Sari la conținut

supape suzuki gsxf 750 1992

Postări Recomandate

salutare pun o întrebare în acest sens la motocicleta mea suzuki gsxf 750 1992 am desfăcut chiloasa sa o refac pentru ca supapele nu mai închideau bine după ce am dat supape le jos nu am semnat de unde și cum am scos supapele, după ce am refăcut chiloasa am curățat supapele am luat semeriguri noi la supape am montat la loc și am probat cu benzina și tot curge... din câte am înțeles fie care supapa e pasuita pentru scaunu ei acum ce pot face ajutați ma cu un sfatIMG-20250310-WA0004.thumb.jpeg.f2164e4ccc223f5dea584f0ac108dec4.jpeg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Admin

Mergi la un atelier care rectifică chiulase.

De ce te bagi într-o lucrare despre care nu ai habar, este o altă discuție!

Prețul acum va fi dublu decât dacă mergeai direct la un mecanic.

Succes.

Link spre comentariu

Acum 7 ore, Coco99 a spus:

ajutați ma cu un sfat

Insemneaza-le cu un marker,fa permutari,pana le gasesti care unde a fost.Ar trebui sa-ti ia 10 min.

Link spre comentariu

Acum 32 minute, pinnochio a spus:

Insemneaza-le cu un marker,fa permutari,pana le gasesti care unde a fost.Ar trebui sa-ti ia 10 min.

Dacă nu etanșau nici înainte degeaba!

Mă roade curiozitatea ce înseamnă în accepțiunea autorului "refăcut" chiloasa! Că în mod cert a refăcut-o fără să rectifice scaune și supape.

Link spre comentariu

Da,nu zice nimic de rectificat.De fapt,daca-s rectificate,tre sa potriveasca oriunde.Ca si cum ar fi cumparat supape noi.

Link spre comentariu

Acum 13 ore, ENEOS a spus:

Dacă nu etanșau nici înainte degeaba!

Mă roade curiozitatea ce înseamnă în accepțiunea autorului "refăcut" chiloasa! Că în mod cert a refăcut-o fără să rectifice scaune și supape.

Salut. scuze poate am scris eu greșit, cât despre ce am specificat eu doar 8 din supape nu etanșau bine atunci când am dat jos chiuloasa le dădusem jos sa le fac cu pasta abraziva pentru valve. restu 8 erau bune, și despre mecanica știu și eu ceva dacă nu știam nu îmi băgăm nasu. Greșeala mea a fost ca nu le am semnat de unde și cum le am scos, după ce am făcut supapele cu pastă si am montat la loc. Nu mai etanșa nici una din cele 16. am probat cu benzina și se prelinge la toate.....

Link spre comentariu

Acum 1 oră, Speedy.K a spus:

Asta cu siguranta! Foarte gresit!

.... până la urmă ce mă sfatuiti să fac că nu aș vrea să o duc la rectificat ca îmi cere cât jumătate din prețu motocicletei, ce sa fac sa pun supapele, sa nu mai musteasca benzina, ca tot le am pus dela un scaun la altu sa vad poate nimeresc cum era, și tot mustește benzina pela supape

Link spre comentariu

Supapele și scaunele uzate întâi se rectifică (frezează) și abia apoi se șlefuiesc cu pastă (și nu puse în bormașină ci manual, rotindu-le stânga - dreapta), altfel iese un 💩.

Repetă după mine:

CHIU LA SĂ!!!!

Link spre comentariu

• Admin

Refacerea motorului fără bani investiți nu s-a inventat.

Fie îl refaci la cineva care știe ce are de făcut, fie cumperi alt motor second hand.

A doua variantă pare mai ieftină.

Cel mai important lucru este ca tu să nu mai faci nimic la motorul ăla, pentru că ai două mâini stângi.

Dar este imposibil să faci asta, pentru că ai impresia că te pricepi.

Link spre comentariu

Acum 7 ore, l.u.v a spus:

Refacerea motorului fără bani investiți nu s-a inventat.

Fie îl refaci la cineva care știe ce are de făcut, fie cumperi alt motor second hand.

A doua variantă pare mai ieftină.

Cel mai important lucru este ca tu să nu mai faci nimic la motorul ăla, pentru că ai două mâini stângi.

Dar este imposibil să faci asta, pentru că ai impresia că te pricepi.

Si dacă îl fac punem pariu pe 200€?

Link spre comentariu

• Moderatori

Daca stiai sa-ti rezolvi problemai,nu mai apelai la comunitatea moto.

In prima postare,cereai ajutorul,acuma pui pariu ca rezolvi problema...

Crezi ca esti la vreo sala de pariuri aici? :)

Link spre comentariu

Cer ajutoru în continuare dar el a zis ca e imposibil sa îl mai fac eu sa meargă dacă fac chiulasa și supape semeriguri tot, segmenți nu sunt uzati pistoanele sunt ok carburatoarele sunt serviste bujii ii pun noi deci... 

Link spre comentariu