Ghita George Postat Mai 24 Share Postat Mai 24 (editat) Salut , as vrea in iulie sa fac o excursie in Polonia. Am folosit Kurviger pentru a il face mai atractiv traseul. Ajung in Polonia a doua zi la Zakopane, stau o zi la baile termale, apoi in parcul de distratii Energylandia cu trecere prin mina de sare de la Wielczka . Daca aveti sugestii in continuare, as fi recunoscator. https://www.google.com/maps/d/u/2/edit?mid=10_DZYOkSS0iG7ekXclU1MDqp2aIvpKc&usp=sharing Editat Mai 24 de Ghita George completare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Djenavar Postat Mai 24 Share Postat Mai 24 Nu.mi dqu seama din traseu dar.ti recomznd Krakow. Frumos oras Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george13 Postat Mai 24 Share Postat Mai 24 Se deschide cu my maps. Este prins Krakow. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovidiu M Postat Mai 25 Share Postat Mai 25 Wroclaw este iarasi un oras frumos (si aproape de Krakow). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george13 Postat Mai 25 Share Postat Mai 25 Acum 2 minute, Ovidiu M a spus: Wroclaw este iarasi un oras frumos (si aproape de Krakow). Da, l-am prins în traseu. Mă interesează mai mult drumurile prin munte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leon Postat Mai 25 Share Postat Mai 25 La 24.05.2026 la 9:46, Ghita George a spus: Salut , as vrea in iulie sa fac o excursie in Polonia. Am folosit Kurviger pentru a il face mai atractiv traseul. Ajung in Polonia a doua zi la Zakopane, stau o zi la baile termale, apoi in parcul de distratii Energylandia cu trecere prin mina de sare de la Wielczka . Daca aveti sugestii in continuare, as fi recunoscator. https://www.google.com/maps/d/u/2/edit?mid=10_DZYOkSS0iG7ekXclU1MDqp2aIvpKc&usp=sharing Am fost in 2019 inainte de pandemie...Prin muntii Tatra e demential traseul. Iti recomand Cracovia (baga si un Auschwitz daca esti in zona). Te poti abate putin si pe la Praga in Cehia, o sa-ti placa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silver Arrow Postat Mai 25 Share Postat Mai 25 Daca timpul iti permite si iti plac orasele medievale frumos conservate si intretinute, poti incerca de la Wroclaw sa dai o fuga pe la Dresda si apoi la Praga cum ti-a propus @Leon. Si Bialystok este frumos de vizitat si esti la doi pasi de el. Gdansk-ul, orasul lui Fahrenheit, are un centru vechi care merita vizitat. Gasesti si termometrul lui Fahrenheit. Acuma 15 am trecut prin partea de nord si nord-est a Poloniei. Intinderi nesfarsite de paduri. Distractie placuta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george13 Postat Mai 25 Share Postat Mai 25 Anul ăsta Polonia , anul viitor Slovacia, Cehia pe îndelete. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ghita George Postat Mai 26 Autor Share Postat Mai 26 La 24.05.2026 la 9:46, Ghita George a spus: Salut , as vrea in iulie sa fac o excursie in Polonia. Am folosit Kurviger pentru a il face mai atractiv traseul. Ajung in Polonia a doua zi la Zakopane, stau o zi la baile termale, apoi in parcul de distratii Energylandia cu trecere prin mina de sare de la Wielczka . Daca aveti sugestii in continuare, as fi recunoscator. https://www.google.com/maps/d/u/2/edit?mid=10_DZYOkSS0iG7ekXclU1MDqp2aIvpKc&usp=sharing https://www.google.com/maps/d/u/2/edit?mid=1DeyK3dmH3YUMf3V5X14hZZEi3oj4Rl0&usp=sharing Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gadi Postat 1 oră în urmă Share Postat 1 oră în urmă On 5/25/2026 at 12:47 PM, Silver Arrow said: Daca timpul iti permite si iti plac orasele medievale frumos conservate si intretinute, poti incerca de la Wroclaw sa dai o fuga pe la Dresda si apoi la Praga cum ti-a propus @Leon. Si Bialystok este frumos de vizitat si esti la doi pasi de el. Gdansk-ul, orasul lui Fahrenheit, are un centru vechi care merita vizitat. Gasesti si termometrul lui Fahrenheit. Acuma 15 am trecut prin partea de nord si nord-est a Poloniei. Intinderi nesfarsite de paduri. Distractie placuta! Gdansk nu are centrul vechi! Cine stie istorie stie de ce. (Hint: unul cu mustață doar sub nas) Replica e făcută cu gust, iar preturile sunt pe masură. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate