Reverse Postat Mai 27, 2008 Share Postat Mai 27, 2008 Ce e ma numaru ala de basculanta? ca sa nu prinda viteza prea mare nebunu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brick23 Postat Mai 27, 2008 Share Postat Mai 27, 2008 ca sa nu prinda viteza prea mare nebunu E pe post de spoiler ma Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzefeeR Postat Mai 27, 2008 Share Postat Mai 27, 2008 Genereaza downforce Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bologa Postat Mai 27, 2008 Share Postat Mai 27, 2008 nu mah sa pot sa o controlez ))) ca e prea puternica ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Mai 28, 2008 Share Postat Mai 28, 2008 Noi accesorii ptr rs Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzzz Postat Mai 28, 2008 Share Postat Mai 28, 2008 Bai asta mi se vede adidasu:)) Dai o shawarma:P ca mi-am ars fruntea pe toba=)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat Mai 29, 2008 Share Postat Mai 29, 2008 Noi accesorii ptr rs ce senzual e ala din a 4-a poza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Iunie 9, 2008 Share Postat Iunie 9, 2008 Suntem in galben. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MCMISU Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 TINERI SI DISPERATI.Nu aveti in cap decat liniutze,trageri,ala l-a facut pe ala,prepareuri,etc.Stati dreaqu linistiti si vedeti-va de A1-ul vostru pana prindeti experienta. Dorinta de afirmare va domina. CE E RAU IN ASTA?? ai vorbit ca un pensionar revoltat pe tineret NIMIC DOAR MAI PUTIN MOTOCICLISTIDOAR MAI PUTINI MOTOCICLISTI VITEJI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 NIMIC DOAR MAI PUTIN MOTOCICLISTIDOAR MAI PUTINI MOTOCICLISTI VITEJI Alt rupt!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzzz Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 mai copii uitati niste poze cu fostu RS http://bikepics.com/members/alexutzzz/05rs125/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robi Postat Iunie 15, 2008 Share Postat Iunie 15, 2008 Poze cu RS`u. Care mai nou este de vanzare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eriksson Postat Iunie 15, 2008 Share Postat Iunie 15, 2008 frumos da de ce-l vinzi ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robi Postat Iunie 15, 2008 Share Postat Iunie 15, 2008 frumos da de ce-l vinzi ? vreau sa`mi iau mito. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claudelu85 Postat Iunie 16, 2008 Share Postat Iunie 16, 2008 Cagiva e din 1994 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robi Postat Iunie 16, 2008 Share Postat Iunie 16, 2008 Pai se merita sa dai Aprilia pentru Cagiva ? Se merita numai ca sunt mai scumpe cagivele ca sunt mai rare. Cagiva e din 1994 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adventix Postat Iunie 17, 2008 Share Postat Iunie 17, 2008 vreau sa`mi iau mito. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tomek Postat Iunie 17, 2008 Share Postat Iunie 17, 2008 poze noi cu rs-ul meu:D P.S.Nu eu sunt cel care facea stoppie...nu inca:D:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
46WRX Postat Iunie 17, 2008 Share Postat Iunie 17, 2008 e aiurea sa iti omoare altii motoru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tomek Postat Iunie 17, 2008 Share Postat Iunie 17, 2008 da nu mi l-a omorat!si oricum a fost pt prima si ult data cand i l-am dat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Iunie 19, 2008 Share Postat Iunie 19, 2008 poze noi cu rs-ul meu:D P.S.Nu eu sunt cel care facea stoppie...nu inca:D:) Dastea faceam cand eram mic ) Chiar nu glumesc...prietenii stiu de ce ) PS.Pacat ca nu am un fotograf bun. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Iunie 19, 2008 Share Postat Iunie 19, 2008 Ce slapi ai , sunt cu protectii? ba esti nebun , faci wheelie inainte sau dupa ce joci shotronu` pe strada?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Iunie 19, 2008 Share Postat Iunie 19, 2008 (editat) Ce slapi ai , sunt cu protectii? ba esti nebun , faci wheelie inainte sau dupa ce joci shotronu` pe strada?? Au slidere ) nu e sotron ma...plm chestie legata de fotbal ) Vezi ca slapi sunt prea smekeri si au costat o avere ) ) Editat Iunie 19, 2008 de CostinALN Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zvastic Postat Iunie 19, 2008 Share Postat Iunie 19, 2008 Au slidere ) nu e sotron ma...plm chestie legata de fotbal ) Vezi ca slapi sunt prea smekeri si au costat o avere ) ) Sunt converse =))? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZLD_moto Postat Iunie 19, 2008 Share Postat Iunie 19, 2008 Sunt converse =))? scz de offtopic dar m-a amuzat semnatura ta....in combinatie cu motorul de la avatar cu alb si rosu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate