Lucian_M Postat Iulie 1, 2024 Share Postat Iulie 1, 2024 Am uitat, n-am mai fost de 2 ani. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Iulie 1, 2024 Share Postat Iulie 1, 2024 Bulgaria nu are taxe pt moto nici podul prieteniei nu se plateste daca ajungeti la stambul nu ratati o trecere pe cel mai nordic pod sultan selim merita banii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Iulie 1, 2024 Share Postat Iulie 1, 2024 Pe acolo a zis soția să mergem. Mă conformez. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Iulie 1, 2024 Share Postat Iulie 1, 2024 Acum 5 ore, Lucian_M a spus: Am uitat, n-am mai fost de 2 ani. Te răsfeți! Acum 2 ore, Lucian_M a spus: Pe acolo a zis soția să mergem. Mă conformez. Bad ass biker Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Iulie 2, 2024 Share Postat Iulie 2, 2024 Ce benzinării recomandați la turci? Eu personal nu-s pretențios, dar panarama e mofturoasă la carburant. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonFlamingo Postat Iulie 2, 2024 Share Postat Iulie 2, 2024 1 oră în urmă, Lucian_M a spus: Ce benzinării recomandați la turci? Eu personal nu-s pretențios, dar panarama e mofturoasă la carburant. Daca te aventurezi prin Cappadocia atunci sunt ceva probleme la benzinariile mici in care le indoaie cu apa sau sunt de f slaba calitate carburantii, dar ca regula generala doar de la benzinarii mari (nu conteaza marca). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Iulie 2, 2024 Share Postat Iulie 2, 2024 Recepționerul de la hotel mi-a zis să bag de pe opet, nu de la BP sau Shell. Am pus 6 litri de BP, de probă, să văd cum e, n-am găsit opet pe drum. Mă plictisește groaznic drumul, e drept, nu găsesc un copac să stau la umbră, mai avem 130 km până a Canakkale. Bag picioarele... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leon Postat Iulie 3, 2024 Share Postat Iulie 3, 2024 La Canakkale am fost si eu anul trecut. Baga de la orice benzinarie mare, fara nici o grija. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Iulie 3, 2024 Share Postat Iulie 3, 2024 Nu mai bag, suntem în Grecia de ieri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leon Postat Iulie 3, 2024 Share Postat Iulie 3, 2024 Acum 34 minute, Lucian_M a spus: Nu mai bag, suntem în Grecia de ieri. O sa plangi dupa preturile din Turcia :)))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Iulie 3, 2024 Share Postat Iulie 3, 2024 Am observat, dar știam de anul trecut. Bag picioarele în ei bani, eu vreau traseu în primul rând. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate