Sari la conținut

Piesa din furca Yamaha FJR

Aurex
 Share

Postări Recomandate

Salut , 

Aveti cunostinta de vreun brat de furca de Yamaha FJR pana in 2012 , indiferent de stare ? Poate fi lovita , stramba , nu conteaza ....

As avea nevoie de valva de compresie din partea de jos a jambei , in capatul pistonului interior.

Este piesa din poza.

Multumesc.

100_4227.jpg

Editat de Aurex
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Acum 4 ore, Lucian_M a spus:

Aoleu, și tu ai pățit-o?! La o singură persoană din România am găsit: Attila - +40 740 208 471. Foarte de treabă omul, nota 20+.

Multumesc ! Incerc mintenash.....

Da , si eu am patit....din ce am vazut pe net , suntem cativa ...putini , e adevarat , dar ma ajuta la moral , sa stiu ca nu sunt singurul... :)

Link spre comentariu

Am avut gen2 la servisat și la desfacere s-a rupt. Următoarea jamba a fost încălzită cu flacără și a ieșit șurubul fără să se rupă. Am sudat supapa, s-a rupt rapid. Un set Rikkor (sau ceva de genul) e vreo 300 USD plus transport și vamă. Am gasit la Attila piesa la un preț derizoriu, îmi venea să-l pup! Nu era greșeala mea, proprietarul a înțeles, dar uite că se mai întâmplă și din astea. E foarte posibil să aibă cartușul cu totul, mai bine iei complet, nu mai desfaci nimic, cureți și montezi, strângi la cuplu.

Btw: până acum am pus jos șaibe de cupru, să trec pe aluminiu?

Link spre comentariu