Marian87 Postat Septembrie 14, 2023 Share Postat Septembrie 14, 2023 Salut, Imi puteti recomanda un service in Bucuresti (sau imprejurimi), cu preturi decente, pt revizia unei furci de hornet pc41, an 2007? Cu zeno moto service a interactionat careva (pipera)? Am vazut review-uri ok pe google. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Septembrie 14, 2023 Admin Share Postat Septembrie 14, 2023 Nu știu ce înseamnă preț decent pentru tine. Eu mi-o servisez la Grant Garage Racing lângă Gara Obor. Parcă 6-700 ron am dat la GTR 1400. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Septembrie 14, 2023 Share Postat Septembrie 14, 2023 Acum 4 minute, l.u.v a spus: Parcă 6-700 ron am dat la GTR 1400. Doar manopera? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Patrick_M Postat Septembrie 14, 2023 Share Postat Septembrie 14, 2023 RAMS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Septembrie 14, 2023 Admin Share Postat Septembrie 14, 2023 Acum 3 ore, Cavaleru a spus: Doar manopera? Nuu, cu tot cu ulei și simeringuri. Așa lucrează băieții. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ulei_moto Postat Septembrie 15, 2023 Share Postat Septembrie 15, 2023 Acum 19 ore, Marian87 a spus: Salut, Imi puteti recomanda un service in Bucuresti (sau imprejurimi), cu preturi decente, pt revizia unei furci de hornet pc41, an 2007? Cu zeno moto service a interactionat careva (pipera)? Am vazut review-uri ok pe google. rams - https://rams21.ro/contact/ , Otopeni, Ilfov sau Grant racing Garage - https://www.grantmoto.ro/contact/ , Bucuresti, Sector2, gara est care iti este mai aproape Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marian87 Postat Septembrie 15, 2023 Autor Share Postat Septembrie 15, 2023 17 hours ago, l.u.v said: Nu știu ce înseamnă preț decent pentru tine. Eu mi-o servisez la Grant Garage Racing lângă Gara Obor. Parcă 6-700 ron am dat la GTR 1400. Mie mi-au făcut cotație de 900 lei la Grant garage. 700 lei la zeno moto, in Pipera. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Septembrie 15, 2023 Admin Share Postat Septembrie 15, 2023 Eu am schimbat acum doi ani, de atunci s au mai scumpit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate