ALEX-Guzzista Postat Noiembrie 27 Autor Share Postat Noiembrie 27 La 24.11.2024 la 22:13, Ruginel a spus: Nu suna rau deloc! Da-mi te rog de stire daca gasesti o solutie. Am fost prin Leroy,capse de la Stanley nu aveau,am luat cele mai groase care am gasit de la Dexter,din pacate tot nu intra in plastic,or fi capse speciale,pt plastic...nu stiu. Am optat pt.cele mai mici si scurte holtzsuruburi pe care le-am gasit pe acolo (2,9 grosime/9,5 mm lungime)+saibe plate cu gaura de 4 mm. Capsele originale,oricum aveau 6-8 mm lungime. Am scos capsele pe care le pusesem,am mai finisat buretele,am pus pe marginea plasticului niste dublu-adeziv foarte subtire,am bagat 3-4 capse cat sa tina vinilinul,dupa care am bagat holtzsuruburile+saibele. In caz de nevoie la demontare este mult mai usor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ruginel Postat Noiembrie 27 Share Postat Noiembrie 27 Acum 2 ore, ALEX-Guzzista a spus: Am fost prin Leroy,capse de la Stanley nu aveau,am luat cele mai groase care am gasit de la Dexter,din pacate tot nu intra in plastic,or fi capse speciale,pt plastic...nu stiu. Am optat pt.cele mai mici si scurte holtzsuruburi pe care le-am gasit pe acolo (2,9 grosime/9,5 mm lungime)+saibe plate cu gaura de 4 mm. Capsele originale,oricum aveau 6-8 mm lungime. Am scos capsele pe care le pusesem,am mai finisat buretele,am pus pe marginea plasticului niste dublu-adeziv foarte subtire,am bagat 3-4 capse cat sa tina vinilinul,dupa care am bagat holtzsuruburile+saibele. In caz de nevoie la demontare este mult mai usor. Cred ca tine de puterea pistolului mai mult decat de capse. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALEX-Guzzista Postat Noiembrie 27 Autor Share Postat Noiembrie 27 Acum 1 minut, Ruginel a spus: Cred ca tine de puterea pistolului mai mult decat de capse. Putere are ca indoaie capsele. In OSB am testat si intra. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ruginel Postat Noiembrie 27 Share Postat Noiembrie 27 (editat) Acum 3 ore, ALEX-Guzzista a spus: Putere are ca indoaie capsele. In OSB am testat si intra. Nu sunt 100% convins de asta. Alea pneumatice de exemplu baga capse in orice. Poate este o combinatie intre duritatea capselor si puterea pistolului . Editat Noiembrie 27 de Ruginel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALEX-Guzzista Postat Noiembrie 28 Autor Share Postat Noiembrie 28 Acum 8 ore, Ruginel a spus: ...este o combinatie intre duritatea capselor si puterea pistolului . Mai mult ca sigur. Varianta cu dublu-adeziv,holtzsurub scurt si saiba,arata bine,cu putina indemanare le pot baga in aceleasi gauri daca mai demontez invelitoarea. Pe vremuri daca imi aduc bine aminte se dadea cu prenandez,acolo unde am pus eu adezivul,ca sa dea un plus de rezistenta,dar se prindea invelitoarea de suportul seii cu ceva agrafe speciale pt.ca era metalica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate