Lucian_M Postat Iulie 1 Share Postat Iulie 1 Am uitat, n-am mai fost de 2 ani. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Iulie 1 Share Postat Iulie 1 Bulgaria nu are taxe pt moto nici podul prieteniei nu se plateste daca ajungeti la stambul nu ratati o trecere pe cel mai nordic pod sultan selim merita banii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Iulie 1 Share Postat Iulie 1 Pe acolo a zis soția să mergem. Mă conformez. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Iulie 1 Share Postat Iulie 1 Acum 5 ore, Lucian_M a spus: Am uitat, n-am mai fost de 2 ani. Te răsfeți! Acum 2 ore, Lucian_M a spus: Pe acolo a zis soția să mergem. Mă conformez. Bad ass biker Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Iulie 2 Share Postat Iulie 2 Ce benzinării recomandați la turci? Eu personal nu-s pretențios, dar panarama e mofturoasă la carburant. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonFlamingo Postat Iulie 2 Share Postat Iulie 2 1 oră în urmă, Lucian_M a spus: Ce benzinării recomandați la turci? Eu personal nu-s pretențios, dar panarama e mofturoasă la carburant. Daca te aventurezi prin Cappadocia atunci sunt ceva probleme la benzinariile mici in care le indoaie cu apa sau sunt de f slaba calitate carburantii, dar ca regula generala doar de la benzinarii mari (nu conteaza marca). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Iulie 2 Share Postat Iulie 2 Recepționerul de la hotel mi-a zis să bag de pe opet, nu de la BP sau Shell. Am pus 6 litri de BP, de probă, să văd cum e, n-am găsit opet pe drum. Mă plictisește groaznic drumul, e drept, nu găsesc un copac să stau la umbră, mai avem 130 km până a Canakkale. Bag picioarele... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leon Postat Iulie 3 Share Postat Iulie 3 La Canakkale am fost si eu anul trecut. Baga de la orice benzinarie mare, fara nici o grija. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Iulie 3 Share Postat Iulie 3 Nu mai bag, suntem în Grecia de ieri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leon Postat Iulie 3 Share Postat Iulie 3 Acum 34 minute, Lucian_M a spus: Nu mai bag, suntem în Grecia de ieri. O sa plangi dupa preturile din Turcia :)))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Iulie 3 Share Postat Iulie 3 Am observat, dar știam de anul trecut. Bag picioarele în ei bani, eu vreau traseu în primul rând. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate