Florin-rs Postat Ianuarie 17, 2010 Share Postat Ianuarie 17, 2010 Ăi-ai pus nocturnă? Nici chiar 6000 k faza scurta ,urmeaza si lunga. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Ianuarie 17, 2010 Share Postat Ianuarie 17, 2010 Baieti, parerea mea haideti sa incercam cat mai multe poze si mai putine vorbe . Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexgrp Postat Ianuarie 17, 2010 Share Postat Ianuarie 17, 2010 Punem leii pa dumneavoastra !!! Suntem si noi frumosi? pacat ca i-au suspendat contu' lu jojo 1 luna ... Mesaj completat cam cancer ieri...-1 grad...bine ca am iesit ca acuma vad ca ninge,deci vreo 2 sapt. pauza pana se usuca pa jos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Trotinel Postat Ianuarie 18, 2010 Share Postat Ianuarie 18, 2010 Ăi-ai pus nocturnă? Fara suparare, vrei sa facem cheta pt un set de gume? Da-o in plm, mai si va gasiti sa dati sfaturi p-aici ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin-rs Postat Ianuarie 21, 2010 Share Postat Ianuarie 21, 2010 Toba,luciu . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Di@bolick Postat Februarie 4, 2010 Share Postat Februarie 4, 2010 Pregatita for race ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CoSSmiN Postat Februarie 4, 2010 Share Postat Februarie 4, 2010 Pregatita for race ... Cati km ai racere? Pun si eu 2 poze sa nu fiu chiar off topic De prin 2008, pe cand eram mai tinerei asa... eu si gay-ul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CoSSmiN Postat Februarie 4, 2010 Share Postat Februarie 4, 2010 Incearca sa mai speli si tu motoreta ! Inca o poza mai recenta 2009, pentru cine nu e multumit de cei 15 cp... Deci, se poate si cu 15 cp destul de usor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexgrp Postat Februarie 5, 2010 Share Postat Februarie 5, 2010 Incearca sa mai speli si tu motoreta ! Inca o poza mai recenta 2009, pentru cine nu e multumit de cei 15 cp... Deci, se poate si cu 15 cp destul de usor! Asta doar daca vor si aia cu R1,Busa R6 si zzr 1400 . Asta e pe siriu cumva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Di@bolick Postat Februarie 20, 2010 Share Postat Februarie 20, 2010 Doua poze de azi ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zurby2fast Postat Februarie 20, 2010 Share Postat Februarie 20, 2010 (editat) Numaru il tin acasa sa nu ma ia radaru ) Si ce echipament vrei sa port frate? Am combinezon, dar in 2 luni imi ramane mic :|. A si faza cu doua degete ... frate am motor din 2009 nu din '99 , nici nu simt ambreiaju si cu degetul mic pot sa il trag.Mesaj completat Ce saracie de casca frate, are 4 stele la testele sharp. Tu ce casca ai mah de te dai asha b0$$? Spune-ne...mai porti sapca sub casca aia, ca sa iti stea pe cap? Ca sa fiu partial on-topic doua poze "calde". Am zis ca daca nu e moto, macar pe doua roti sa o dam. Editat Februarie 20, 2010 de Zurby2fast Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Di@bolick Postat Martie 24, 2010 Share Postat Martie 24, 2010 Lejer ... Mesaj completat Fac si eu ce pot. Mesaj completat Mesaj completat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
David' Postat Martie 27, 2010 Share Postat Martie 27, 2010 (editat) Hai sa ne dam in figuri ca avem r125 , facem stoppie , wheelie ... Bravo ma .. esti bun pentru dastea , nu ? Hai sa nu fiu off-topic ... Editat Martie 27, 2010 de david4you26 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Di@bolick Postat Martie 27, 2010 Share Postat Martie 27, 2010 (editat) Acum o imblanzeam.... Editat Martie 27, 2010 de Di@bolick Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzefeeR Postat Aprilie 1, 2010 Share Postat Aprilie 1, 2010 Ceee plm e curba aia ma? Si cand ies din curte o aplec mai mult. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
David' Postat Aprilie 1, 2010 Share Postat Aprilie 1, 2010 Adevarat . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Di@bolick Postat Aprilie 1, 2010 Share Postat Aprilie 1, 2010 Plm tu erai pe Amkart unde nu sunt masini, caini, etc. O sa pun pe cineva sa ma filmeze din fata sa vezi ca ma aplec destul de mult. Apropo pe fata am dat capatu, iar pe spate mai am vreo juma de cm. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bmc Postat Aprilie 1, 2010 Share Postat Aprilie 1, 2010 daca tu ai dat capatu pe fata si pe spate mai ai juma de centimetru, inseamna ca erai in stoppie SI in curba sau ce ? nici nu stii sa minti, mai degraba dai capat pe spate si pe fata iti mai ramane ceva... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Di@bolick Postat Aprilie 1, 2010 Share Postat Aprilie 1, 2010 :| Capatu il dai prima oara pe fata pretenash ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adventix Postat Aprilie 1, 2010 Share Postat Aprilie 1, 2010 :| Capatu il dai prima oara pe fata pretenash ! cum ai dedus asta ? din cauza ca e mai subtire roata pe fata ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CoSSmiN Postat Aprilie 2, 2010 Share Postat Aprilie 2, 2010 daca tu ai dat capatu pe fata si pe spate mai ai juma de centimetru, inseamna ca erai in stoppie SI in curba sau ce ? nici nu stii sa minti, mai degraba dai capat pe spate si pe fata iti mai ramane ceva... Nu este o regula, sunt multi factori care conteaza la datul capatului unei gume...plecand de la presiune, amortizoare si terminand cu pozitia pe motor. Si eu din cate imi amintesc, cu gumele stock eram aproape capat pe fata iar pe spate mai aveam ceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bmc Postat Aprilie 2, 2010 Share Postat Aprilie 2, 2010 pai tu pe amckart reising astea ) eu ziceam in cazu' lui la modu' general pe strada pac pac nu am niste poze sa pun acum dar o sa revin... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CoSSmiN Postat Aprilie 2, 2010 Share Postat Aprilie 2, 2010 pai tu pe amckart reising astea ) eu ziceam in cazu' lui la modu' general pe strada pac pacnu am niste poze sa pun acum dar o sa revin... Nu inteleg, pe strada sunt altfel de curbe? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin-rs Postat Aprilie 2, 2010 Share Postat Aprilie 2, 2010 O poza de azi . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mexicanu' Postat Aprilie 2, 2010 Share Postat Aprilie 2, 2010 O poza de azi . Ce priveliste suberba !!!!!!!!! Zana mea lipsea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate