shui Postat August 17, 2023 Share Postat August 17, 2023 (editat) ... - Pentru ca-mi place (si apreciez) folclorul nealterat, rasfoind din cand in cand, am dat de data aceasta peste o motocicleta in videoclipul "Blestem" ce-i apartine inegalabilei Maria Tanase, undeva pe la minutul 2:58 si nu-mi dau seama ce ar putea fi ('geaba i-am facut un screenshot ca tot nu-mi pot da seama). Asadar, impatimitilor, aveti dezlegare si frau liber in elucidarea misterului. Cele bune! ✌✌ Editat August 17, 2023 de ivan pedala .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat August 17, 2023 Share Postat August 17, 2023 Gnome & Rhône, încă nu apăruse M-ul sovietic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Muretto Grundieg Postat August 17, 2023 Share Postat August 17, 2023 IZH- 56 probabil. Era la modă. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat August 17, 2023 Share Postat August 17, 2023 Tre' sa fie ceva cu sa dintr-o bucata, pe seile individuale nu se putea sta confortabil de-a latu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat August 17, 2023 Share Postat August 17, 2023 Ij 49 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shui Postat August 17, 2023 Autor Share Postat August 17, 2023 Ceva din poza mea de novice ma impinge sa cred ca farul ala ori e mai vechi ori mai modern decat oala ij-urilor Da,posibil sa ma insel astfel ca las loc de contrazicere celor consacrati (desi oarecum capatul tobelor miroase a peste) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat August 18, 2023 Share Postat August 18, 2023 bine bine, dar cati cai frumosi are mobra aia?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shui Postat August 21, 2023 Autor Share Postat August 21, 2023 ... Cum am mai spus adineauri, este ca un poison piesa asta pentru mine,ca un drog, nu-mi aduce nimic bun dar reuseste adesea sa-mi starneasca apa la soareci din colțul ochilor. (poate ca sunt eu mai romantic nitel din fire,ori poate demodat si nu mai corespund tehnic vremurilor pe care le traim,sau doar prost,pur si simplu) desi nu-s fan deloc Andra si nu-mi place pe ce-si risipeste vocea si talentul ei,dar are cateva preluari folclorice extraordinare unde nimeni nu o poate egala ca de pilda asta ( BLESTEM) Am vazut si tentativa Didei Dragan ,dar nici pe departe, desi mai cu drag ascult din repertoriul ei personal fața de ce presteaza Andra, Pacat de ea ... In fine, sa revenim la oile noastre acum si in videoclipul Andrei apare o motoreta (dar eu suspectez a fi tot din perioada Mariei,fiind doar o secventa din acele vremi' intr-un alt cadru) Asadar, pe la minutul 2:12 parca,apare motoreta,si desi i-am facut si acesteia un screenshot tot nu diclesc cu exacitate ce ar putea fj. Si de data aceasta,ca si data trecuta las desfrau liber celor consacrati in elucidarea misterului. Va multumesc !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate