adrianm Postat Marți la 13:18 Share Postat Marți la 13:18 Salut, e cineva pe-aici care se pricepe la combine? Am găsit o Massey Ferguson 487 în stare destul de bună. https://www.leboncoin.fr/ad/materiel_agricole/2880595313 Aș fi vrut deasemenea să știu ce modele sint mai fiabile și pt care se găsesc ușor piese. Mulțumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ingineru Postat Marți la 16:25 Share Postat Marți la 16:25 Salut. Dacă este doar 1500 EUR, te scoți doar cu roțile. Nu zice nimic de anul fabricației sau numărul de ore de funcționare, iar defectele sunt descrise prea vag. Sezoanele de recoltare nu spun mare lucru despre cât de forjată e, poți recolta 50ha sau 5.000 ha într-un sezon. Eu i-aș cere mai multe detalii și poze. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrianm Postat Marți la 17:23 Autor Share Postat Marți la 17:23 Mersi pt sfaturi! Vânzătorul zice că merge totul dar se văd crăpături pe unele curele. Pe ceas are 4300h (dacă alea or fi). Vreau o combină relativ mică s-o aduc într-un camion. Spre ex. e imposibil de adus una ca asta: https://www.leboncoin.fr/ad/materiel_agricole/2853522567 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Marți la 17:30 Share Postat Marți la 17:30 Intrebarea e: e combina sau batoza?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KarolyTM Postat Marți la 19:33 Share Postat Marți la 19:33 Salut! Fiecare combina pe care ai puso,are probleme mecanice.In plus au ceva vechime ,iar piesele de schimb cine stie in ce maniera dai de ele.(Textul de vrajit ,nu este spatiu ))),apare la ambele ) Cu transportul,poti opta pe platforma tir. In Austria,Italia nu ai gasit nimica care te poate interesa?, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrianm Postat Marți la 20:53 Autor Share Postat Marți la 20:53 1 oră în urmă, KarolyTM a spus: Salut! Fiecare combina pe care ai puso,are probleme mecanice.In plus au ceva vechime ,iar piesele de schimb cine stie in ce maniera dai de ele.(Textul de vrajit ,nu este spatiu ))),apare la ambele ) Cu transportul,poti opta pe platforma tir. In Austria,Italia nu ai gasit nimica care te poate interesa?, Salut, caut doar în Franța fiindcă aici stau. Am de gând să le aduc în tir, evident, dar dacă ea are 8m lungime și 4m lățime (fără freză) atunci se aduce doar cu permis special care costă cât nu face combina. Iau în calcul și una tractată, dacă aveți sugestii, vă rog! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat ieri la 04:39 Share Postat ieri la 04:39 Man,o combină din aceea,are pierderi enorme,din fabricație. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silver Arrow Postat 21 ore în urmă Share Postat 21 ore în urmă @adrianm Salutare! Astea sunt utiliaje la pret de fier vechi. Am un prieten care acuma multi ani a incercat sa importe astfel de utilaje. A avut angajat si un inginer de mecanica agricola care s-a dus sa vada diverse masini. Sursa era Germania si Austria. Utilajele demne de luat in seama costau peste 10.000 €. Transportul este o mare problema fiind vorba de un transport agabaritic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrianm Postat 21 ore în urmă Autor Share Postat 21 ore în urmă Acum 4 ore, pinnochio a spus: Man,o combină din aceea,are pierderi enorme,din fabricație. Un MF487 sau una tractată? Acum 8 minute, Silver Arrow a spus: @adrianm Salutare! Astea sunt utiliaje la pret de fier vechi. Transportul este o mare problema fiind vorba de un transport agabaritic. MF487 e fabricată în 1974. Am tractoare din perioada aia (Zetor 4511, 5511, Pasquali 997) care merg perfect. Eu însumi fiind din '68 Caut una care să se încadreze la 2m50 cu headerul demontat. O vreau pentru mine, nu să fac afaceri cu fier vechi. Am văzut și unele care au antrenare cu lanț. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silver Arrow Postat 18 ore în urmă Share Postat 18 ore în urmă @adrianm ma gandeam ca ai tu nevoie de ea, dar ideea este ca probabil o sa aiba nevoie de o ''renovare''. Sper sa fie intr-o stare buna. Daca reusesti sa o bagi in 2,5 m este minunat. Verifica cu transportatorii ca exista o depasire de latime, nu mai stiu care este, pentru care nu se percepe o taxa mare si nici nu ai nevoie de masina de insotire. Utilajul fiind din '74 este cu siguranta robust si fara electronica, ceea ce este un mare avantaj. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate