CobraArt Postat Martie 22, 2006 Autor Share Postat Martie 22, 2006 mintzi ba ,la ray in masina erau vreo 20 chiar ...aaaa,tu erai afara...corect corect erau -10 grade Nu imi mai aduce aminte Am facut tot frigu posibil dupa lume pana la Ploiesti mai ales ca ma grabeam sa ajung acasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
horiabt Postat Martie 22, 2006 Share Postat Martie 22, 2006 Prietena de familie. Asa se numeste acum ? Man, chiar erau -10 intreba pe Reverse Tu nu ai fost Glumeam... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rss Postat Martie 23, 2006 Share Postat Martie 23, 2006 mama la -10 grade tre sa ai curaj am venit si eu la buc pe frig da nu era -10 grade erau vro 0 asa:D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Martie 24, 2006 Autor Share Postat Martie 24, 2006 mama la -10 grade tre sa ai curaj am venit si eu la buc pe frig da nu era -10 grade erau vro 0 asa:D M-am simtit bine per total Cred ca o sa imi fac abonament la Arc si eu o sa fie mai greu cu scoala am de dat cambridge-ul in Iunie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rss Postat Martie 24, 2006 Share Postat Martie 24, 2006 eee inveti si tu seara cand ajungi acasa:)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Martie 25, 2006 Autor Share Postat Martie 25, 2006 eee inveti si tu seara cand ajungi acasa:)) Scoala este mai importanta decat o plimbare cu motocicleta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rss Postat Martie 26, 2006 Share Postat Martie 26, 2006 pt tine e mai important. pt mine nu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smile Postat Martie 26, 2006 Share Postat Martie 26, 2006 majoritatera speed`ishti....primitzi si un endurist de vreo 16 din bucuresti printre voi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Martie 26, 2006 Autor Share Postat Martie 26, 2006 Bine ai venit printre noi Ce este cu numarul ala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unnamed Postat Martie 26, 2006 Share Postat Martie 26, 2006 unde sunt facute pozele din padure? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smile Postat Martie 26, 2006 Share Postat Martie 26, 2006 Bine ai venit printre noi Ce este cu numarul ala niste pile mici unde sunt facute pozele din padure? in padurea de la comana....pe drumul forestier Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
puya123123 Postat Martie 26, 2006 Share Postat Martie 26, 2006 e pe inveers Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Martie 26, 2006 Share Postat Martie 26, 2006 e pe inveers gay? ...puya tu vb de tine sau de numar? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
puya123123 Postat Martie 26, 2006 Share Postat Martie 26, 2006 muahahhahaha...nu comentez NUMARUL E PE INVERS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smile Postat Martie 26, 2006 Share Postat Martie 26, 2006 prea misto pacat ca o sa mi`l ia primul politzist care il vede .....oare o sa observe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Martie 30, 2006 Autor Share Postat Martie 30, 2006 Am redeschis sezonu si in acelasi timp am luat motoru de la service Niste poze noi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Martie 30, 2006 Share Postat Martie 30, 2006 O da E bun uleiu ptr Horatiu? Hai poate ne vedem cu totii sambata la prisma... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ofens Postat Martie 30, 2006 Share Postat Martie 30, 2006 Am vazut multi cu vitezanele la 125, eu am o yamaha xt 125x , deocamdata nu am facut poze la motor, cu toate ca am aparat...Faza e ca nu cunosc pe nimeni cu 125 sa ma dau si eu ....Stau prin berceni, daca mai e careva de p'aici care sta prin zona sa-mi dea si mie un mesaj...(daca vrea...) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Martie 30, 2006 Share Postat Martie 30, 2006 Am vazut multi cu vitezanele la 125, eu am o yamaha xt 125x , deocamdata nu am facut poze la motor, cu toate ca am aparat...Faza e ca nu cunosc pe nimeni cu 125 sa ma dau si eu ....Stau prin berceni, daca mai e careva de p'aici care sta prin zona sa-mi dea si mie un mesaj...(daca vrea...) puya123123 e din berceni are un rs125,noi in general suntem o gasca mai mare ,vb cu el k suntetzi vecini si ne intalnim cu totii..ca terorizam deja bucurestiul id`u lui de mess e ala de mai sus,bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Harnigan Postat Martie 30, 2006 Share Postat Martie 30, 2006 O da E bun uleiu ptr Horatiu? Hai poate ne vedem cu totii sambata la prisma... E bun e bun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ofens Postat Martie 30, 2006 Share Postat Martie 30, 2006 vin si eu sambata la prisma :moto: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Martie 31, 2006 Share Postat Martie 31, 2006 vin si eu sambata la prisma :moto: daca vrei vorbim si ne intalnim sa mergi cu noi ,lasa`mi un id de mess Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Hammer Postat Martie 31, 2006 Share Postat Martie 31, 2006 Salutare , pentru cei care nu ma cunosc (rusine ... jk) : Andrei , aproape 18 , RS 125 2004. N-am mai intrat de mult timp pe motociclism , dar sigur ca odata cu infiintarea "TINERI SI NELINISTITI...la clasa 125cc" acest lucru se va schimba.Pentru ca uneori avem nevoie unii de altii (ma refer la sfaturi , ajutor ma carcotasilor). Si daca suntem putin seriosi putem sa realizam si plimbarea aia de care vorbiti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
puya123123 Postat Martie 31, 2006 Share Postat Martie 31, 2006 pune-i stickere.,. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Martie 31, 2006 Share Postat Martie 31, 2006 pune-i stickere.,. arata mai bine fara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate