ianachim Postat 13 ore în urmă Share Postat 13 ore în urmă Inceput de November’…. inca prea bine si cald de inchis’… sezonul. Insula ne astepta asa cum imi place sa o gasesc in extra sezon, fie ca e primavara sau toamna tarzie…GOALA de turisti si aglomeratie! Briza marii sarate combinata cu mirosul pinilor nu o gasesti in prea multe locuri asa ca THASSOS sa fie de motociclit. Vineri este zi de tras’ caci plecare este devreme si frigul se simte pana spre Veliko insa cu echipament ok si muzica buna in casti nici nu stii cand ajungi la ultima benzinarie din Karzaldi de unde drumul virajat pana la Makaza este o nebunie de curbe cu asfalt bun si peisaje de toamna. Coborarea din Makaza spre Komotini plina de viraje largi te trage sa duci turometrul in rosu si sa ti tii bucile stranse gandindu te la …aderenta de toamna a asfaltului grecesc iar dupa inca 70 de km de autostrada primul meniu grecesc intra rapid in burta goala acompaniat de o bere autohtona, nu poti merge pe fery fara sa imbuci’ ceva local. Toamna imi place cel mai mult pe fery caci ajung sa prind apusul intre continent si insula leganat de valuri in zgomotul pescarusilor. Cazarea aleasa in sudul insulei ne mai da inca 40 km de mers exact cat se te mai bucuri de ultimile fasii de lumina la apus. Aruncam hainele de moto prin camera si plecam in port sa gasim o masa la cele 2-3 taverne inca deschise si chiar pline. Dezmatul culinar atat de asteptat se muleaza’ perfect cu vinul casei si taria autohtona asa ca ziua se incheie in cel mai placut mod. Sambata este zi de moto….sambata este zi de baie ….sambata este zi de relax….sambata este zi de mancare buna…..daca SAMBATA AR AVEA 72 DE ORE … ar fi perfect Cafea si placinte cu branza la cafeneaua unde grecul isi prajeste singur boabele si toata strada miroase wow, drumul pana la Kastro, baia la Aliki, curbele spre Panagia, plaja cu marmura, masa in port aproape ca nu au loc pana la apus cand taverna ne primeste iar pentru o mica’ cina. Duminica ma bucur de inca un rasarit din balconul cazarii, alerg sa repet miresmele cafelei in colt de strada o ultima filmare cu drona si drumul spre fery pe soseaua dealungul marii ma face sa ma gandesc iar …de ce dracu nu mai stau inca o zi ….. dar pensia’i departe asa ca mars la munca sclavule…. Fery de 10.45, continent la 11.00, masa si cafea langa port si uite asa se face 12.00 cand ne urnim sa plecam spre casa…..cer albastru, vant puternic, curbe , copaci ruginii si noaptea ne prinde prin bulgaria pe drumuri proaste caci ne au deviat de 2 ori datorita lucrarilor de asfaltare de pe soseaua principala. 20.00 ma gaeste in fata blocului descarcand cateva cutii cu feta de capra si borcane de miere de cimbru. Daca va intrebati …merita alergatura’ asta? Inseamna ca nu aveti de ce sa cititi povestea’ dar poate macar fotografiile va vor tenta sa incercati macar o data nebunia asta de wkend. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chv Postat 13 ore în urmă Share Postat 13 ore în urmă Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat 12 ore în urmă Share Postat 12 ore în urmă ole. macar de data asta mi-a iesit:) misto uoamenii, insula beton. o sa am nevoie de o casca noua, clar ca dupa 1400 km ma cam doare capul. sa tra man! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat 12 ore în urmă Autor Share Postat 12 ore în urmă Acum 9 minute, foxbat a spus: ole. macar de data asta mi-a iesit:) misto uoamenii, insula beton. o sa am nevoie de o casca noua, clar ca dupa 1400 km ma cam doare capul. sa tra man! daca ti a placut de noi esti masochist daca ti a placut de insula esti roman daca mai vrei …. esti deja PERVERS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat 11 ore în urmă Share Postat 11 ore în urmă Si de la mine cateva.pervers esti tu mai . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat 11 ore în urmă Autor Share Postat 11 ore în urmă Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat 10 ore în urmă Admin Share Postat 10 ore în urmă Îmi pare rău că nu am ajuns ! Plănuiam să vin cu fi-miu, dar căra după el o răceală de câteva zile și nu am vrut să risc. Rămâne pe data viitoare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat 9 ore în urmă Autor Share Postat 9 ore în urmă Acum 29 minute, l.u.v a spus: Îmi pare rău că nu am ajuns ! Plănuiam să vin cu fi-miu, dar căra după el o răceală de câteva zile și nu am vrut să risc. Rămâne pe data viitoare! in decembrie pe final mai bag o tura daca i vreme buna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radu daniel Postat 8 ore în urmă Share Postat 8 ore în urmă Baieti nu pot decat sa va multumesc pentru tot si aibia astept o noua aventura. Radu Dan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MK_BBB Postat 5 ore în urmă Share Postat 5 ore în urmă (editat) Da, chiar a fost frumos. Vremea superbă, insula pustie, localnicii la culesul măslinelor. Editat 5 ore în urmă de MK_BBB Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate