ninja Postat August 17, 2003 Share Postat August 17, 2003 (editat) stiu ca e o poza veche de pe rotten. Pt cei care nu stiu: pe rotten spunea ca e o poza a unui "erou" cu un harley fara casca. Altzii spun ca e poza unui ratat care a incercat sa se sinucida cu un shotgun (si a ratat). In orice caz, concluzia: purtazi casca si daca macar o tot purtatzi sa fie una integrala si buna (nu orice junk) Editat Noiembrie 2, 2003 de Dobrescu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Okesz Postat August 18, 2003 Share Postat August 18, 2003 Pfui ce uratanie! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat August 18, 2003 Share Postat August 18, 2003 Bine, eu am mai auzit ca i-ar fi zburat un cilindru din motor prin mecla!??!!??! Oricum, sunt mai multe povesti despre poza asta! In orice caz, daca e de la casca, bine am facut ca mi le-am luat full!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrian1000cc Postat August 18, 2003 Share Postat August 18, 2003 Topicul asta ar trebui sa aiba in fata un mare WARNING, nu de alta dar a mai fost o dezbatere pe forumul asta atunci cand s-a postat numai link-ul spre pozna cu pricina! Si sincer, eu mai aveam ceva de digerat la bolul alimentar inainte sa deschid subiectul! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moshulik Postat August 18, 2003 Share Postat August 18, 2003 STERGETI-L mai repede, sa nu se aprinda iar scandalul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moshulik Postat August 18, 2003 Share Postat August 18, 2003 Mai ninja-schija, cu asta ai cam intrecut masura si te bagam la cicabui, daca nu o stergi repede, pana sa vada toata lumea minunatia de poza pe care ai trantit-o. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ninja Postat August 18, 2003 Autor Share Postat August 18, 2003 Mai ninja-schija, cu asta ai cam intrecut masura si te bagam la cicabui, daca nu o stergi repede, pana sa vada toata lumea minunatia de poza pe care ai trantit-o. mai mosh-ulik sincer nu o sa sterg poza asta. Lasa ca uite asa poate le mai trece si "eroilor" fara casca sa o poarte ca asa poate se mai salveaza niste vietzi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
araya Postat August 18, 2003 Share Postat August 18, 2003 mda poza a mai fost pusa si pe forumul vechi asa ca nu ii vad utilitatea,au fost atunci destule discutzii pe tema asta si nu vad ce rost are sa l-e readucem la viatza, in plus ne intoarce stomacele pe dos si cine merge fara casca tot fara casca o sa mearga ...cineva (parca raul) zicea ca e a unuia caruia ia explodat o capsa pirotehnica in gura si dupa cum arata tipul inclin sa-l cred Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat August 19, 2003 Share Postat August 19, 2003 De data asta sunt de acord cu ninja! lasati poza ca sa vada shi "cascadorii" ce sa poate intampla cu o casca de cacao(o)! da araya, a mai fost pusa dar gandeste-te ca mai sunt shi utilizatori noi, lasa-i sa vada shi ei! POATE un warning inainte de a intra pe post dar in nici un caz sa fie stearsa! Numa' bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DUKE Postat August 19, 2003 Share Postat August 19, 2003 N-ar trebui sa tabarati in halul asta pe ninja-man. El a atentionat la subiect cu : ,,Nu cititi daca sunteti slabi de inima!" Astfel de imagini le gasiti si pe alte site-uri straine. In plus ca se repeta istoria si ma cam prinde plictisul cu critici si afirmatii la indigo dupa vechiul forum. Cat despre speculatiile in legatura cu modul in care a ajuns tipu` in halul asta, eu cred ca un Terminator varianta veche. Sau o fii vreun irakian ce a prins rachete americane cu dintii... CARE-I ADEVARUL? RECUNOSC ! EU L-AM BATUT!!! Mi-era dator cu 50000 lei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrian1000cc Postat August 19, 2003 Share Postat August 19, 2003 N-ar trebui sa tabarati in halul asta pe ninja-man. El a atentionat la subiect cu : ,,Nu cititi daca sunteti slabi de inima!" Astfel de imagini le gasiti si pe alte site-uri straine. In plus ca se repeta istoria si ma cam prinde plictisul cu critici si afirmatii la indigo dupa vechiul forum. Cat despre speculatiile in legatura cu modul in care a ajuns tipu` in halul asta, eu cred ca un Terminator varianta veche. Sau o fii vreun irakian ce a prins rachete americane cu dintii... CARE-I ADEVARUL? RECUNOSC ! EU L-AM BATUT!!! Mi-era dator cu 50000 lei. Trecand peste faptul ca esti dement ca de obicei, fraza aia de atentionare a aparut mai tarziu acolo! 50.000 zici, io auzisem ceva de un bilet de RATM! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AndreiPetra Postat August 19, 2003 Share Postat August 19, 2003 POza fusese parca pusa de tazz acum un an....Ma insel?? a fost si atunci mare forfota cu chestia asta si intr-adevar urata........Chiar sa i se fi intamplat cand era cu motorul imi aduc aminte ca se vorbea ca inca tria cand fusese facuta poza..........deci ATENTIE!!!! Casca...... Aveti grija de voi!! Si acum ma ia cu furnicaturi...numai cand ma gandesc.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
12adu Postat August 20, 2003 Share Postat August 20, 2003 Bai baetzi, la miini e badajat, singele e riu din mecla. Io cred ca e facatura. Se pare ca inca traieste. Dupa un asemenea shok nici cap nu mai avea. Uitati-va mai bine. Oricum ideea este PROTECTIE MAXIMA si/sau VITEZA MINIMA. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ninja Postat August 20, 2003 Autor Share Postat August 20, 2003 am citit undeva ca poza e reala. Cica ar fi fost un articol in state (unde s-a intimplat faza), iar tipu cica ar fi incercat sa se sinucida cu un shot-gun... dar a ratat. Oricum ideea era sa se mai sperie altzii putzin si sa isi puna casca integrala ca ar fi tare indicat. Degeaba as fi pus niste poze cu unii care s-au dat de asfalt fara protectii si ii lipseste putzina piele, pt ca omu care vede asta va zice binentzeles ca lui nu ii se va intimpla asta. Dar asa cind vede poza asta se mai gindeste si a doua oara si parca parca ar pune casca aia ca doar nu costa... Daca vretzi pot sa schimb poza cu un iepuras roz si pufos ca asta sigur i-ar face pe unii sa isi puna casca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axa cu Scame Postat August 21, 2003 Share Postat August 21, 2003 Bine mah da ce legatura are poza cu motocicletele si casca ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
v-twin Postat August 21, 2003 Share Postat August 21, 2003 Bine mah da ce legatura are poza cu motocicletele si casca ??? pai are;arata cam ce ai putea pati daca iei o gropapa adanca, animal sau alte chestii neprevazute la viteaza mare in roata din fata... yo mi-am luat azi casca de cross pt bita ca tare n-am chef de muscat asfaltu daca se gandeste unu sa-mi deschida usa cand trec pe sosea.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
araya Postat August 21, 2003 Share Postat August 21, 2003 sa fim seriosi asa potzi sa o patzesti si pe jos aruncandu-tzi unu un ghiveci in cap....eu spre exemplu am patzito :am iesit din casa sa iau tzgari in timpul unei furtuni si a cazut un copac peste mine,noroc ca am nimerit intre crengi si m-am ales doar cu tricoul rupt si zgarieturi....morala :NU MAI FUMATZI si inca ceva nu mai facetzi pe moralistii ca eu pe caldurile astea nu am vazut pe nimeni (cel putzin prin bucuresti) cu combinezon de piele si cizme in picioare.....pot spune chiar ca predomina cei in pantaloni scurtzi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ninja Postat August 22, 2003 Autor Share Postat August 22, 2003 poza aia a fost pe rotten si scria ca e un accident de moto... De aia am postat-o acolo. pt arraya: pe calduara aia stiu ca e foarte nashpa sa portzi costum piele, cizme, etc; dar o casca tot se poate. combinezonul, cizme, etc se pot purta pe caldura aia daca te dai la drum lung... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulian_florea Postat Octombrie 16, 2003 Share Postat Octombrie 16, 2003 Terminati cu poze d-astea.Eu sunt acum la sala de net din facultate si cand am deschis pagina s-a facut o liniste de mormant in jurul meu si toti de uitau socati la poza .Dacam ma vedea operatoru' nu mai intram pe net un semestru. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mig Postat Octombrie 16, 2003 Share Postat Octombrie 16, 2003 Pacat ca nu aveti o poza cu unu care avea si casca si mesteca TNT (cica si asta e o varianta- si-a detonat o capsa in gura) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moto_fan Postat Octombrie 18, 2003 Share Postat Octombrie 18, 2003 poza asta a fost (nu shtiu daca mai este) pe rotten, ALATURI de o serie de poze cu un accident moto in care a fost implicat un motociclist care nu purta casa. imi aduc aminte pozele cu pricina si credetzi-ma, la poza asta cu capsa pirotehnica te mai potzi uita, dar la setul ala de poze nu prea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chopper Postat Octombrie 21, 2003 Share Postat Octombrie 21, 2003 Titlul original la poza asta era pe Rotten.com "Nothing stands between me & my Harley".In cautarea senzationalului,aia inventeaza orice.Mai mult ca sigur ca e valabila varianta cu shotgun-ul.Oricum,nu prea vad cum s-ar putea ajunge asa dupa un impact frontal.Baliverne... Oricum,nu e de jucat fara casca,cu toate ca de multe ori se scapa si fara... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Katy Postat Octombrie 28, 2003 Share Postat Octombrie 28, 2003 Urata fatza aluia din poza,trucata sau nu...la faza cu casca are toata lumea dreptate...nici 5 m fara casca.Eu am picat cu motorul si daca nu aveam casca imi luam un fatzau de shina de tramvai ca ramaneam acolo cred. Numai bine, Katy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabry Postat Noiembrie 2, 2003 Share Postat Noiembrie 2, 2003 yyyuuuuuuuuuuuuukkk!!!! de doua ori yuk! Ok. E buna ideea ca marketing neconformist pt casti... dar EXAGERAT! Mi-e rau! yUK! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dobrescu Postat Noiembrie 2, 2003 Share Postat Noiembrie 2, 2003 Am sters poza. Va rog sa nu o mai puneti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate