cionn Postat Septembrie 22, 2023 Share Postat Septembrie 22, 2023 A fost cineva in situatia (neplacuta) cu accident moto si dupa ce a fost avizata de asigurator dauna sa-si ia moto de inlocuire? Aveti idee cum se procedeaza in conditiile astea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaB Postat Septembrie 22, 2023 Share Postat Septembrie 22, 2023 Acum 16 minute, cionn a spus: A fost cineva in situatia (neplacuta) cu accident moto si dupa ce a fost avizata de asigurator dauna sa-si ia moto de inlocuire? Aveti idee cum se procedeaza in conditiile astea? Nu cred sa aiba cineva motocicleta de inlocuire. Autoturisme se mai gasesc, dar moto, cam greu de crezut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoS Garage Postat Septembrie 23, 2023 Share Postat Septembrie 23, 2023 veatsa ie pustiu fara montoncinclenta, dispare sensul vietii, ba chiar am si auzit de oameni care au murit ca nu s-au dat cateva luni cu troacele... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Septembrie 23, 2023 Share Postat Septembrie 23, 2023 La 22.09.2023 la 19:09, cionn a spus: A fost cineva in situatia (neplacuta) cu accident moto si dupa ce a fost avizata de asigurator dauna sa-si ia moto de inlocuire? Aveti idee cum se procedeaza in conditiile astea? Ce intelegi prin moto de inlocuire? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaB Postat Septembrie 23, 2023 Share Postat Septembrie 23, 2023 Cred ca initiatorul topicului se refera exact la asta. In cazul politelor RCA, daca esti pagubit in urma unui accident si esti in imposibilitatea de a mai folosi masina, poti solicita o alta la schimb. Asta in anumite conditii, desigur. Problema este ca in viata de zi cu zi nu se prea intampla, adica multi asigurati nu-si cunosc drepturile iar cei care trebuie sa le puna la dispozitie se cam trag pe c.ur. In concluzie, initiatorul topicului intreaba de asa ceva, doar ca doreste la schimb motocicleta. Cam greu de crezut ca o sa aiba sorti de izbanda. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Septembrie 23, 2023 Share Postat Septembrie 23, 2023 din cate stiu, asigurarea acopera si inchirierea unui autovehincul pt o anumita perioada si il deconteaza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Septembrie 24, 2023 Share Postat Septembrie 24, 2023 Ete ca p-asta n-o stiam... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cionn Postat Septembrie 26, 2023 Autor Share Postat Septembrie 26, 2023 La 23.09.2023 la 22:26, Cavaleru a spus: din cate stiu, asigurarea acopera si inchirierea unui autovehincul pt o anumita perioada si il deconteaza din pacate nu. din ce am aflat sapand si la autonom, asigurator nu a fost de-acord cu inlocuirea moto - masina. La 23.09.2023 la 20:05, MirceaB a spus: Cred ca initiatorul topicului se refera exact la asta. In cazul politelor RCA, daca esti pagubit in urma unui accident si esti in imposibilitatea de a mai folosi masina, poti solicita o alta la schimb. Asta in anumite conditii, desigur. Problema este ca in viata de zi cu zi nu se prea intampla, adica multi asigurati nu-si cunosc drepturile iar cei care trebuie sa le puna la dispozitie se cam trag pe c.ur. In concluzie, initiatorul topicului intreaba de asa ceva, doar ca doreste la schimb motocicleta. Cam greu de crezut ca o sa aiba sorti de izbanda. exact. conform legislatiei pot solicita masina la schimb. problema e ca pentru moto n-am gasit pe nimeni care sa deconteze direct la asigurator. pot face plata in avans si apoi sa astept eu mult si bine plata sa-mi fie platita factura. oricum, mi se pare foarte ciudat ca in cazul motocicletor nu exista varianta de inlocuire. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaB Postat Septembrie 26, 2023 Share Postat Septembrie 26, 2023 O sa mai treaca foarte multa vreme pana sa se gaseasca undeva moto la schimb. Nu este nimic ciudat, este o chestiune ce tine de o multime de factori, printre care si cei economici. Aici este o poveste extrem de lunga si alambicata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate