proxxxl Postat Septembrie 13, 2023 Share Postat Septembrie 13, 2023 Am o problema cu al meu Dink street 125 cc care este urmatoarea:cand am franele pe liber adica neactionate mi se sting luminile in faruri,pozitiile si bordul dar daca actionez franele revin luminile si bordul functioneaza.Care sa fie motivul sau mai bine zis defectiunea.Tin sa mentionez ca i-am contactoarele de la frane pentru ca erau destul de uzate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Septembrie 13, 2023 Share Postat Septembrie 13, 2023 Acum 2 ore, proxxxl a spus: i-am contactoarele de la frane I-ai cam! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
proxxxl Postat Septembrie 13, 2023 Autor Share Postat Septembrie 13, 2023 I-am schimbat contactoarele...e ok? Am nevoie de ajutor sa rezolv problema nu de corectari gramaticale! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mobiletron Postat Septembrie 13, 2023 Share Postat Septembrie 13, 2023 Inainte sa schimbi intrerupatoarele aveai problema asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
proxxxl Postat Septembrie 13, 2023 Autor Share Postat Septembrie 13, 2023 Nu aveam stop pe frână... am schimbat contactoarele, am stop pe frână dar îmi face problema menționată mai sus! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pierrotlefou Postat Septembrie 13, 2023 Share Postat Septembrie 13, 2023 Paie, benzină, chibrituri. Se rezolvă sigur. Dacă nu, treci (întâi) pe la un atelier moto. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Septembrie 14, 2023 Share Postat Septembrie 14, 2023 Acum 9 ore, proxxxl a spus: I-am schimbat contactoarele...e ok? Am nevoie de ajutor sa rezolv problema nu de corectari gramaticale! Aaa, pai n-ai nimerit bine, noi nu ne pricepem la scutere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Septembrie 14, 2023 Share Postat Septembrie 14, 2023 (editat) Acum 10 ore, proxxxl a spus: Am nevoie de ajutor sa rezolv problema nu de corectari gramaticale! Dă și cu pumnul în masă, ce plm! Se știe doar că scopul primordial al acestui forum e să repare tot ce stricați voi ăștia care vă băgați nasul și degetele să faceți chestii despre care habar n-aveți. Mie unul mi-e clar că în procesul de înlocuire ai făcut vreo dibăcie, și probabil o să mai faci și altele încercând să repari. Eu zic că ai (cel puțin) o siguranță arsă. Editat Septembrie 14, 2023 de ENEOS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate