Dadududu Postat Marți la 17:26 Share Postat Marți la 17:26 (editat) Salut! Am o mobra 50s si as vrea sa stiu ce modificari se pot face ca sa maresc puterea motorului eficient, imi poate răspunde cineva? Editat Marți la 17:26 de Dadududu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Moderatori Kristian Postat Miercuri la 06:32 Moderatori Share Postat Miercuri la 06:32 Ti-am mutat topicul la sectiunea corespunzatoare,unde poti sa vezi si alte topicuri legat de Mobra. Te rog completeaza-ti datele la avatar sa stim cu cine stam de vorba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nguyen Postat Miercuri la 13:51 Share Postat Miercuri la 13:51 Acum 20 ore, Dadududu a spus: Salut! Am o mobra 50s si as vrea sa stiu ce modificari se pot face ca sa maresc puterea motorului eficient, imi poate răspunde cineva? Nu ai ce sa modifici, capacitatea cilindrica este prea mica. Singurul lucru pe care il poti face cu adevarat este sa mearga foarte bine ca mobra dar in limitele ei de 50cmc. Mie mi-a fost scarba maxima de Mobra 50 dar am avut ocazia sa merg cu o Mobra reparata foarte bine si care mergea super... dar bineinteles ca in limitele ei constructive. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat ieri la 06:31 Share Postat ieri la 06:31 Poti sa-i pui muzicuță,sa-i modifici evacuarea,alezezi admisia,baleiajele,pyi carvurator maî pwrformant,va ajunge la 6cp. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat ieri la 07:50 Share Postat ieri la 07:50 Să-i grăbești sfârșitul, să vedem de unde iei ambielaj. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Moderatori Kristian Postat ieri la 07:53 Moderatori Share Postat ieri la 07:53 Stai sa vedem daca mai intra pe aici... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALEX-Guzzista Postat 5 ore în urmă Share Postat 5 ore în urmă (editat) A plecat sa caute traducere la ce a zis colegul Pinnochio….. Editat 5 ore în urmă de ALEX-Guzzista Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Flying Dutchman Postat 3 ore în urmă Share Postat 3 ore în urmă 23 hours ago, Kristian said: Stai sa vedem daca mai intra pe aici... La anu' si lamulțean! Nu a primit raspunsurile pe care le astepta, probabil voia sa faca din kakat bici Mobra 50 o Yamaha R1. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Keyser Söze Postat 1 oră în urmă Share Postat 1 oră în urmă Acum 2 ore, The Flying Dutchman a spus: La anu' si lamulțean! Nu a primit raspunsurile pe care le astepta, probabil voia sa faca din kakat bici Mobra 50 o Yamaha R1. ierunu, te rog. Racing tata. Saraca Mobra... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate