PuFFO412 Postat Iunie 21, 2023 Share Postat Iunie 21, 2023 Va salut, vreau si eu o opinie legat de o geanta cu magneti pt rezervor. https://motocorner.ro/bagaje-si-genti/geanta-pentru-rezervor-moto-2-in-1 A folosit cineva asa ceva? Merita sa cumpar, sta bine pe rezervor? Need help! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Iunie 21, 2023 Share Postat Iunie 21, 2023 (editat) Am eu una care pare identică doar că scrie pe ea Menat (parcă). De zburat n-a zburat (oricum o asigur de ghidon întotdeauna), stă și între brațe pt că e f mare. Buzunarul ăla pt telefon îmi era inutil, poziția nu-mi permitea să îl văd. Ca inconvenient - apăsa pe butoane la viraj maxim (claxon & demaror)... Folosit pe FZ6S Fazer, ulterior am cumpărat 🏍 cu sidecase-uri originale și n-am mai avut nevoie. Editat Iunie 21, 2023 de ENEOS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
megamotoreta Postat Iunie 21, 2023 Share Postat Iunie 21, 2023 Eu am una asemanatoare, mi se pare geniala pentru ca se poate fixa mai in fata mai in spate dupa plac, iar la oprire o scot si o folosesc ca geanta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PuFFO412 Postat Iunie 21, 2023 Autor Share Postat Iunie 21, 2023 Aveti ceva recomandari de geanta in genul asta? Eventual impermeabila sau cu un pouch impermeabil? Eventual sa se potriveasca pe un gsxs1000gt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonFlamingo Postat Iunie 22, 2023 Share Postat Iunie 22, 2023 De ce nu te uiți de genti de rezervor cu inel? Gen SW Motech sau Givi? Se prind direct de un inel special de rezervor, nu ating rezervorul deci nici nu riști să îl zgârii vreodată, se pot și bloca deci o poți lăsa și pe rezervor fără să fii stresat că va fi furata. Și te uiți pe site-urile lor și vezi că au pentru modelul tau. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PuFFO412 Postat Iunie 22, 2023 Autor Share Postat Iunie 22, 2023 1 hour ago, Escanor said: De ce nu te uiți de genti de rezervor cu inel? Gen SW Motech sau Givi? Se prind direct de un inel special de rezervor, nu ating rezervorul deci nici nu riști să îl zgârii vreodată, se pot și bloca deci o poți lăsa și pe rezervor fără să fii stresat că va fi furata. Și te uiți pe site-urile lor și vezi că au pentru modelul tau. Am vazut la sw motech una, si impermeabila, am zis sa mai cer cateva pareri inainte de a comanda. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geologu Postat Iunie 22, 2023 Share Postat Iunie 22, 2023 Acum 2 ore, Escanor a spus: De ce nu te uiți de genti de rezervor cu inel? Gen SW Motech sau Givi? Se prind direct de un inel special de rezervor, nu ating rezervorul deci nici nu riști să îl zgârii vreodată, se pot și bloca deci o poți lăsa și pe rezervor fără să fii stresat că va fi furata. Și te uiți pe site-urile lor și vezi că au pentru modelul tau. Plus că se scot foarte ușor atunci când alimentezi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PuFFO412 Postat Iunie 22, 2023 Autor Share Postat Iunie 22, 2023 4 hours ago, Geologu said: Plus că se scot foarte ușor atunci când alimentezi. Am vazut un video si intr-adevar dureaza 1 secunda sa o dai jos. Multumesc de sugestii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
binox Postat Iunie 28, 2023 Share Postat Iunie 28, 2023 Inainte sa cumperi o geanta cu magneti trebuie sa fii constient ca oricat de atent vei fi, rezerveorul se va zgaria si matui inevitabil daca nu-l protejezi suplimentar ( folie). Daca te gandesti sa folosesti pouch-ul impermeabil pentru telefon/navigatie trebuie sa stii ca vara sunt sanse f mici ca telefonul sa-ti functioneze asa pt ca se incinge foarte tare de la soare si lipsa ventilatiei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PuFFO412 Postat Iunie 28, 2023 Autor Share Postat Iunie 28, 2023 13 minutes ago, binox said: Inainte sa cumperi o geanta cu magneti trebuie sa fii constient ca oricat de atent vei fi, rezerveorul se va zgaria si matui inevitabil daca nu-l protejezi suplimentar ( folie). Daca te gandesti sa folosesti pouch-ul impermeabil pentru telefon/navigatie trebuie sa stii ca vara sunt sanse f mici ca telefonul sa-ti functioneze asa pt ca se incinge foarte tare de la soare si lipsa ventilatiei. Pt telefon nu am nevoie, este impermeabil si folosesc quad lock ca suport, ma gandeam doar la alternative de bagaj pana reusesc sa cumpar cutiile originale Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leon Postat Iunie 28, 2023 Share Postat Iunie 28, 2023 Acum 1 oră, PuFFO412 a spus: Pt telefon nu am nevoie, este impermeabil si folosesc quad lock ca suport, ma gandeam doar la alternative de bagaj pana reusesc sa cumpar cutiile originale In loc de geanta de rezervor, ti-as recomanda genti laterale textile. Se gasesc suporti dedicati pentru modelul tau de mobra sau, poti rezolva mai ieftin cu putin bricolaj (trebuie sa pui niste distantiere ca sa nu atinga de roata, nu trebuie sa fie la fel de solide ca la gentile hard). Am eu niste genti laterale pentru vitezana, PM daca te intereseaza... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PuFFO412 Postat Iunie 28, 2023 Autor Share Postat Iunie 28, 2023 1 hour ago, Leon said: In loc de geanta de rezervor, ti-as recomanda genti laterale textile. Se gasesc suporti dedicati pentru modelul tau de mobra sau, poti rezolva mai ieftin cu putin bricolaj (trebuie sa pui niste distantiere ca sa nu atinga de roata, nu trebuie sa fie la fel de solide ca la gentile hard). Am eu niste genti laterale pentru vitezana, PM daca te intereseaza... Cele laterale le voi lua cele originale, este un baiat pe forum care vinde, doar ca acum nu sunt in buget. Daca o sa le mai aiba la momentul in care am banii, le iau de la el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leon Postat Iunie 28, 2023 Share Postat Iunie 28, 2023 Acum 2 ore, PuFFO412 a spus: Cele laterale le voi lua cele originale, este un baiat pe forum care vinde, doar ca acum nu sunt in buget. Daca o sa le mai aiba la momentul in care am banii, le iau de la el Pai, daca esti hotarat pe ele...da-i un avans si roaga-l sa ti le pastreze pana la salariu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PuFFO412 Postat Iunie 29, 2023 Autor Share Postat Iunie 29, 2023 14 hours ago, Leon said: Pai, daca esti hotarat pe ele...da-i un avans si roaga-l sa ti le pastreze pana la salariu. Pai nu e doar pana la salariu, sunt doar alte prioritati momentan. Deci o sa mai dureze cateva luni. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate