Lucian_M Postat ieri la 09:55 Share Postat ieri la 09:55 Touche! Și cu costume albe, să moară lumea de invidie. Cât despre căști cu huse, coarne și codițe, doar atât: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat ieri la 10:55 Share Postat ieri la 10:55 Acum vreo 15 ani aveam un coleg care venea la Joia Moto cu tutu roz de balet. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat ieri la 13:40 Share Postat ieri la 13:40 Acum ar fi o normalitate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Muretto Grundieg Postat ieri la 17:40 Share Postat ieri la 17:40 Ce hateri...omul azvârle intenționat, din când în când, câte un concept abracadabrant pe piață, gen costum termic, garaj la purtător, sau turul lumii efectuat în 800 de bucăți mai mici, gen București-Ploiești, iar lumea se năpustește fie să combată, fie să susțină. În acest fel se revitalizează forumul care lâncezește, se pun în mișcare boții și tiriboții descoperiți recent de persoane importante, cu ascendență în zona ...nu, zău, nu-mi aduc! se face trafic și nu știm dacă nu cumva chestia asta nu ne împinge cumva spre est sau vest. Sau poate că entități statale sau non statale sunt implicate în plata unor sume pentru trafic...cine știe? Oricum ar fi, adevărul e dincolo de noi, iar d-lui Constantin trebuie să-i transmitem felicitări pentru implicare. Na, că m-a prins și pe mine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat ieri la 18:14 Share Postat ieri la 18:14 Nu vezi ca majoritatea face caterinca? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat ieri la 18:42 Share Postat ieri la 18:42 Caterincă și mișto direct, dar omul e setat pe idee. Îmi pare rău să o spun, dar aceasta este pura realitate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat ieri la 19:55 Share Postat ieri la 19:55 (editat) Acum 9 ore, Speedy.K a spus: Acum vreo 15 ani aveam un coleg care venea la Joia Moto cu tutu roz de balet. Zi mi ca ti e dor de mine…. acum am trecut la ceva ma serios …Fuxia hihihi ps iti aduci aminte cand m ai rugat sa ti imprumut dar nu te a incaput ..hihihi Acum 2 ore, Muretto Grundieg a spus: Ce hateri...omul azvârle intenționat, din când în când, câte un concept abracadabrant pe piață, gen costum termic, garaj la purtător, sau turul lumii efectuat în 800 de bucăți mai mici, gen București-Ploiești, iar lumea se năpustește fie să combată, fie să susțină. În acest fel se revitalizează forumul care lâncezește, se pun în mișcare boții și tiriboții descoperiți recent de persoane importante, cu ascendență în zona ...nu, zău, nu-mi aduc! se face trafic și nu știm dacă nu cumva chestia asta nu ne împinge cumva spre est sau vest. Sau poate că entități statale sau non statale sunt implicate în plata unor sume pentru trafic...cine știe? Oricum ar fi, adevărul e dincolo de noi, iar d-lui Constantin trebuie să-i transmitem felicitări pentru implicare. Na, că m-a prins și pe mine! Sincer…dar sincer… eu cred ca Domn Profesor este un TRIRIBOT’ care se incarca cu energie din traficul nostru pe aici Editat ieri la 19:59 de ianachim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat ieri la 20:03 Share Postat ieri la 20:03 Acum 7 minute, ianachim a spus: Zi mi ca ti e dor de mine…. acum am trecut la ceva ma serios …Fuxia hihihi ps iti aduci aminte cand m ai rugat sa ti imprumut dar nu te a incaput ..hihihi Sincer…dar sincer… eu cred ca Domn Profesor este un TRIRIBOT’ care se incarca cu energie din traficul nostru pe aici Daca apareai tu in halul ala pe strada nu ma mai insuram in veci... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALEX-Guzzista Postat 15 ore în urmă Share Postat 15 ore în urmă Eu cred ca Dl.Constantin a scanat traficul pe unde merge,nu ne-a vazut,si ne zice asa pe ocolite sa iesim la plimbare sa nu mai stam sa butonam la tastatura. Eu unul as face macar 20-30 km/zi daca as avea timp si posibilitate,dar prin natura meseriei nu prea sunt pe la Buc si cand sunt ,merg cu masina de la firma ca asta imi e meseria. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate