Sari la conținut

Cine are de vopsit electrostatic, negru, pentru a merge la vopsitor împreună, să împărțim costurile?

lulu_viteza
 Share

Postări Recomandate

Doresc să vopsesc negru, electrostatic, mai multe elemente mici (cric central, scărițe, prinderi etc).

Caut pe cineva care are piese de vopsit tot culoare neagră, să mergem împreună la vopsitor și să împărțim costurile.

Dacă merg singur cu reperele mele, probabil vopsitorul nu se va deranja sau nu va fi rentabil.

Dacă cineva este de acord, rog să-mi trimită PM cu două-trei zile înainte ca să dau jos reperele de pe moto și să le sablez înainte de a merge la vopsitorie.

Editat de lulu_viteza
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• lulu_viteza changed the title to Cine are de vopsit electrostatic, negru, pentru a merge la vopsitor împreună, să împărțim costurile?

Mie mi-a vopsit meșterul în Piatra Neamț două capete de ghidon, negru mat, 50 lei. I le-am dus, le-a sablat și vopsit electrostatic. Nu a avut de făcut jante negru lucios, așa că am ales să le facă negru mat, proprietarul mobrei in cauză a fost de acord. 50 lei înseamnă un pachet de țigări și o cafea, deci prețul mi s-a părut ok.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri