pepsi Postat 11 ore în urmă Share Postat 11 ore în urmă (editat) Salutare! De ceva vreme, împreună cu un prieten, ne gândim să organizăm ture moto adventure prin Carpați. Am creat, pentru asta, pagina motoaventuro.eu Dacă sunteți interesați, aruncați o privire pe pagină. Dacă nu, și sugestiile sunt binevenite. Avem o variantă de tură mai scurtă, de 3,5 zile prin Apuseni, și una mai lungă, de 7 zile, prin Carpații Orientali și Meridionali. Și pentru ambele avem varianta cu asfalt + macadam ușor sau off-road ceva mai dificil. Editat 11 ore în urmă de pepsi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonFlamingo Postat 7 ore în urmă Share Postat 7 ore în urmă Salut, Pare făcut ok la prima vedere. Dpdv site: - la contacte faceți să se deschidă click/țap direct pe numărul de telefon și pe adresa de email. E mai ușor pentru vizitatori - varianta in limba romana obligatoriu, opțional germana, italiana ( puteți face cu chat got traducerea). Cam atât, in rest multe ture cu multi participanți va doresc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mihai Daniliuc Postat 5 ore în urmă Share Postat 5 ore în urmă (editat) Super idee, să vă meargă din plin! Probabil ca va caut prin Iunie Editat 5 ore în urmă de Mihai Daniliuc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat 4 ore în urmă Autor Share Postat 4 ore în urmă Acum 2 ore, DonFlamingo a spus: Cam atât, in rest multe ture cu multi participanți va doresc Mulțam! 1 oră în urmă, Mihai Daniliuc a spus: Probabil ca va caut prin Iunie Te așteptăm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tourist1 Postat 4 ore în urmă Share Postat 4 ore în urmă Acum 6 ore, pepsi a spus: Salutare! De ceva vreme, împreună cu un prieten, ne gândim să organizăm ture moto adventure prin Carpați. Am creat, pentru asta, pagina motoaventuro.eu Dacă sunteți interesați, aruncați o privire pe pagină. Dacă nu, și sugestiile sunt binevenite. Avem o variantă de tură mai scurtă, de 3,5 zile prin Apuseni, și una mai lungă, de 7 zile, prin Carpații Orientali și Meridionali. Și pentru ambele avem varianta cu asfalt + macadam ușor sau off-road ceva mai dificil. Poate ar fi o idee sa incercati o discutie cu cei care ofera spre inchiriere motociclete adv (un fel de cross promotion). Eu, de exemplu, nu mai am moto adv, dar as vedea acolo o reclama poate mi s-ar face un click si as inchiria si veni in tura. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat 4 ore în urmă Autor Share Postat 4 ore în urmă Acum 14 minute, tourist1 a spus: Poate ar fi o idee sa incercati o discutie cu cei care ofera spre inchiriere motociclete adv (un fel de cross promotion). Da, suntem in discutii cu o firma din Cluj care inchiriaza moto adventure + echipament Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tourist1 Postat 4 ore în urmă Share Postat 4 ore în urmă Acum 8 minute, pepsi a spus: Da, suntem in discutii cu o firma din Cluj care inchiriaza moto adventure + echipament Daca tot m-am bagat, mai vin cu o idee, poate si un asigurator de oase? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate