Sari la conținut

Kawasaki er5

Postări Recomandate

Vând kawasaki er5,an 97, înscris pe numele meu, fiscal, itp recent,RCA expirat. Funcționează frumos, nu are defecte ascunse. Vali. Găești Dâmbovița 0721277729 .1200 euro.

20250501_144544.jpg

20250501_144601.jpg

20250504_111304.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Acum 5 minute, apriliacluj a spus:

Nr km?

La varsta asta...are un motor schimbat...cine mai stie...oricum functioneaza normal,nu consuma ulei, in bord indica vreo 77000...

Link spre comentariu

Cu asemenea stil de anunț tu cam nu prea vrei să vinzi motoreta, așa este? Te-ai uitat pe alte anunțuri de pe forum? Ai văzut cum se scrie un anunț complet? Ai observat cam cum trebuie făcute pozele, în așa fel încât să atragi clienții? Nu-ți fac observație, dar cu pozele și descrierea asta chiar nu vrei să vinzi.

Btw, nu mai cita mesajul anterior, te rog!

Link spre comentariu

Acum 2 ore, apriliacluj a spus:

Nr km?

Dar data expirarii ITP?

Acum 2 ore, megamotoreta a spus:

La varsta asta...are un motor schimbat...cine mai stie...oricum functioneaza normal,nu consuma ulei, in bord indica vreo 77000...

Da, numarul kilometrilor de pe bord e chiar nesemnificat, da-i draq...

Un anunt telegrafic tipic, care sigur o sa faca inghesuiala la cumpararea motocicletei.

Link spre comentariu

Acum 2 ore, Lucian_M a spus:

Sper ca până mâine la amiază să arate similar (date, poze). În caz contrar, se șterge din nou (tura asta îl șterg eu).

Dupa aproape 30 ani vechime si xx proprietari, un vehicul de 1000 euro nu are cum sa se prezinte ca altul de 5 ori mai scump... nu sunt samsar, imi pare rau ca promovati astfel de practici comerciale, chiar nu am ce sa spun...stergeti anuntul si ramaneti voi cu....fraierii...

Link spre comentariu

Nu ai înțeles, la exprimare și modul de redactare ne-am referit.

Încă nu ai citit regulile de pe această arie, aici nu-i Facebook, unde fiecare face cum îl taie capul, încercăm să păstrăm un aspect plăcut pe forum. Dacă ai nevoie de lămuriri, citește topicul sticky.

Îți mai pun o dată linkul...

https://motociclism.ro/topic/736828-citeste-aici-inainte-sa-postezi-un-anunt/

Link spre comentariu

• Moderatori
Acum 9 ore, Lucian_M a spus:

Nu ai înțeles, la exprimare și modul de redactare ne-am referit.

Încă nu ai citit regulile de pe această arie, aici nu-i Facebook, unde fiecare face cum îl taie capul, încercăm să păstrăm un aspect plăcut pe forum. Dacă ai nevoie de lămuriri, citește topicul sticky.

Îți mai pun o dată linkul...

https://motociclism.ro/topic/736828-citeste-aici-inainte-sa-postezi-un-anunt/

La unii le este foarte greu sa priceapa ca exista un regulament si sa-l respecte,chiar daca le atragi atentia de 2-3 ori... :)

Link spre comentariu

Acum 1 oră, megamotoreta a spus:

Ce anume lipsește din anunț?

Ideea de baza: vrei sa o vinzi sau sa o faci de rusine?

Chiar nu pricepi ca, un anunt de vanzare, trebuie sa aiba o anumita forma si date cat mai complete, ca sa atraga si (posibili) vanzatori?

Link spre comentariu