V-FOUR Postat Septembrie 9 Share Postat Septembrie 9 Salut, mai am prin șopru, primite de la prieteni, doua motociclete, una înmatriculată, dar incompletă și cu modificări, cineva a vrut sa o facă chopper cândva și alta care a stat vreo 12 ani afară,neînmatriculata,dar este un model mai rar, are furca pe aer, cu frână pe disc și roți cu spițe și motorul are 2 tobe, inițial am crezut ca este vreo struțo-camila modificată dar am găsit pe net ca au făcut rușii și asa un model de Planeta 5 intermediar. Nu sunt încă decis, dacă sa ma apuc sau nu, de asemenea proiect, dacă vreau sa ajung la nivelul la care am reușit sa refac restul motocicletelor, preconizez ca voi ajunge la niște costuri enorme, mai vedem, va pun mai jos poze cu cele 2 motociclete scoase din șopru după 3 ani și cu restul de motociclete deja refăcute Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALEX-Guzzista Postat Septembrie 9 Share Postat Septembrie 9 Frumoasa colectia din șopron Spor la treaba daca te apuci de restaurat. Am avut si eu candva IJ Planeta 5 dar intr-o toba,jenti turnate si frana pe disc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
V-FOUR Postat Septembrie 9 Autor Share Postat Septembrie 9 Colecția sta în garaj, în șopru au stat doar "rablele" , cât despre Planeta 5, asa știam și eu, ca frână pe disc a existat doar pe modelele Deluxe care aveau și jantele turnate, de-asemenea motorul de Planeta 5 avea o singura toba, dar se pare totusi ca au montat și motorul cu 2 tobe (care era pe Planeta 4) și pe Planeta 5. Frumoasa Planeta 5 ai avut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALEX-Guzzista Postat Septembrie 9 Share Postat Septembrie 9 Acum 3 ore, V-FOUR a spus: Frumoasa Planeta 5 ai avut Multumesc . Da….boala grea ,fiarele astea… Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
V-FOUR Postat Octombrie 13 Autor Share Postat Octombrie 13 M-am trezit la poartă cu încă 2 rable, un prieten a vrut sa le restaureze, dar când si-a dat seama câtă munca și mai ales câți bani trebuie investiti ca să iasă ceva frumos, a renunțat la proiect și mi le-a vandut mie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Octombrie 13 Share Postat Octombrie 13 Deci nu chiar te-ai trezit cu ele la poartă ci ai mai dat și bani pe ele! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
V-FOUR Postat Octombrie 13 Autor Share Postat Octombrie 13 Ba chiar m-am trezit cu o remorca cu 2 motociclete pe ea, parcată în fața porții, cunoșteam motoarele, stiam ale cui sunt, si da, am dat și bani pe ele, deși cred ca am plătit cam mult pentru ce oferă, dar asta e, sunt boala grea comunistele astea. PS: am primit și o roagă de piese pe lângă motociclete, ca să fie târgul mai bun. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Octombrie 15 Share Postat Octombrie 15 Ești masochist ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
V-FOUR Postat Octombrie 15 Autor Share Postat Octombrie 15 Lolo deja am fost dat afara din casa, dorm în garaj printre comuniste. Incet, încet o sa ma apuc și de Planeta asta si probabil ca o sa te sun pentru o grămadă de nimicuri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate