iama Postat Aprilie 14 Share Postat Aprilie 14 (editat) Salut, Vreau sa montez (si sa adaptez) o prindere tanklock de la givi (inel care sa prinde la busonul de rezervor), pe o geanta de rezervor comuna (care are fixare cu magneti sau chingi). A mai facut cineva o astfel de modificare? Aveti sugestii, exemple, sau chiar servicii pentru asa ceva? Editat Aprilie 14 de iama Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristian C. Postat Aprilie 14 Share Postat Aprilie 14 Salut.. construcția genților pentru rezervor e diferită. Cel puțin jumătate din geanta e rigida, că să poată fi eficienta pentru acea prindere. Nu știu cum vei putea tu adapta asta.. probabil ți se va rupe ca naiba in timp riscând să nu o mai poți folosi deloc. Succes. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Flying Dutchman Postat Aprilie 14 Share Postat Aprilie 14 Mai pe scurt, sugestia este folosirea unei genti compatibile cu sistemul de prindere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iama Postat Aprilie 14 Autor Share Postat Aprilie 14 Acum 29 minute, Cristian C. a spus: Salut.. construcția genților pentru rezervor e diferită. Cel puțin jumătate din geanta e rigida, că să poată fi eficienta pentru acea prindere. Nu știu cum vei putea tu adapta asta.. probabil ți se va rupe ca naiba in timp riscând să nu o mai poți folosi deloc. Succes. Da, este adevarat (doar ca deobicei constructia e semirigida, nu rigida), plus ca strict in cazul meu, geanta pe care vreau sa o adaptez este mica (volum de max 4 litri). Nu este inalta si mare. Oricum, asa este, cam cum zici. De aia intrebam daca se poate si cum… mersi Acum 28 minute, The Flying Dutchman a spus: Mai pe scurt, sugestia este folosirea unei genti compatibile cu sistemul de prindere. Da, multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonFlamingo Postat Aprilie 15 Share Postat Aprilie 15 Acum 9 ore, iama a spus: Salut, Vreau sa montez (si sa adaptez) o prindere tanklock de la givi (inel care sa prinde la busonul de rezervor), pe o geanta de rezervor comuna (care are fixare cu magneti sau chingi). A mai facut cineva o astfel de modificare? Aveti sugestii, exemple, sau chiar servicii pentru asa ceva? Salut, Îți dau o idee dar pe SW Motecu nu Givi. La SWM geanta este semirigidă dar ai o placa adaptoare care se prinde de ea dedesubt. Daca și la givi e la fel poți da gauri in geanta ta, prinzi cu șuruburi și după se prinde de inel. Uite cum arata placa adaptoare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iama Postat Aprilie 15 Autor Share Postat Aprilie 15 Acum 52 minute, LionEl a spus: Salut, Îți dau o idee dar pe SW Motecu nu Givi. La SWM geanta este semirigidă dar ai o placa adaptoare care se prinde de ea dedesubt. Daca și la givi e la fel poți da gauri in geanta ta, prinzi cu șuruburi și după se prinde de inel. Uite cum arata placa adaptoare Multumesc, da, trebuie cred ca doua placi (cate una pe fiecare parte). Si la givi tot semirigida este, tot cu placa. Dar care este ideea pe care mi-o dai? Geanta din imagine este modificata de tine, are prinderea pusa “aftermarket”? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonFlamingo Postat Aprilie 15 Share Postat Aprilie 15 Ideea este sa iei o placa și să o prinzi de geanta ta , mai ales că ai zis că e mica (4 litri). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iama Postat Aprilie 15 Autor Share Postat Aprilie 15 Acum 18 minute, LionEl a spus: Ideea este sa iei o placa și să o prinzi de geanta ta , mai ales că ai zis că e mica (4 litri). da, multumesc pentru idee. cam asta trebuie sa fac, dar intrebam daca este cineva care chiar a facut adaptarea asta si are sfaturi exacte sau chiar face asa ceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
megamotoreta Postat Aprilie 15 Share Postat Aprilie 15 Eu am fixat geanta bmw pe topcase, neavand pe rezervor suport dedicat bmw. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iama Postat Aprilie 15 Autor Share Postat Aprilie 15 Acum 3 minute, megamotoreta a spus: Eu am fixat geanta bmw pe topcase, neavand pe rezervor suport dedicat bmw. ai fixat-o folosind sistemul tanklock de la Givi? poti arata cum ai facut modificarea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
megamotoreta Postat Aprilie 15 Share Postat Aprilie 15 A fost simplu,am gaurit topcase de plastic sa poata intra clemele bmw. Geanta se scoate usor,are un maner cu arc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DesertEagle Postat Aprilie 15 Share Postat Aprilie 15 Acum 23 ore, iama a spus: Salut, Vreau sa montez (si sa adaptez) o prindere tanklock de la givi (inel care sa prinde la busonul de rezervor), pe o geanta de rezervor comuna (care are fixare cu magneti sau chingi). A mai facut cineva o astfel de modificare? Aveti sugestii, exemple, sau chiar servicii pentru asa ceva? Pune o poza, ce vrei sa adaptezi de fapt? Ai partea care vine pe geanta si se prinde de inel? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iama Postat Aprilie 15 Autor Share Postat Aprilie 15 Acum 2 ore, DesertEagle a spus: Pune o poza, ce vrei sa adaptezi de fapt? Ai partea care vine pe geanta si se prinde de inel? Nu, nu am nimic deocamdata. Este vorba de o geanta clasica (prindere cu magneti si/sau chingi) si inelul de prindere de la Givi ( care se poate cumpara, exista disponibil separat ). Nu am placa/suport, partile intermediare. Acolo apare dificultatea adaptarii, ca altfel daca exista un kit complet de montaj, era treaba simpla. Deocamdata cercetez sa vad daca este posibila si functionala o astfel de improvizatie. Este clar ca nu are cum sa fie ca o solutie de fabrica, dar incerc... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
megamotoreta Postat Aprilie 16 Share Postat Aprilie 16 Poti prinde geanta cu o plasa, sa o fixezi de buson rezervor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Aprilie 16 Share Postat Aprilie 16 Eu nu inteleg pentru ce atata bataie de cap, daca zici ca tu de fapt n-ai nimic. Pentru 4 litri?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate