15151515 Postat Marți la 10:38 Share Postat Marți la 10:38 (editat) Salutare, odata cu vanzarea Jimny-ului acum 3 ani, am ramas pe batatura cu remorca moto. Neutilizata intrucat pe masinile curente nu mai am carlig si motorul il misc pe roti... Este de productie locala (firma brasoveana) in anii 2000, monopost, utilizata initial pentru un Moto Guzzi California 1100 deci duce fara probleme motociclete masive. Nu este in cea mai buna stare cosmetica, dar este inmatriculata pe numele meu, impozite si fiscal la zi, fara RCA (~50lei ultima data cand am facut) si fara ITP (expirat in 2024). Se vinde doar cu transcriere fiscala si asigur pe costul meu inspectia ITP pentru eventualul cumparator - trebuie doar sa isi faca RCA care este oricum necesar pentru finalizare transcriere. Pret 2000lei. Disponibila la Brasov. Contact pe PM si stabilim acolo cum discutam detalii si alte clarificari. Mersi Editat Marți la 10:39 de 15151515 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat ieri la 05:28 Share Postat ieri la 05:28 Ce bine era dacă o vindeai acum 2 ani... De curiozitate, câte kg are? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
15151515 Postat 19 ore în urmă Autor Share Postat 19 ore în urmă Salut, trebuie sa verific dar parca undeva pana in 150kg. Este destul de zdravana si rampa de incarcare iti rupe picioarele daca pica pe tine. Masa totala este 500kg ca era delicat de tractat cu Jimny legal. PS: ingusta de nu o vedeam in mers in oglinzile laterale de la Jimny. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat 18 ore în urmă Share Postat 18 ore în urmă din poza pare ca moto putea merge si pe masina, cu un portbagaj mai serios Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate