ALEX-Guzzista Postat Sâmbătă la 09:15 Share Postat Sâmbătă la 09:15 Acum 49 minute, Ruginel a spus: 1.Asa arata un filtru de aer dupa 9500 de km, facuti in ture lungi prin tara / afara. Ma asteptam sa arate mai bine, mai ales ca manualul de service recomanda schimbarea lui la 18,000 km. Clar intervalele date de producatori in general sunt prea lungi. 2.Nu sunt 100% sigur ca un service ar fi stat sa curete airboxul cum am facut eu, cu pensula si aspirator. 1. Ei dau intervalul maxim,inclusiv la masini mici,dube..etc sa se bucure ,fraierul nestiutor de proprietar ,ca nu va da multi bani pe intretinerea masinii/moto respectiv. 2.Niciodata,poate doar la vreun service de pasionati,contra-cost si sa stai langa ei sa le ceri acest lucru ! Spor la treaba ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ruginel Postat Sâmbătă la 09:19 Autor Share Postat Sâmbătă la 09:19 Acum 2 minute, ALEX-Guzzista a spus: 1. Ei dau intervalul maxim,inclusiv la masini mici,dube..etc sa se bucure ,fraierul nestiutor de proprietar ,ca nu va da multi bani pe intretinerea masinii/moto respectiv. 2.Niciodata,poate doar la vreun service de pasionati,contra-cost si sa stai langa ei sa le ceri acest lucru ! Spor la treaba ! La multi ani! Da, dar mi se pare cam exagerat asta cu intervalul maxim. Aveam impresia ca isi lasa si un interval extra, de siguranta. Alex, acesta este motivul pentru care de mai bine de 10 ani nu am mai trecut pe la service-uri, doar fortat de imprejurari eventual. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALEX-Guzzista Postat Sâmbătă la 09:31 Share Postat Sâmbătă la 09:31 (editat) Acum 13 minute, Ruginel a spus: 1.La multi ani! Da, dar mi se pare cam exagerat asta cu intervalul maxim. Aveam impresia ca isi lasa si un interval extra, de siguranta. 2.Alex, acesta este motivul pentru care de mai bine de 10 ani nu am mai trecut pe la service-uri, doar fortat de imprejurari eventual. 1.Posibil sa aiba in traseul de aer vreun senzor care sa iti aprinda vreun bec in bord daca nu are cantitatea suficienta de aer,noi suntem si tipicari ne place sa surubarim . 2.Cu duba de firma ma duc la un service,nu la reprezentanta ,ca ma trimit ei,cand vad factura ma ia cu "frezoane" Cu masina sau moto ,mai bine cumpar scule decat sa dau bani la service,dar trebuie sa iti si placa.... Editat Sâmbătă la 09:33 de ALEX-Guzzista Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Sâmbătă la 09:47 Share Postat Sâmbătă la 09:47 Acum 11 minute, ALEX-Guzzista a spus: senzor care sa iti aprinda vreun bec in bord daca nu are cantitatea suficienta de aer N-are! Intervalele de service sunt făcute după calculele departamentelor atehnice care se ocupă de bani. La 18.12.2024 la 10:52, Ruginel a spus: m-am gandit sa fac triunghiul luminos cat mai mare Foarte corect ai gândit! Acum 1 oră, Ruginel a spus: doamna sta dezbracata in atelier Vezi să nu facă cistită! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Sâmbătă la 10:28 Share Postat Sâmbătă la 10:28 Acum 1 oră, Ruginel a spus: Daca tot aveam “pe stoc” unul nou, am zis sa il schimb. Apropo, vreau sa schimb si becul de la placuta de inmatriculare cu unul led. Ma asteptam sa fie un W5W dar aparent e un R5W. La 1000 cum este? Cine dreq crezi că s-a uitat?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ruginel Postat Sâmbătă la 14:11 Autor Share Postat Sâmbătă la 14:11 (editat) Proba cu proiectoarele. Lumineaza foarte bine, cel putin in garaj, camera telefonului nu prea surprinde intensitatea. Acum sa ma apuc de trasul cablurilor…o placere. Desi intreg sistemul de proiectoare este gandit bine, nu sunt multumit de metodata de prindere a butonului pe ghidon. Ai un adeziv 3M si o banda elastica. Daca il pun langa blocul de comanda de la ambreiaj, butonul sta ascuns binisor intrucat blocul este destul de voluminos. Asadar…am bagat putin exercitiu in Fusion 360 sa imi fac un adaptor mai serios putin. Adaptorul / suportul imi impinge butonul 10 mm in fata, cat sa nu mai fie ascuns de blocul de comanda si sa fie accesibil usor cu manusile. IMG_7177.mov IMG_7174.mov Si rezultatul: UPDATE: Desigur, in stilul caracteristic mie, am refacut designul. Am adaugat acea protectie laterala, practic tine butonul blocat pe pozitie (si asa intra fest) si nici nu se vede urat. De asemenea, intrucat spatiul in partea de jos, intre fir si urechea de jos a butonului este mic, am facut o degajare in design astfel incat firul sa nu stea in tensiune. Partea aceasta vizibila prin care butonul se introduce in suport va fi orientata catre blocul de comanda, deci nu se poate vedea. Editat 10 ore în urmă de Ruginel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Moderatori Kristian Postat 7 ore în urmă Moderatori Share Postat 7 ore în urmă E eterna problema la butoanele extra ale accesoriilor,sa nu stea cum si unde ar trebui. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate