xt600 Postat 15 ore în urmă Share Postat 15 ore în urmă Acum 5 ore, frigider a spus: la 25-ul asta nu cred ca ii da ever de cap. la 26 poate. ar fi dragut si ceva dueluri. GP26 va fi in esenta un GP25 cu ceva imbunatatiri, filosofia din spatele modelului va fi in esenta aceeasi. Nu va renunta Jiji la tractiunea si gripul obtinut cu GP25, pentru a-i da lui Pecco un GP24 reloaded. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat 5 ore în urmă Share Postat 5 ore în urmă (editat) Acum 9 ore, xt600 a spus: GP26 va fi in esenta un GP25 cu ceva imbunatatiri, filosofia din spatele modelului va fi in esenta aceeasi. Nu va renunta Jiji la tractiunea si gripul obtinut cu GP25, pentru a-i da lui Pecco un GP24 reloaded. Atunci va fi ultimu an pt Peco. Dacă îl duce la sfârșit. Sa nu facă o a la Zarco. Sau sabatic, ca Dovi. Urmează tradiția. Ultimul an la ducati. E stupid sa pleci de la uzina la satelit. Incredibil cum se adeverește aia cu "nu îl bați pe mm cu aceeași moto" Editat 5 ore în urmă de frigider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat 2 ore în urmă Share Postat 2 ore în urmă Acum 3 ore, frigider a spus: Ultimul an la ducati. E stupid sa pleci de la uzina la satelit. Nu cred ca va pleca laa o echipa satelit. Totusi, este un pilot din topul competitiei. Cred ca isi va gasi un loc la o alta uzina. Cel putin asa ar fi normal. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat 2 ore în urmă Share Postat 2 ore în urmă (editat) Acum 5 minute, xt600 a spus: Nu cred ca va pleca laa o echipa satelit. Totusi, este un pilot din topul competitiei. Cred ca isi va gasi un loc la o alta uzina. Cel putin asa ar fi normal. englezii asa l-au "sfatuit" - sa plece. pentru la anul nu cred ca are sanse sa iasa din contract mai devreme. zic asta doar pt ca locurile sunt ocupate. in plus, la ce sezon a avut, cine sa-l vrea? stiu, e campion mondial. plm Editat 1 oră în urmă de frigider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate