Radu711 Postat 9 ore în urmă Share Postat 9 ore în urmă Salutare, În ultima perioadă mă tot uit după echipamente moto și am observat că sunt foarte multe variante – de la magazinele mari din România până la site-uri mai mici sau chiar comenzi din afară. Sunt curios voi de unde vă luați echipamentele în general și ce experiențe ați avut. M-ar interesa în special: blugi sau pantaloni moto geci textile pentru mers zilnic / touring mănuși (vară / all-season) eventual și ghete Ați găsit magazine sau site-uri cu raport bun preț/calitate? Mergeți pe branduri cunoscute sau ați descoperit și variante mai ieftine care merită? Orice recomandare e binevenită Mersi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristian C. Postat 4 ore în urmă Share Postat 4 ore în urmă Salut, pe 24mx.com sunt cele mai ieftine echipamente, recent mi a trimis a mea la 320 lei geaca piele + blugi, 320 lei.. bani de o pereche de manusi. Eu vanez ofertelebde regula, am comandat destul de mult de la ei, foarte mulțumit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Moderatori Kristian Postat 2 ore în urmă Moderatori Share Postat 2 ore în urmă Acum 7 ore, Radu711 a spus: ... Bine ai venit pe forum. Te rog sa-ti completezi datele de la avatar sa stim cu cine stam de vorba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovidiu M Postat 2 ore în urmă Share Postat 2 ore în urmă https://www.motov.ro/ Sunt seriosi si de treaba. Calitatea echipamentelor este excelenta. Sunt importatori ai brandului SM Racewear. Am luat multe de le ei (geaca, manusi, pantaloni, ghete) atat pentru mine, cat si pentru altii. Marimile sunt corecte, poti sa faci retur. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Flying Dutchman Postat 58 minute în urmă Share Postat 58 minute în urmă 8 hours ago, Radu711 said: Sunt curios voi de unde vă luați echipamentele în general și ce experiențe ați avut. Se pare ca nu ai avut/cumparat echipament pana acum. O sa-ti dau un sfat, este gratis. Inainte de a recomanda un magazin sau altul, un site sau altul, singura sugestie de bun simt este sa probezi inainte ceea ce vei cumpara. Vei constata ca exista diferente - uneori foarte mari - intre un brand si altul in ceea ce priveste marimile. Este valabil la toate: casti, manusi, incaltaminte, pantaloni, geci. Deci, numai dupa ce esti sigur ce masuri ti se potrivesc de la o anumita firma, abia atunci este cazul sa te interesezi de unde poti cumpara mai convenabil. Inca ceva: lumea nu stie de unde esti, daca ai indica asta poate ti s-ar da cateva sfaturi cu magazine unde poti sa probezi echipament. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Djenavar Postat 53 minute în urmă Share Postat 53 minute în urmă Singurul sfat ,, daca probezi, cumpara,, daca nu vrei sa cumperi, nu proba. De cumparat de pe motocard. Louis. Helmetcity. Megamotorcycle. Sau probeaxa la un prieten Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate