Rares42 Postat Ianuarie 24 Share Postat Ianuarie 24 (editat) Vesta de răcire Shima Hydrocool Mărime L Preț: 250lei Locație: București WhatsApp: 0772136166 Pur și simplu o scufundați in apa aprox. 3min și apoi o stoarceți ușor. Pe o perioada de câteva ore, materialul HyoerKewl vă va răci corpul și apa se va evapora încet Se poate purta în combinație cu o jacheta mesh. Editat Ianuarie 24 de Rares42 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Ianuarie 24 Share Postat Ianuarie 24 Fololosesc ceva Similar de la bmw…dar principiul este identic….. apa rece , stoarasa si cateva ore chiar simti racoare vara este demantiala mai ales ca merg mult si prin oras in timpul zilei Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Ianuarie 24 Admin Share Postat Ianuarie 24 Recomand și eu, am una de la Revit. Nu ține câteva ore, dar nici nu ai nevoie, benzinării să o uzi ai la tot pasul. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Djenavar Postat Ianuarie 24 Share Postat Ianuarie 24 Acum 27 minute, l.u.v a spus: Recomand și eu, am una de la Revit. Nu ține câteva ore, dar nici nu ai nevoie, benzinării să o uzi ai la tot pasul. O bagi s7b geaca? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Ianuarie 24 Share Postat Ianuarie 24 (editat) Daca mergi cu geaca vara, da. Eu folosesc o bluza de snorkeling cu maneca lunga. Udata o data pe ora e de vis. Fara geaca. Cu mash pe deasupra tine 2 ore. Asta la 20-30 la ora, ore in sir. Editat Ianuarie 24 de Speedy.K Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Ianuarie 24 Share Postat Ianuarie 24 Acum 15 ore, Rares42 a spus: WhatsApp: 0772136166 Eu sunt interesat de geacă, am încercat să trimit mesaj pe whatsapp dar s-a transformat în sms ca și cum n-ai avea whatsapp pe nr ăsta... Acum 32 minute, Speedy.K a spus: Eu folosesc o bluza de snorkeling Eu decât tubul Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Ianuarie 24 Share Postat Ianuarie 24 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rares42 Postat Ianuarie 24 Autor Share Postat Ianuarie 24 Acum 51 minute, ENEOS a spus: Eu sunt interesat de geacă, am încercat să trimit mesaj pe whatsapp dar s-a transformat în sms ca și cum n-ai avea whatsapp pe nr ăsta... Salut. Am WhatsApp. Da-mi un SMS și apoi îți scriu eu pe Whatsapp. Acum 1 oră, Djenavar a spus: O bagi s7b geaca? Neavând protecții, este recomandat sa fie folosita sub o geaca moto cu panouri Mesh, pentru o mai buna ventilație Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Ianuarie 24 Admin Share Postat Ianuarie 24 Doar pe sub greacă cu plasă, altfel formează un microclimat umed și face mai rău. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rares42 Postat ieri la 17:25 Autor Share Postat ieri la 17:25 La 24.01.2025 la 18:32, ENEOS a spus: Eu sunt interesat de geacă Să o porți cu plăcere! Topic închis! Mulțumesc! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat ieri la 18:53 Share Postat ieri la 18:53 Mulțumesc și eu! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat ieri la 19:13 Share Postat ieri la 19:13 Acum 19 minute, ENEOS a spus: Mulțumesc și eu! e cald in curte sub dud langa lada de bere??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat 14 ore în urmă Admin Share Postat 14 ore în urmă :-)))))) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate