Dadududu Postat Marți la 17:26 Share Postat Marți la 17:26 (editat) Salut! Am o mobra 50s si as vrea sa stiu ce modificari se pot face ca sa maresc puterea motorului eficient, imi poate răspunde cineva? Editat Marți la 17:26 de Dadududu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Moderatori Kristian Postat Miercuri la 06:32 Moderatori Share Postat Miercuri la 06:32 Ti-am mutat topicul la sectiunea corespunzatoare,unde poti sa vezi si alte topicuri legat de Mobra. Te rog completeaza-ti datele la avatar sa stim cu cine stam de vorba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nguyen Postat Miercuri la 13:51 Share Postat Miercuri la 13:51 Acum 20 ore, Dadududu a spus: Salut! Am o mobra 50s si as vrea sa stiu ce modificari se pot face ca sa maresc puterea motorului eficient, imi poate răspunde cineva? Nu ai ce sa modifici, capacitatea cilindrica este prea mica. Singurul lucru pe care il poti face cu adevarat este sa mearga foarte bine ca mobra dar in limitele ei de 50cmc. Mie mi-a fost scarba maxima de Mobra 50 dar am avut ocazia sa merg cu o Mobra reparata foarte bine si care mergea super... dar bineinteles ca in limitele ei constructive. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat Joi la 06:31 Share Postat Joi la 06:31 Poti sa-i pui muzicuță,sa-i modifici evacuarea,alezezi admisia,baleiajele,pyi carvurator maî pwrformant,va ajunge la 6cp. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Joi la 07:50 Share Postat Joi la 07:50 Să-i grăbești sfârșitul, să vedem de unde iei ambielaj. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Moderatori Kristian Postat Joi la 07:53 Moderatori Share Postat Joi la 07:53 Stai sa vedem daca mai intra pe aici... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALEX-Guzzista Postat ieri la 06:03 Share Postat ieri la 06:03 (editat) A plecat sa caute traducere la ce a zis colegul Pinnochio….. Editat ieri la 06:04 de ALEX-Guzzista Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Flying Dutchman Postat ieri la 07:36 Share Postat ieri la 07:36 23 hours ago, Kristian said: Stai sa vedem daca mai intra pe aici... La anu' si lamulțean! Nu a primit raspunsurile pe care le astepta, probabil voia sa faca din kakat bici Mobra 50 o Yamaha R1. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Keyser Söze Postat ieri la 10:01 Share Postat ieri la 10:01 Acum 2 ore, The Flying Dutchman a spus: La anu' si lamulțean! Nu a primit raspunsurile pe care le astepta, probabil voia sa faca din kakat bici Mobra 50 o Yamaha R1. ierunu, te rog. Racing tata. Saraca Mobra... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dadududu Postat 22 ore în urmă Autor Share Postat 22 ore în urmă On 12/4/2025 at 9:50 AM, Penetru said: Să-i grăbești sfârșitul, să vedem de unde iei ambielaj. Apropo de ambielaj din moment ul in care nu voi mai gasi de cumparat ce fac? On 12/3/2025 at 8:32 AM, Kristian said: Ti-am mutat topicul la sectiunea corespunzatoare,unde poti sa vezi si alte topicuri legat de Mobra. Te rog completeaza-ti datele la avatar sa stim cu cine stam de vorba. Ok 7 hours ago, The Flying Dutchman said: La anu' si lamulțean! Nu a primit raspunsurile pe care le astepta, probabil voia sa faca din kakat bici Mobra 50 o Yamaha R1. Ho ca m am îmbolnăvit On 12/4/2025 at 8:31 AM, pinnochio said: Poti sa-i pui muzicuță,sa-i modifici evacuarea,alezezi admisia,baleiajele,pyi carvurator maî pwrformant,va ajunge la 6cp. Cum i pot pune muzicuta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat 7 ore în urmă Share Postat 7 ore în urmă Cu piesele chiar nu mai știu care e situația, eu am avut majorate admisia și transferurile și pus carburator mai mare, rezultatul a fost că am găsit segmenții în toba de eșapament tocați mărunt. Mobra trebuie apreciată așa cum este ea, ca o clasică, pentru forjă ar trebui să cauți altceva, cu niște frâne mai bune. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALEX-Guzzista Postat 6 ore în urmă Share Postat 6 ore în urmă 1 oră în urmă, Penetru a spus: Cu piesele chiar nu mai știu care e situația, eu am avut majorate admisia și transferurile și pus carburator mai mare, rezultatul a fost că am găsit segmenții în toba de eșapament tocați mărunt. Mobra trebuie apreciată așa cum este ea, ca o clasică, pentru forjă ar trebui să cauți altceva, cu niște frâne mai bune. O fi gasit (primit) vreo Mobra si vrea sa-i dea capat la vitezometru... La 02.12.2025 la 19:26, Dadududu a spus: Salut! Am o mobra 50s si as vrea sa stiu ce modificari se pot face ca sa maresc puterea motorului eficient, imi poate răspunde cineva? Radem,glumim..dar nu prea ai ce sa-i faci,asta luand in considerere ca acel motor de 50 cmc si 4 CP este in parametri de fabrica,ceea ce e greu de crezut. Sunt niste socoteli foarte exacte acolo,referitor la carburatie,rezistenta pieselor interne..etc Pe vremuri existau cluburi sportive de karting care mareau motorul la 80 cmc ,dar motoarele alea rezistau cateva curse,erau ingineri care se ocupau de asta,aveau utilaje,bancuri de probe...etc si multe motoare de stricat... Daca ....sa zicem...ca ai o Mobra care arata impecabil,si acte la ea,o poti vinde si cu acei bani iti iei ceva cu motor mai mare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Moderatori Kristian Postat 6 ore în urmă Moderatori Share Postat 6 ore în urmă @Dadududu,te mai rog inca odata sa-ti completezi datele de la avatar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dadududu Postat 2 ore în urmă Autor Share Postat 2 ore în urmă 3 hours ago, ALEX-Guzzista said: O fi gasit (primit) vreo Mobra si vrea sa-i dea capat la vitezometru... Radem,glumim..dar nu prea ai ce sa-i faci,asta luand in considerere ca acel motor de 50 cmc si 4 CP este in parametri de fabrica,ceea ce e greu de crezut. Sunt niste socoteli foarte exacte acolo,referitor la carburatie,rezistenta pieselor interne..etc Pe vremuri existau cluburi sportive de karting care mareau motorul la 80 cmc ,dar motoarele alea rezistau cateva curse,erau ingineri care se ocupau de asta,aveau utilaje,bancuri de probe...etc si multe motoare de stricat... Daca ....sa zicem...ca ai o Mobra care arata impecabil,si acte la ea,o poti vinde si cu acei bani iti iei ceva cu motor mai mare. Aveti dreptate, mai am un cross de 90cc cu ala ma chinui. Este varza motorul 3 hours ago, Kristian said: @Dadududu,te mai rog inca odata sa-ti completezi datele de la avatar Sa vad cum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Keyser Söze Postat 1 oră în urmă Share Postat 1 oră în urmă Acum 55 minute, Dadududu a spus: ... Sa vad cum Iti spun eu cum: deschizi pagina cu profilul tau si ai in partea de sus pe poza profilului buton cu Editare profil. Daca Mobra ta e functionala, las-o asa functionala cum e, o vinzi si iei ceva la care sa-i dai capat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALEX-Guzzista Postat 1 oră în urmă Share Postat 1 oră în urmă Acum 13 minute, Dadududu a spus: Aveti dreptate, mai am un cross de 90cc cu ala ma chinui. Este varza motorul Cross-ul banuiesc ca este chinezarie ... Toate motoarele de mica capacitate,chiar si cele de sub 500 cmc sunt de obicei abuzate de proprietari,vor performante de 1000 cmc din 500. Motor mic si bun,e sa il ai tu de nou si sa tragi de el atat cat trebuie... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dadududu Postat 44 minute în urmă Autor Share Postat 44 minute în urmă 35 minutes ago, ALEX-Guzzista said: Cross-ul banuiesc ca este chinezarie ... Toate motoarele de mica capacitate,chiar si cele de sub 500 cmc sunt de obicei abuzate de proprietari,vor performante de 1000 cmc din 500. Motor mic si bun,e sa il ai tu de nou si sa tragi de el atat cat trebuie... Adevarul este ca e chinezarie da l am luat stricat. E vechi oricum... 1 hour ago, Keyser Söze said: Iti spun eu cum: deschizi pagina cu profilul tau si ai in partea de sus pe poza profilului buton cu Editare profil. Daca Mobra ta e functionala, las-o asa functionala cum e, o vinzi si iei ceva la care sa-i dai capat. Momentatn am desfacut motorul ca sa dus ambielajul, setul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate