ianachim Postat Aprilie 12, 2024 Share Postat Aprilie 12, 2024 salutare avem colegi supisti’? pe unde va dati? plimbati sup ul cu moto? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Aprilie 13, 2024 Share Postat Aprilie 13, 2024 Acum 7 ore, ianachim a spus: supisti Adică motocicliști care mănâncă supă? Acum 7 ore, ianachim a spus: plimbati sup ul cu moto? Poate @Constantin! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Aprilie 13, 2024 Share Postat Aprilie 13, 2024 M-am dat de două ori de curiozitate cu una închiriată, în parcul IOR. Este interesant exercițiul de echilibru. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hora09 Postat Aprilie 13, 2024 Share Postat Aprilie 13, 2024 Sunt fan mai mult ciorba, chestii acre, dar da și sup e ok. Am unul de doua persoane, îmi ia 3/4 din portbagaj.. ca sa rezolv situația am luat cutie pe tavanul mașinii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat August 13, 2024 Share Postat August 13, 2024 Recomand si o padela de caiac pentru situatiile in care te-ai saturat de echilibristica si vrei sa-i dai blana orbitoare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat August 13, 2024 Autor Share Postat August 13, 2024 Acum 5 ore, WotRU2Me a spus: Recomand si o padela de caiac pentru situatiile in care te-ai saturat de echilibristica si vrei sa-i dai blana orbitoare. am deja am cumparat o data cu primul sup și un cap de padela pe care l pun în locul manerului fac o tura caiac una sup sambata am avut treaba în cluj și am dat o tura la sup pe tarnita un loc mirific Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat August 14, 2024 Share Postat August 14, 2024 Pare mai challenging la mare, dar trebuie sa recunosc, peisajul e mai fain pe la munte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate