ioio_viola Postat Noiembrie 6, 2023 Autor Share Postat Noiembrie 6, 2023 Morbi nu a mai performat pe Yamaha de cand a avut accidentarea aia urata. De acolo spuneam ca e saritul din lac in put cu cei doi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Djenavar Postat Noiembrie 8, 2023 Share Postat Noiembrie 8, 2023 Stiu ca au trecut 2 saptamani deja de la cursa dar nu am m-am uitat la nici o stire si nici nu m-am uitat pe sport /forum sa nu aflu ce sa intamplat, doamen , a meritat fiecare clipa de asteptare, nu am vazut de mult o asemneea nebunie, cu toate ca stiam ca este iniyil sa fac ca toti dracii, am facut-o cred ca aveam pulsul la fel ca Peco:))) , care nu stiu de ce intra atat de greu in ritmul normal de cursa. Binder a fost MONSTRUOS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Noiembrie 8, 2023 Share Postat Noiembrie 8, 2023 1 oră în urmă, Djenavar a spus: Stiu ca au trecut 2 saptamani deja de la cursa dar nu am m-am uitat la nici o stire si nici nu m-am uitat pe sport /forum sa nu aflu ce sa intamplat, doamen , a meritat fiecare clipa de asteptare, nu am vazut de mult o asemneea nebunie, cu toate ca stiam ca este iniyil sa fac ca toti dracii, am facut-o cred ca aveam pulsul la fel ca Peco:))) , care nu stiu de ce intra atat de greu in ritmul normal de cursa. Binder a fost MONSTRUOS dap a fost o cursa pe care am urmarit-o de pe pe covor ca riscam sa cad de pe marginea canapelei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate