Sari la conținut

Conceptul de Motociclist Activ

Constantin
 Share

Postări Recomandate

Ce hateri...omul azvârle intenționat, din când în când, câte un concept abracadabrant pe piață,

gen costum termic, garaj la purtător, sau turul lumii efectuat în 800 de bucăți mai mici, gen București-Ploiești,

iar lumea se năpustește fie să combată, fie să susțină.

În acest fel se revitalizează forumul care lâncezește, se pun în mișcare boții și tiriboții descoperiți recent de persoane importante,

cu ascendență în zona ...nu, zău, nu-mi aduc! se face trafic și nu știm dacă nu cumva chestia asta nu ne împinge cumva spre est sau vest.

Sau poate că entități statale sau non statale sunt implicate în plata unor sume pentru trafic...cine știe?

Oricum ar fi, adevărul e dincolo de noi, iar d-lui Constantin trebuie să-i transmitem felicitări pentru implicare.

Na, că m-a prins și pe mine!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Acum 9 ore, Speedy.K a spus:

Acum vreo 15 ani aveam un coleg care venea la Joia Moto cu tutu roz de balet. 

Zi mi ca ti e dor de mine….

acum am trecut la ceva ma serios …Fuxia hihihi

ps iti aduci aminte cand m ai rugat sa ti imprumut dar nu te a incaput ..hihihi

Acum 2 ore, Muretto Grundieg a spus:

Ce hateri...omul azvârle intenționat, din când în când, câte un concept abracadabrant pe piață,

gen costum termic, garaj la purtător, sau turul lumii efectuat în 800 de bucăți mai mici, gen București-Ploiești,

iar lumea se năpustește fie să combată, fie să susțină.

În acest fel se revitalizează forumul care lâncezește, se pun în mișcare boții și tiriboții descoperiți recent de persoane importante,

cu ascendență în zona ...nu, zău, nu-mi aduc! se face trafic și nu știm dacă nu cumva chestia asta nu ne împinge cumva spre est sau vest.

Sau poate că entități statale sau non statale sunt implicate în plata unor sume pentru trafic...cine știe?

Oricum ar fi, adevărul e dincolo de noi, iar d-lui Constantin trebuie să-i transmitem felicitări pentru implicare.

Na, că m-a prins și pe mine!

Sincer…dar sincer…

eu cred ca Domn Profesor este un TRIRIBOT’ care se incarca cu energie din traficul nostru pe aici  😂

Editat de ianachim
Link spre comentariu

Acum 7 minute, ianachim a spus:

Zi mi ca ti e dor de mine….

acum am trecut la ceva ma serios …Fuxia hihihi

ps iti aduci aminte cand m ai rugat sa ti imprumut dar nu te a incaput ..hihihi

Sincer…dar sincer…

eu cred ca Domn Profesor este un TRIRIBOT’ care se incarca cu energie din traficul nostru pe aici  😂

Daca apareai tu in halul ala pe strada nu ma mai insuram in veci...

Link spre comentariu

Eu cred ca Dl.Constantin a scanat traficul pe unde merge,nu ne-a vazut,si ne zice asa pe ocolite sa iesim la plimbare sa nu mai stam sa butonam la tastatura.

Eu unul as face macar 20-30 km/zi daca as avea timp si posibilitate,dar prin natura meseriei nu prea sunt pe la Buc si cand sunt ,merg cu masina de la firma ca asta imi e meseria.

Link spre comentariu