postat Iunie 20, 2023 Share Postat Iunie 20, 2023 Mă gândeam serios la inceputul anului trecut sa fac un credit pentru modelul asta,care îmi place mult,scapam de fz6.am trecut printr un accident cu neacordare de prioritate în toamna.anul asta în primăvara fazerul a ajuns pe linia de tramvai de pe podul Grant,cu ajutorul unul moș,de la anul o să bag căștile moto in dulap,vând fazerul și maxiul.ma las de mersul pe strada.nu e fun sa zbor 4-5 metrii in aer și să mă "trezesc" când ajunge ambulanta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PuFFO412 Postat Iunie 20, 2023 Autor Share Postat Iunie 20, 2023 Imi pare rau pentru experienta pe care ai avut-o. Eu inca sunt proaspat pe 2 roti deci o sa ma mai tina putin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shui Postat Iunie 20, 2023 Share Postat Iunie 20, 2023 mai putine greseli in exprimare n-ar strica (nu,nu dpdv gramatical) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sandu07 Postat Iunie 20, 2023 Share Postat Iunie 20, 2023 Acum 14 minute, shui a spus: mai putine greseli in exprimare n-ar strica (nu,nu dpdv gramatical) Ami pare rău eu și cu mine,ne cerem scoaze Altceva? Acum 47 minute, PuFFO412 a spus: Imi pare rau pentru experienta pe care ai avut-o. Eu inca sunt proaspat pe 2 roti deci o sa ma mai tina putin. După 16 ani de mers pe 2 roti,incepe sa mi se termine norocul.e mai ok sa mă retrag Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shui Postat Iunie 20, 2023 Share Postat Iunie 20, 2023 Acum 6 minute, sandu07 a spus: Ami pare rău eu și cu mine,ne cerem scoaze Altceva? După 16 ani de mers pe 2 roti,incepe sa mi se termine norocul.e mai ok sa mă retrag mi se pare mie sau e 'maxim' la tine (??) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Djenavar Postat Iunie 21, 2023 Share Postat Iunie 21, 2023 La 20.06.2023 la 1:10, PuFFO412 a spus: Multumesc frumos, sper sa imi iau ai cutiile anul acesta. Si sa mai apuc sa ies cu ea pana se atrica vremea Vindea un coleg cutii pe aicii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovidiu M Postat Iunie 21, 2023 Share Postat Iunie 21, 2023 @initiator: ajuta-ma sa inteleg un lucru: Esti incepator, ai facut ceva km pe 650 si acum ai sarit pe 1000? Si deja esti pieton? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shui Postat Iunie 21, 2023 Share Postat Iunie 21, 2023 Eu nu inteleg cum de stie (sau cine l'o mintit) ca 'o sa mai tina putin' pentru ca e proaspat pe doua roți horoscopu .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PuFFO412 Postat Iunie 21, 2023 Autor Share Postat Iunie 21, 2023 1 hour ago, Ovidiu M said: @initiator: ajuta-ma sa inteleg un lucru: Esti incepator, ai facut ceva km pe 650 si acum ai sarit pe 1000? Si deja esti pieton? Am facut aprox 4000km pe 650 si da, am trecut la 1000, si am ramas fara permis pt ca am depasit putin viteza 1 hour ago, shui said: Eu nu inteleg cum de stie (sau cine l'o mintit) ca 'o sa mai tina putin' pentru ca e proaspat pe doua roți horoscopu .. Eu cred ca tu doar esti trol de forumuri, ceva constructiv poti sa zici sau doar te bagi in seama? 3 hours ago, Djenavar said: Vindea un coleg cutii pe aicii Am vorbit cu el, momentan nu am bugetul pt ele si nu pt ca ar fi scumpe, doar ca am alte prioritati in perioada urmatoare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shui Postat Iunie 21, 2023 Share Postat Iunie 21, 2023 Acum 17 minute, PuFFO412 a spus: Eu cred ca tu doar esti trol de forumuri, ceva constructiv poti sa zici sau doar te bagi in seama? Pai ba chiar foarte constructiv, cum poti afirma ca la tine o sa mai tina,ca esti abea la inceput 'bafta' cat si 'selectia naturala' nu tine cont de anumite imprejurari,statut social etc .. Candva,cu ani urma faceam si eu permise la din astia ca tine,si am incercat pe cat posibil a fi constructiv (a fost singurul lucru pe care l-am facut cu drag) Blana,curbe,cox - toti le stiu/ stiau (după net) Frana,distanta de franare,conduita preventiva - nici unul "da' aveam prioritate .." Habar n-ai cata munca era sa le scoti pilotii din cap,si câtă fugă pe langa ei prin poligon (puteau sa ma puna reclama pe sticla de apa minerala) si adesea invatau mai repede ce neînvățați . N-am fost si nici nu sunt un racer,pentru ca motociclismul,in opinia mea,nu inseamna care-i primul,iar marea majoritatate din cei care se prezinta la cursuri din pacate de aia vin - sa iese din poligon int'o roata Da scuza-ma,scuzati-ma nu trebuia sa scriu nimic (mai bine,imi vedeam linistit in continuare de caterinca,imi place si bascalia,ce sa fac ..) Mult Spor si Sanatate !! ✌✌ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PuFFO412 Postat Iunie 21, 2023 Autor Share Postat Iunie 21, 2023 4 minutes ago, shui said: Pai ba chiar foarte constructiv, cum poti afirma ca la tine o sa mai tina,ca esti abea la inceput 'bafta' cat si 'selectia naturala' nu tine cont de anumite imprejurari,statut social etc .. Candva,cu ani urma faceam si eu permise la din astia ca tine,si am incercat pe cat posibil a fi constructiv (a fost singurul lucru pe care l-am facut cu drag) Blana,curbe,cox - toti le stiu/ stiau (după net) Frana,distanta de franare,conduita preventiva - nici unul "da' aveam prioritate .." Habar n-ai cata munca era sa le scoti pilotii din cap,si câtă fugă pe langa ei prin poligon (puteau sa ma puna reclama pe sticla de apa minerala) si adesea invatau mai repede ce neînvățați . N-am fost si nici nu sunt un racer,pentru ca motociclismul,in opinia mea,nu inseamna care-i primul,iar marea majoritatate din cei care se prezinta la cursuri din pacate de aia vin - sa iese din poligon int'o roata Da scuza-ma,scuzati-ma nu trebuia sa scriu nimic (mai bine,imi vedeam linistit in continuare de caterinca,imi place si bascalia,ce sa fac ..) Mult Spor si Sanatate !! ✌✌ Textul asta e cel mai contructiv din toate postarile pe care le-ai avut pe thread-urile mele. Nu sunt racer, nici nu voi fi. Legat de pierderea permisului, este prima oara in 8 ani de zile si prima amenda, asta e, din greseli se invata. Ma grabeam spre munca si am prins 500m liber, moment in care am fost impuscat cu laseru la 101 ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pierrotlefou Postat Iunie 21, 2023 Share Postat Iunie 21, 2023 Acum 52 minute, PuFFO412 a spus: Textul asta e cel mai contructiv din toate postarile pe care le-ai avut pe thread-urile mele. Deci se poate de ambele părți Că unii sunt convinși că acest forum e doar cu "heitări"... Asfalt uscat și aveți grijă de corpurile voastre! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PuFFO412 Postat Iunie 21, 2023 Autor Share Postat Iunie 21, 2023 5 minutes ago, pierrotlefou said: Deci se poate de ambele părți Că unii sunt convinși că acest forum e doar cu "heitări"... Asfalt uscat și aveți grijă de corpurile voastre! Doamnele ajuta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pierrotlefou Postat Iunie 21, 2023 Share Postat Iunie 21, 2023 Chiar acum, PuFFO412 a spus: Doamnele ajuta Și asta se știe! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shui Postat Iunie 21, 2023 Share Postat Iunie 21, 2023 (editat) Se poate,de ce nu Nu suntem baieti rai,dar ne grabim sa ne intelegem gresit (de aici si rautatile de rigoare,uneori) (aia răi cu vestă si ciucurei nu scrie aici pe forum) Acu si caterinca o fi un defect,dar daca-i de la corason se admite,nu ..? In general ajutam pe care cum putem,facem ca sa fie bine (ca sa nu fie rau) si mai luam la plua asa sistematic din cand in cand (asa-i in tenis,ce sa-i faci ..) dar nu e cu rautate,e cu dulceață - ca injuraturile ardelenesti Hai,dă dumniezo binie la tătă lumea Am zâs ! ✌✌ Editat Iunie 21, 2023 de shui . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PuFFO412 Postat Iunie 21, 2023 Autor Share Postat Iunie 21, 2023 Stii ca in scris e greu sa intelgi toate nuantele din exprimare. Clar e usor sa presupui alte lucruri cand citesti un text la prima vedere :)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate