TRG Postat August 14 Share Postat August 14 Salut! Am nevoie de ajutor cu un cod de filtru care apare in mai multe variante. Codul de piresa este 11427721779. Asa apare in cataloage. In functie de sursa de la care comand, el apare in versiunile 11427721779-1, 11427721779-2, 11427721779-3 si 11427721779-4 Nu gasesc niciun fel de referinte legate de terminatia care apare dupa cod, respectiv 1, 2, 3 sau 4. Interiorul difera de la varianta cu 3 la sfarsit la varianta cu 4 la sfarsit, respectiv. Ce reprezinta aceste terminatii? Sunt variante upgradate ale aceluiasi cod? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mihai Daniliuc Postat August 14 Share Postat August 14 Probabil e vorba de revizia tehnica. Mahle are catalog online, poate te ajuta: https://web.tecalliance.net/mahle-catalog/ro/home?sessionTargetCountry=RO&sessionArticleCountry=RO Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TRG Postat August 14 Autor Share Postat August 14 2 minutes ago, Mihai Daniliuc said: Mahle are catalog online Multumesc mult, m-am uitat si eu pe catalogul Mahle cautand codul Mahle insa nu gaseste nimic. Iar dupa codul de piesa gaseste un alt cod Mahle, respectiv OC 619. Cautarea generica a codului 11427721779 (pe Mahle sau in oricare alta parte) nu arata nimic legat de terminatiile respective. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat August 14 Admin Share Postat August 14 Nu există terminațiile 1, 2, 3 4 pe codul Mahle. Cine știe ce-ți apare ție și unde te uiți. Ce vrei tu este un filtru simplu care merge la 100 modele BMW. Cumpăra liniștit de oriunde după codul mare. Baftă! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mobiletron Postat August 14 Share Postat August 14 9 hours ago, Radu Andrei Gabriel said: Multumesc mult, m-am uitat si eu pe catalogul Mahle cautand codul Mahle insa nu gaseste nimic. Iar dupa codul de piesa gaseste un alt cod Mahle, respectiv OC 619. Cautarea generica a codului 11427721779 (pe Mahle sau in oricare alta parte) nu arata nimic legat de terminatiile respective. Este codul de BMW, nu are treaba cu codurile din catalogul Mahle. Codul echivalent este OC619. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat August 14 Share Postat August 14 Cauta dupa motoreta intr-un catalog Hiflo si aia e. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TRG Postat August 14 Autor Share Postat August 14 2 hours ago, l.u.v said: Nu există terminațiile 1, 2, 3 4 pe codul Mahle. Pe Mahle nu, insa exista inscriptionate pe filtrele originale care vin de la BMW (si care-s facute de Mahle). Eu comand dupa codul BMW si-mi vin cu diverse terminatii asa cum se vede si in poze. 2 hours ago, mobiletron said: Este codul de BMW, nu are treaba cu codurile din catalogul Mahle. Codul echivalent este OC619. Da, am gasit si eu codul asta. Insa nu gasesc pe stoc pe nicaieri pe unde m-am uitat eu. Ideea este ca sunt si diferite in interior aceste filtre (dupa cum se vede si in poze) si vin cu acelasi cod -11427721779- dar cu terminatiile acelea diferite. 1 hour ago, Speedy.K said: Cauta dupa motoreta intr-un catalog Hiflo si aia e. Da, si Hiflo sunt bune insa am incercat sa-i pun amicului meu ceva similar cu ce avea pe mobra. Eu pe mobra mea (identica cu a lui) am 11427721779 -3, el avea 11427721779 -2 si ce am comandat a venit 11427721779 -4 . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat August 14 Admin Share Postat August 14 Teoria filtrului de aer. Merita să ne prindă Crăciunul. Cifra aia o fi de la perioada de fabricație. Că are interiorul altfel nu are importanță. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat August 15 Share Postat August 15 Acum 18 ore, Radu Andrei Gabriel a spus: apare in versiunile 11427721779-1, 11427721779-2, 11427721779-3 si 11427721779-4 Simplu, codul cu 1 la coadă costa, nu știu, 10€, a fost înlocuit cu 2 care era 11.8€, apoi 3 13.2€ ca să ajungă la 4 de 15€! Primul o fi fost produs în Germania, al 2-lea în Austria, 3 în India și 4 unde altundeva decât în China. În realoem apar terminațiile alea sau doar codul de 11 cifre? Oricum ele sunt interschimbabile, Mahle/Knecht a început de ceva vreme să fabrice în China, deci îți bați capul mult prea mult și absolut degeaba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mobiletron Postat August 15 Share Postat August 15 8 hours ago, Radu Andrei Gabriel said: Da, am gasit si eu codul asta. Insa nu gasesc pe stoc pe nicaieri pe unde m-am uitat eu. Ideea este ca sunt si diferite in interior aceste filtre (dupa cum se vede si in poze) si vin cu acelasi cod -11427721779- dar cu terminatiile acelea diferite. Comanda la Bavaria la Otopeni, mai mult ca sigur ca au pe stoc fiind un filtru uzual. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TRG Postat August 15 Autor Share Postat August 15 2 hours ago, ENEOS said: În realoem apar terminațiile alea sau doar codul de 11 cifre Doar codul de 11 cifre. Cred ca ai dreptate, sunt variantele aceluiasi filtru care a fost modificat succesiv de-a lungul timpului. Ultima e in Brazilia, nu in China 20 minutes ago, mobiletron said: Comanda la Bavaria la Otopeni, mai mult ca sigur ca au pe stoc fiind un filtru uzual. Da, au si ei in mod sigur. Va multumesc tuturor pentru sfaturi si informatii! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat August 15 Share Postat August 15 Acum 9 ore, Radu Andrei Gabriel a spus: Pe Mahle nu, insa exista inscriptionate pe filtrele originale care vin de la BMW (si care-s facute de Mahle). Eu comand dupa codul BMW si-mi vin cu diverse terminatii asa cum se vede si in poze. Da, am gasit si eu codul asta. Insa nu gasesc pe stoc pe nicaieri pe unde m-am uitat eu. Ideea este ca sunt si diferite in interior aceste filtre (dupa cum se vede si in poze) si vin cu acelasi cod -11427721779- dar cu terminatiile acelea diferite. Da, si Hiflo sunt bune insa am incercat sa-i pun amicului meu ceva similar cu ce avea pe mobra. Eu pe mobra mea (identica cu a lui) am 11427721779 -3, el avea 11427721779 -2 si ce am comandat a venit 11427721779 -4 . Am uitat ca e Benve. La astea uleiul iese galben cu filtrele OEM si negru daca pui orice alt filtru. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TRG Postat August 15 Autor Share Postat August 15 25 minutes ago, Speedy.K said: La astea uleiul iese galben cu filtrele OEM si negru daca pui orice alt filtru. Exaaact, dar vezi ca doar Advantec-ul iese galben in combinatie cu filtrele OEM si cu geaca moto cu emblema Bemveu. Degeaba ai doar ulei si filtru Bmw. Daca n-ai geaca, tot negru iese. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat August 16 Share Postat August 16 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate