Ruginel Postat Septembrie 26 Autor Share Postat Septembrie 26 (editat) Sa mai animez topicul putin. Saptamana trecuta am luat directia Turcia, fara plan, fara cazari, doar cu motoreta echipata, subsemnatul calare pe ea si un prieten calare pe motocicleta lui. Traseul a fost in mare acesta si a insumat pe la 3800 de km +/-. Punctul maxim a fost Cappadocia cu intoarcere pe coasta. Am mers pe soare, ploaie, vant, noapte, pe drumuri foarte, mai putin sau spre deloc circulate, ne-am lasat la mila Waze-ului. A meritat din plin toata excursia. Excursia fara o amenda este precum nunta fara lautari. Pe bord acum armasarul arata putin peste 9000 de km. Il pregatesc de revizia de 10,000 in curand, vedem pe unde o mai luam. Navigatia de la Carpuride s-a comportat excelent, ma bucur ca am luat-o si nu mai stau sa ma chinui cu un telefon de sacrificiu. I-am facut un sistem de quick release mai compact decat cel de fabrica la care am folosit o prindere de tip QuadLock si o adaptare de la Evotech. iar demontat / montat dureaza 20-30 de secunde maxim, cu tot cu desfacutul cablului de alimentare, daca nu vreau sa o las pe motocicleta. Editat Septembrie 26 de Ruginel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
819NZT Postat Septembrie 26 Share Postat Septembrie 26 Acum 1 oră, Ruginel a spus: Navigatia de la Carpuride s-a comportat excelent, ma bucur ca am luat-o si nu mai stau sa ma chinui cu un telefon de sacrificiu Bine de stiu. Astept sa vad daca prind o promotie si o sa fac achizitia. Poate la iarna sa fie pretul mai mic. Acum nu mai intentionez escapade lungi. PS: Sa va fie de bine. Frumoasa tura. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ruginel Postat Septembrie 26 Autor Share Postat Septembrie 26 1 oră în urmă, 819NZT a spus: Bine de stiu. Astept sa vad daca prind o promotie si o sa fac achizitia. Poate la iarna sa fie pretul mai mic. Acum nu mai intentionez escapade lungi. PS: Sa va fie de bine. Frumoasa tura. Multumesc! Vezi ca daca o adaugi in cosul de cumparaturi si o lasi acolo, dupa ce ti-ai facut cont pe siteul lor, incep sa te spameze cu oferte si reduceri. Eu am luat-o cu un cod de reducere de -35%. Probabil puteam sa mai astept. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ruginel Postat Luni la 10:28 Autor Share Postat Luni la 10:28 (editat) Motocicleta a intrat in mini garajul meu pentru modificarile de iarna. 1. Crash bar superior SW-MOTECH 2. Proiectoare Midland 3. Mansoane incalzite Daytona 4. Healtech Thunderbox pentru alimentarea accesoriilor. Toate astea presupun sa ma apuc sa desfac la ea carenajele / rezervorul si momentan simt o oarece lene, deci mai aman momentul. O sa pun pe pozitie mansoanele si proiectoarele iar apoi cand voi fi cu chef de munca ma apuc si desfac la motocicleta pentru a trage cablajele cum trebuie. As putea sa fac toate acestea si fara sa desfac nimic de pe motocicleta dar nu m-as simti eu bine sa stiu ca sunt trase firele aiurea pe traseu. Editat Luni la 10:30 de Ruginel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Flying Dutchman Postat Luni la 14:00 Share Postat Luni la 14:00 Se vede ca ai pile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ninel60 Postat Luni la 14:58 Share Postat Luni la 14:58 Acum 4 ore, Ruginel a spus: Motocicleta a intrat in mini garajul meu pentru modificarile de iarna. 1. Crash bar superior SW-MOTECH 2. Proiectoare Midland 3. Mansoane incalzite Daytona 4. Healtech Thunderbox pentru alimentarea accesoriilor. Toate astea presupun sa ma apuc sa desfac la ea carenajele / rezervorul si momentan simt o oarece lene, deci mai aman momentul. O sa pun pe pozitie mansoanele si proiectoarele iar apoi cand voi fi cu chef de munca ma apuc si desfac la motocicleta pentru a trage cablajele cum trebuie. As putea sa fac toate acestea si fara sa desfac nimic de pe motocicleta dar nu m-as simti eu bine sa stiu ca sunt trase firele aiurea pe traseu. Salutare,apreciez ordinea și curățenia din garajut tău. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ruginel Postat Luni la 16:13 Autor Share Postat Luni la 16:13 Acum 2 ore, The Flying Dutchman a spus: Se vede ca ai pile. Asta e buna :))) 1 oră în urmă, ninel60 a spus: Salutare,apreciez ordinea și curățenia din garajut tău. Salutare! Multumesc! Spatiul nu este foarte mare, cam 7,5 metri lungime si 2.10 latime, deci daca nu sunt ordonat nu am loc sa ma invart de ele...mai ales ca trebuie sa imi mai fac un dulap mic in care as vrea sa inglobez si un compresor (pe care nu l-am luat inca) vertical, astfel incat sa economisesc spatiul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Luni la 16:30 Share Postat Luni la 16:30 Lasă, e curat la început, să vezi după ceva vreme (nu întreba de unde știu). Cât despre compresor, nu lua de ăla fără ulei, nu-s fiabile. Și indiferent ce iei, caută cu două pistoane, ca să nu te rogi să-ți ajungă presiunea de la 5 la 8 bari și mai mult să meargă decât să stea cuplat motorul. Iarăși, nu întreba de unde știu. Cât despre plastice, mda, și mie îmi place să le tot desfac, e pasiunea mea ascunsă. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ruginel Postat Luni la 17:21 Autor Share Postat Luni la 17:21 Acum 49 minute, Lucian_M a spus: Lasă, e curat la început, să vezi după ceva vreme (nu întreba de unde știu). De vreo 5 ani tot mentin ordinea...in sensul ca dupa ce termin de trebaluit in atelier, pun totul la loc. Imi ia cam 20 de minute intrucat deja stiu unde trebuie sa stea fiecare unealta, cablu, burghiu etc. Acum 49 minute, Lucian_M a spus: Cât despre compresor, nu lua de ăla fără ulei, nu-s fiabile. Și indiferent ce iei, caută cu două pistoane, ca să nu te rogi să-ți ajungă presiunea de la 5 la 8 bari și mai mult să meargă decât să stea cuplat motorul. Iarăși, nu întreba de unde știu. Cât despre plastice, mda, și mie îmi place să le tot desfac, e pasiunea mea ascunsă. Da...la asta ma gandeam si eu insa habar nu am daca exista optiuni si de "buget" care sa fie decente. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Luni la 17:31 Share Postat Luni la 17:31 Și eu incerc, nu-mi iese, dar la mine e alt ritm de lucru. Cât despre compresor, caută Steinhaus 50 litri cu două pistoane, e best-buy. Are câteva dezavantaje, îți zic pe WhatsApp ce și cum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Marți la 07:34 Share Postat Marți la 07:34 Acum 14 ore, Ruginel a spus: De vreo 5 ani tot mentin ordinea...in sensul ca dupa ce termin de trebaluit in atelier, pun totul la loc. Imi ia cam 20 de minute intrucat deja stiu unde trebuie sa stea fiecare unealta, cablu, burghiu etc. Asta pt că nu lucrezi puțin! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ruginel Postat Marți la 08:58 Autor Share Postat Marți la 08:58 1 oră în urmă, ENEOS a spus: Asta pt că nu lucrezi puțin! Putin, mult, imi place ordinea, in atelier, masina, casa, frigider… Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Marți la 09:49 Share Postat Marți la 09:49 OCD ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALEX-Guzzista Postat Marți la 13:59 Share Postat Marți la 13:59 In butoiul de lemn e ceva “aditiv” ?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ruginel Postat Marți la 14:30 Autor Share Postat Marți la 14:30 Acum 4 ore, ENEOS a spus: OCD ? Naiba stie, stiu doar ca nu suport dezordinea. :))) Acum 30 minute, ALEX-Guzzista a spus: In butoiul de lemn e ceva “aditiv” ?? Candva tinea bunicu’ ceva combustibil de racheta in el. Ca sa fiu si in ton cu topicul, astazi am facut niste suporti pentru proiectoare, inox de 2.5 mm grosime. Nu mi-au placut prinderile cu care au venit proiectoarele asa ca mi-am facut eu propriul design ca sa se potriveasca pe prinderile actuale. Am ales zona barelor inferioare, pe interior, astfel incat sa fie protejate de bare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALEX-Guzzista Postat Marți la 22:08 Share Postat Marți la 22:08 Nu arata rau. Vad ca nu sunt foarte mari proiectoarele,da-un link de unde le-ai luat ca alea ale mele sunt slab calitativ,am schimbat deja unul. Mai am de rezerva inca vreo doua ,dupa care vreau sa trec pe ceva mai de calitate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ruginel Postat Miercuri la 04:34 Autor Share Postat Miercuri la 04:34 Acum 6 ore, ALEX-Guzzista a spus: Nu arata rau. Vad ca nu sunt foarte mari proiectoarele,da-un link de unde le-ai luat ca alea ale mele sunt slab calitativ,am schimbat deja unul. Mai am de rezerva inca vreo doua ,dupa care vreau sa trec pe ceva mai de calitate. Multumesc! Sunt proiectoare Midland. Sunt facute in Europa, pot fi cumparate de pe mai multe siteuri. Cauta asa si vezi unde gasesti cel mai bun pret: Midland MLH Led auxiliary lights kit Eu le-am luat de pe Motardinn sau Motocard, au fost 700 si ceva de lei. Par a fi facute foarte bine, pe siteul Midland gasesti si piese de schimb, mi se par foarte misto. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Miercuri la 07:34 Share Postat Miercuri la 07:34 Mișto montajul! Luminează puternic, împrăștie bine lumina? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonFlamingo Postat Miercuri la 07:42 Share Postat Miercuri la 07:42 De ce nu le-ai pus mai sus, pe crashbarul superior? Nu zic ca e rau doar ca pare ca ar fi fost mai potrivite mai sus? sau da si niste pozici cu luminile aprinse Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jebelu Postat Miercuri la 08:25 Share Postat Miercuri la 08:25 (editat) Asa, nu cred sa deranjeze pe cei din sens opus. Ca nivel, e gen proiectoarele masinilor, cam sub linia barii de protectie a masinii. Montate mai sus, s-ar putea sa atraga atentia si implicit "milicja". Chiar, se poate o poza cu ele aprinse? Editat Miercuri la 08:26 de Jebelu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ruginel Postat Miercuri la 08:52 Autor Share Postat Miercuri la 08:52 @Lucian_M @DonFlamingo @Jebelu nu am cum sa dau cu ele aprinse intrucat nu am facut si conexiunile electrice. Cum ziceam zilele trecute, trebuie sa imi fac curaj sa dau jos carenajele ca sa prind firele cum trebuie pe traseu…si mi-e o lene in perioada astaaaa…. @DonFlamingo eu m-am gandit sa fac triunghiul luminos cat mai mare si nici sa ii orbesc pe cei de pe contrasens. Montajul langa crash bar-urile inferioare imi ofera si aspectul integrat ca din fabrica…desi nici alea de fabrica nu sunt montate asa bine ci cu prinderi direct de barele de jos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate