lulu_viteza Postat Sâmbătă la 19:30 Share Postat Sâmbătă la 19:30 (editat) Doresc să vopsesc negru, electrostatic, mai multe elemente mici (cric central, scărițe, prinderi etc). Caut pe cineva care are piese de vopsit tot culoare neagră, să mergem împreună la vopsitor și să împărțim costurile. Dacă merg singur cu reperele mele, probabil vopsitorul nu se va deranja sau nu va fi rentabil. Dacă cineva este de acord, rog să-mi trimită PM cu două-trei zile înainte ca să dau jos reperele de pe moto și să le sablez înainte de a merge la vopsitorie. Editat Sâmbătă la 19:39 de lulu_viteza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Sâmbătă la 20:28 Share Postat Sâmbătă la 20:28 Mie mi-a vopsit meșterul în Piatra Neamț două capete de ghidon, negru mat, 50 lei. I le-am dus, le-a sablat și vopsit electrostatic. Nu a avut de făcut jante negru lucios, așa că am ales să le facă negru mat, proprietarul mobrei in cauză a fost de acord. 50 lei înseamnă un pachet de țigări și o cafea, deci prețul mi s-a părut ok. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lulu_viteza Postat Sâmbătă la 22:13 Autor Share Postat Sâmbătă la 22:13 Dacă aș găsi și în București la același preț aș fi mulțumit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Sâmbătă la 22:41 Share Postat Sâmbătă la 22:41 Slabe șanse, acolo totul e mai scump. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Duminică la 06:11 Admin Share Postat Duminică la 06:11 Acum 7 ore, lulu_viteza a spus: Dacă aș găsi și în București la același preț aș fi mulțumit. Sună-l pe Bogdan din partea mea (Luigi). Omul este și motociclist. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Duminică la 06:21 Share Postat Duminică la 06:21 Acum 7 ore, Lucian_M a spus: Slabe șanse, acolo totul e mai scump. A zis Bucuresti, nu Cluj! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Duminică la 08:02 Share Postat Duminică la 08:02 Acum 1 oră, Speedy.K a spus: A zis Bucuresti, nu Cluj! Și eu tot de București ziceam, asta văd la locația lui. Iar eu nu-s din Cluj... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bored Panda Postat Duminică la 08:20 Share Postat Duminică la 08:20 Speedy a dat-o subtil.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Duminică la 17:38 Share Postat Duminică la 17:38 Acum 9 ore, Lucian_M a spus: Și eu tot de București ziceam, asta văd la locația lui. Iar eu nu-s din Cluj... Acum 9 ore, Bored Panda a spus: Speedy a dat-o subtil.... Exact. La Bucale nu e asa scump. La Clugi ii niezu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Duminică la 19:57 Share Postat Duminică la 19:57 Apoi n-am știut că s-a schimbat, mea pulpa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Flying Dutchman Postat Duminică la 20:17 Share Postat Duminică la 20:17 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat ieri la 06:41 Share Postat ieri la 06:41 Aia e! Dar "e" două. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate