robert_bobariu Postat Ianuarie 23 Share Postat Ianuarie 23 Tura de verificare c-am intrat in Schengen. Mai bine ne asiguram acum, la vara sa venim cu elan! Prognoza zice ca e cam primavara. Plecare in jur de 9:30 OMV 1 Decembrie. Amatori? Daca suntem mai multi, facem potera sa gasim calamarul pitit de bastinasi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Ianuarie 23 Share Postat Ianuarie 23 Pfff, 24h prea târziu! M-am înscris duminică și am câștigat să prestez la o entitate cu care colaborez. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlipperCo Postat Ianuarie 23 Share Postat Ianuarie 23 Acum 1 oră, robert_bobariu a spus: Tura de verificare c-am intrat in Schengen. Mai bine ne asiguram acum, la vara sa venim cu elan! Prognoza zice ca e cam primavara. Plecare in jur de 9:30 OMV 1 Decembrie. Amatori? Daca suntem mai multi, facem potera sa gasim calamarul pitit de bastinasi. Salut N-ai pus in ce zi vrei sa faci tura asta, sa stie poporul cand si de la cine cere invoire Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert_bobariu Postat Ianuarie 23 Autor Share Postat Ianuarie 23 E-n titlu, 25, sambata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlipperCo Postat Ianuarie 23 Share Postat Ianuarie 23 Da am vazut deja, am vrut sa sterg dar nu mi-a luat. E ora tarzie. Have fun! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Ianuarie 24 Share Postat Ianuarie 24 (editat) 2 zile pentru un drum asa scurt …. Hmmm ai imbatranit si eu sunt’ pe 2 roti zilele astea dar local Editat Ianuarie 24 de ianachim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert_bobariu Postat Ianuarie 25 Autor Share Postat Ianuarie 25 Clar! Faina scula - cat prinde? Ai ridicat-o pe o roata? Ce autonomie are, 5m? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Ianuarie 25 Share Postat Ianuarie 25 (editat) Acum 23 ore, ianachim a spus: si eu sunt’ pe 2 roti zilele astea dar local Ai atins în sfârșit apogeul pe 2 roți! _______ S-a plecat la Thassos până la urmă? Editat Ianuarie 25 de ENEOS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Ianuarie 25 Share Postat Ianuarie 25 Acum 54 minute, ENEOS a spus: Ai atins în sfârșit apogeul pe 2 roți! _______ S-a plecat la Thassos până la urmă? esti curios cat mai e kg de calamar sau vrei sa vezi daca au pus taxa la pod si pentru motoare ? nu de alta dar ambele raspunsuri nu ti folosesc daca mergi la mamaia pe autostrada…. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert_bobariu Postat Duminică la 19:04 Autor Share Postat Duminică la 19:04 S-a si intors! Misto in Schengen! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Duminică la 19:52 Share Postat Duminică la 19:52 Acu' nu știu cum suportă @ianachim că n-a pus el primul roțile pe-acolo! Te pomenești că i-oți fi mâncat și caracratița? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert_bobariu Postat Duminică la 21:46 Autor Share Postat Duminică la 21:46 Am vrut caracatita, dar mi-a spus hangiul ca e rezervata pentru un client vechi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Luni la 12:31 Share Postat Luni la 12:31 Acum 16 ore, ENEOS a spus: Acu' nu știu cum suportă @ianachim că n-a pus el primul roțile pe-acolo! Te pomenești că i-oți fi mâncat și caracratița? îți mulțumesc de grija insa eu la scuter nu am dubla tracțiune și lanțuri pe 15 nu se găsesc dar tu ai reusit sa ajungi pana la mamaia... autostrada era uscată? iar eu, cat mă mai țin bulanele iarna cheltuii banii pe alte pasiuni... Acum 14 ore, robert_bobariu a spus: Am vrut caracatita, dar mi-a spus hangiul ca e rezervata pentru un client vechi. f tare zapada in bg , te ai dus pe shipca? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SONYC Postat Luni la 13:58 Share Postat Luni la 13:58 La 23.01.2025 la 23:18, robert_bobariu a spus: Tura de verificare c-am intrat in Schengen. La fel am gandit si eu ieri, dar ce sa vezi, m-a oprit la control. Am intrebat de ce, iar raspunsul nu a intarziat: "Pentru ca multi dintre voi veniti fara acte".. bam bam.. PS. Kudos pentru tura! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Luni la 15:49 Share Postat Luni la 15:49 Acum 1 oră, SONYC a spus: m-a oprit la control. Ai față de suspect! Acum 3 ore, ianachim a spus: insa eu la scuter nu am dubla tracțiune și lanțuri pe 15 nu se găsesc Pătură din aia de la Tucano Urbano ai? Acum 3 ore, ianachim a spus: tu ai reusit sa ajungi pana la mamaia... autostrada era uscată? Mă confunzi cu Constantin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert_bobariu Postat Luni la 16:16 Autor Share Postat Luni la 16:16 Zapada/gheata era la vama spre Zlatograd, pe partea BG, dar doar cateva sute de metri. Altfel, mult nisip si praf in BG. Si umed prin munti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Luni la 16:22 Admin Share Postat Luni la 16:22 Nu a fost ceață în RO și BG la dus ? Cum te descurcai cu GS ul pe gheață? Chiar sunt curios, cu GTR cred că nu reușeam și o scăpam. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert_bobariu Postat Luni la 16:27 Autor Share Postat Luni la 16:27 Nesemnificativ. 1 oră în urmă, l.u.v a spus: Cum te descurcai cu GS ul pe gheață? Incetisor, cu morcovel infipt adanc, mai ales ca era usor la vale. ABS-ul ajuta. Dar nu e ca si cum merg des sau ma pricep. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SONYC Postat Luni la 18:35 Share Postat Luni la 18:35 Acum 2 ore, ENEOS a spus: Ai față de suspect! Se prea poate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Marți la 12:27 Share Postat Marți la 12:27 Acum 20 ore, ENEOS a spus: Ai față de suspect! Pătură din aia de la Tucano Urbano ai? Mă confunzi cu Constantin. nu, te gândești sa mi faci cadou'? stai calm ca ești unic... nu poți fi confundat.... multe povesti'...putini km Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert_bobariu Postat Marți la 12:32 Autor Share Postat Marți la 12:32 mama dansei de treaba! aici v-ati gasit sa va ciondaniti? pe bune... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Marți la 12:45 Share Postat Marți la 12:45 Acum 13 minute, robert_bobariu a spus: mama dansei de treaba! aici v-ati gasit sa va ciondaniti? pe bune... bine ca nu ai citit când era gheață jos.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate