ianachim Postat Aprilie 12 Share Postat Aprilie 12 salutare avem colegi supisti’? pe unde va dati? plimbati sup ul cu moto? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Aprilie 13 Share Postat Aprilie 13 Acum 7 ore, ianachim a spus: supisti Adică motocicliști care mănâncă supă? Acum 7 ore, ianachim a spus: plimbati sup ul cu moto? Poate @Constantin! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Aprilie 13 Share Postat Aprilie 13 M-am dat de două ori de curiozitate cu una închiriată, în parcul IOR. Este interesant exercițiul de echilibru. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hora09 Postat Aprilie 13 Share Postat Aprilie 13 Sunt fan mai mult ciorba, chestii acre, dar da și sup e ok. Am unul de doua persoane, îmi ia 3/4 din portbagaj.. ca sa rezolv situația am luat cutie pe tavanul mașinii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat August 13 Share Postat August 13 Recomand si o padela de caiac pentru situatiile in care te-ai saturat de echilibristica si vrei sa-i dai blana orbitoare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat August 13 Autor Share Postat August 13 Acum 5 ore, WotRU2Me a spus: Recomand si o padela de caiac pentru situatiile in care te-ai saturat de echilibristica si vrei sa-i dai blana orbitoare. am deja am cumparat o data cu primul sup și un cap de padela pe care l pun în locul manerului fac o tura caiac una sup sambata am avut treaba în cluj și am dat o tura la sup pe tarnita un loc mirific Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat August 14 Share Postat August 14 Pare mai challenging la mare, dar trebuie sa recunosc, peisajul e mai fain pe la munte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate