mobiletron Postat Sâmbătă la 20:16 Share Postat Sâmbătă la 20:16 Mi-a aterizat in garaj un motor blocat de Ural 650 M67, adica modelul cu alternator 12V. Ce mi-a placut la el in afara de faptul ca voiam un motor de Ural pe 12V a fost faptul ca era nedesfacut si complet iar daca ai noroc poti avea multe piese bune. In general rusoaicele cand sunt blocate problema vine de la faptul ca proprietarii lor le tin in ploaie iar apa intra in motor curgand pe cablurile de acceleratie in carburator si de acolo in motor. La fel s-a intamplat si cu acest motor in care am gasit cam jumatate de litru de apa si care a facut ceva stricaciuni. Mare noroc nu am avut dar partea buna este ca am toate piesele necesare si voi putea reconditiona acest motor. In afara de asta motorul nu a mai fost desfacut niciodata si astfel nu a fost ciobanit de nimeni, am toate cotele si filetele in stare perfecta. In baia de ulei am gasit un mix ciudat de ulei si apa: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ruginel Postat Sâmbătă la 20:37 Share Postat Sâmbătă la 20:37 Imi plac topicurile tale de mestereala. Asteptam (si alte) poze. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mobiletron Postat Sâmbătă la 20:49 Autor Share Postat Sâmbătă la 20:49 O sa dureze ceva timp, stau foarte prost cu timpul iar acum sunt intr-un proces de reorganizare in garaj. Sper sa nu dureze mai mult de sase luni reparatia motorului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m72story Postat ieri la 07:47 Share Postat ieri la 07:47 Îți urez spor! Arată ca de obicei, mai bine așa decât desfăcut de zece ori cu filete compromise și jocuri in cotele de alunecare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mobiletron Postat 14 ore în urmă Autor Share Postat 14 ore în urmă 11 hours ago, m72story said: Îți urez spor! Da, din fericire arata foarte bine carterul iar asta ma ajuta enorm. Acum dilema mea este daca sa bag piese NOS (ax cu came, pinioane distributie) pe care le am deja sau daca sa iau ax cu came Swiatek si pinioane Herzog. Ambielaj si set motor am in stare perfecta, eventual schimb pistoanele cu unele Almot. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate