Nicusficus Postat 9 ore în urmă Share Postat 9 ore în urmă (editat) Salut baieti si fete! Intentionez sa iau modelul de mai sus si nu sunt 100% sigur , am auzit de la multi oameni ca s-ar astepta mult dupa piese , este adevarat? Editat 9 ore în urmă de Nicusficus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pierrotlefou Postat 9 ore în urmă Share Postat 9 ore în urmă Acum 3 minute, Nicusficus a spus: Salut baieti ! Intentionez sa iau modelul de mai sus si nu sunt 100% sigur , am auzit de la multi oameni ca s-ar astepta mult dupa piese , este adevarat? Si daca pe Forum sunt si fete? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nicusficus Postat 9 ore în urmă Autor Share Postat 9 ore în urmă Just now, pierrotlefou said: Si daca pe Forum sunt si fete? Ce remarca fara sens , pe topic nu ai raspunde Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pierrotlefou Postat 9 ore în urmă Share Postat 9 ore în urmă (editat) Acum 7 minute, Nicusficus a spus: Ce remarca fara sens , pe topic nu ai raspunde Tati, pune gheata ca te infierbantezi degeaba. Si incepi cu stangul (chiar daca nu ai facut armata). Acum 12 minute, Nicusficus a spus: Salut baieti si fete! Intentionez sa iau modelul de mai sus si nu sunt 100% sigur , am auzit de la multi oameni ca s-ar astepta mult dupa piese , este adevarat? Mda... Nu le ai cu ironia. "Succesuri" maxime! Editat 8 ore în urmă de pierrotlefou Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Moderatori Kristian Postat 8 ore în urmă Moderatori Share Postat 8 ore în urmă Acum 36 minute, Nicusficus a spus: Ce remarca fara sens , pe topic nu ai raspunde Ce fel de a intra pe un forum,nou fiind,ai... Fii amabil de pune mana si-ti completeaza datele de la avatar sa stim cu cine stam de vorba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nicusficus Postat 8 ore în urmă Autor Share Postat 8 ore în urmă 1 minute ago, Kristian said: Ce fel de a intra pe un forum,nou fiind,ai... Fii amabil de pune mana si-ti completeaza datele de la avatar sa stim cu cine stam de vorba. Am pus intrebarea strict pt a afla chestii despre motorul respectiv nu sa fac un dialog fara sens Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Moderatori Kristian Postat 8 ore în urmă Moderatori Share Postat 8 ore în urmă Prietene,daca mai postezi o singura data fara sa ai datele completate,ai zburat de pe forum. A avea datele completate e chestie de bun simt,nu de dialog fara sens. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat 1 oră în urmă Share Postat 1 oră în urmă Acum 7 ore, Nicusficus a spus: este adevarat? nu este adevarat doar vorbe rautacioase la adresa unui mare producator din MotoGP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radu86 Postat 1 oră în urmă Share Postat 1 oră în urmă @apriliacluj, nu cred ca chinezariile astea se coboara la nivelul motoGP. Au propria lor liga Nu stiu de ce ma mai uimeste ca unii din noii useri posteaza ca si cum ar comenta pe la clipuri de pe net... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nicusficus Postat 1 oră în urmă Autor Share Postat 1 oră în urmă 46 minutes ago, apriliacluj said: nu este adevarat doar vorbe rautacioase la adresa unui mare producator din MotoGP Cam astea sunt singurele vorbe de rau pe care le aud despre ele , piesele care vin greu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonFlamingo Postat 1 oră în urmă Share Postat 1 oră în urmă Acum 9 minute, Nicusficus a spus: Cam astea sunt singurele vorbe de rau pe care le aud despre ele , piesele care vin greu Ca vin piesele greu e una, cred ca problema mai mare este cu serviciile post-vanzare. adica cum e service-ul pentru ele. Nu stiu sa iti zic de ATV Rom dar ei sunt cu service si aici trebuie sa vezi daca sunt ce trebuie sau nu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nicusficus Postat 57 minute în urmă Autor Share Postat 57 minute în urmă 1 minute ago, DonFlamingo said: Ca vin piesele greu e una, cred ca problema mai mare este cu serviciile post-vanzare. adica cum e service-ul pentru ele. Nu stiu sa iti zic de ATV Rom dar ei sunt cu service si aici trebuie sa vezi daca sunt ce trebuie sau nu. Mai sunt cateva service uri autorizate cfmoto , cica sunt destul de seriosi , acum sper ca daca voi avea nevoie vreodata de vreo piesa sa nu ma tina cu lunile, asta e singura mea frica . Am auzit ca motocicletele lor duc destui km daca ai grija de ele cum trebuie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonFlamingo Postat 42 minute în urmă Share Postat 42 minute în urmă pentru cine stie ce piese se asteapta si la alte branduri mai mari, daca nu ai ghinion de vreo lamaie si nu ii dai ca maimuta nu ar trebui sa ai mari probleme. Din ce am mai vazut pe aici de la posesori de CF Moto , pe soft sunt ceva probleme care se rezolva cu update/upgrade. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nicusficus Postat 39 minute în urmă Autor Share Postat 39 minute în urmă 2 minutes ago, DonFlamingo said: pentru cine stie ce piese se asteapta si la alte branduri mai mari, daca nu ai ghinion de vreo lamaie si nu ii dai ca maimuta nu ar trebui sa ai mari probleme. Din ce am mai vazut pe aici de la posesori de CF Moto , pe soft sunt ceva probleme care se rezolva cu update/upgrade. Am inteles , multumesc mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Keyser Söze Postat 4 minute în urmă Share Postat 4 minute în urmă Acum 33 minute, Nicusficus a spus: Am inteles , multumesc mult Cauta pe net forumuri dedicate CF Moto,chiar daca sunt de afara.Poate este vreunul si in Romania,nu stiu sa-ti spun ca nu m-a interesat marca asta niciodata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nicusficus Postat 3 minute în urmă Autor Share Postat 3 minute în urmă Just now, Keyser Söze said: Cauta pe net forumuri dedicate CF Moto,chiar daca sunt de afara.Poate este vreunul si in Romania,nu stiu sa-ti spun ca nu m-a interesat marca asta niciodata. Am tot cautat , nu prea sunt , din pacate… Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate