rss Postat Aprilie 7, 2006 Share Postat Aprilie 7, 2006 farte aveti 16 17 ani si vb ca uni de 80 de ani distrativa ba ca vine uraganu katrina peste noi:)))))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
POW Postat Aprilie 7, 2006 Share Postat Aprilie 7, 2006 of of...padurarii mei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mihai Florea Postat Aprilie 7, 2006 Share Postat Aprilie 7, 2006 salutare,sunt mihai din constantza,si uite ca printre atatea aprilia rs si alte vitezane carenate,se mai gaseste cineva care a ales un first bike formula,si si-a bagat surubelnitza in el pana la ultima piesa.scuzati casca din poza,d-abia ieri am achizitionat o casca adevarata vemar.totusi nu-i de rau ca am luat 125km/h cu ea,dar si consumul de benzina e cu mult sub ceea ce vad pe la tzantzarii de 125.asa se explica si puterea de doar 8kw la 8500rpm.suntem 2 in c-ta cu acelasi tip de motor,deci macar am pe cine depasi. .......vine 1 mai la vama,si hai si pe voi asthia cu a1 din tzara sa va vad ca ajungetzi.....eu am 19 ani si permis de A si de B.de asta ce ziceti?si printre altele am si diploma de pilot de karting....dar cand banii vorbesc,lumea aculta cand nu are ..............am facut cu ea toata plaja mamaia pe nisip dus -intors cu o medie de 50 km.h,si am avut si destule experientze off-road. in bucuresti este cu totul alta lume decat la noi in provincie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smile Postat Aprilie 7, 2006 Share Postat Aprilie 7, 2006 gusturile nu se discuta .....intradevar e frumos si pe speed dar mie mai mult imi place enduro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Aprilie 9, 2006 Autor Share Postat Aprilie 9, 2006 Hai sa mai pun si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Aprilie 9, 2006 Share Postat Aprilie 9, 2006 cand vi ma in Bucuresti sa aud si eu yoshimura aia??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Aprilie 9, 2006 Autor Share Postat Aprilie 9, 2006 In weekendul care vine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
puya123123 Postat Aprilie 9, 2006 Share Postat Aprilie 9, 2006 cand vi ma in Bucuresti sa aud si eu yoshimura aia??? poate i-o si luam ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unnamed Postat Aprilie 9, 2006 Share Postat Aprilie 9, 2006 Hai sa mai pun si eu la prima vedere am crezut ca ii iese ceva din teava Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Aprilie 9, 2006 Autor Share Postat Aprilie 9, 2006 Eu nu recomand nimanui toba racing pentru uz de zi cu zi pentru ca este FOARTE OBOSITOARE Nu cred ca o sa mai dureze mult pana o schimb cu aia stock sau cu un Arrow care e road legal Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unnamed Postat Aprilie 9, 2006 Share Postat Aprilie 9, 2006 s-a simtit o crestere in putere sau din contra? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Aprilie 9, 2006 Share Postat Aprilie 9, 2006 s-a simtit o crestere in putere sau din contra? e la fel ,doar sunetul difera ...poate doar o crestere mica mica,aproape insesizabila Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Aprilie 9, 2006 Share Postat Aprilie 9, 2006 Paule cand mergem la miting pe 15 vin la tine pe la 10:30=10:45..Da?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Aprilie 10, 2006 Autor Share Postat Aprilie 10, 2006 e la fel ,doar sunetul difera ...poate doar o crestere mica mica,aproape insesizabila Poate ca e o diferenta foarte mica, dar eu nu o simt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
puya123123 Postat Aprilie 10, 2006 Share Postat Aprilie 10, 2006 Paule cand mergem la miting pe 15 vin la tine pe la 10:30=10:45..Da?? cata lipsa de inspiratie intr-un post.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Aprilie 10, 2006 Share Postat Aprilie 10, 2006 Ba gay`ule nu taci? PS.am gasit una inalta ce zici e cat mine:D:)) si are 30kg uda si cu butelia in brate:)): Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Aprilie 10, 2006 Autor Share Postat Aprilie 10, 2006 cata lipsa de inspiratie intr-un post.. Chestia asta puteai sa il intrebi pe mess Da,ok acum stim ca te duci cu Paul pe 15 wow mare implinire Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rss Postat Aprilie 11, 2006 Share Postat Aprilie 11, 2006 lasati ma baiatu in pace ce aveti cu el:D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Aprilie 11, 2006 Share Postat Aprilie 11, 2006 ba ia lasati`l pe costy in pace ca va sparg lui cobra ii mai permitem asa,da` gayu sef nu are voie sa vorbeasca ...puya ce scheme ai mai facut ma,mergi in cap pe rezervor acuma?cu cricu pus.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Aprilie 13, 2006 Autor Share Postat Aprilie 13, 2006 Ba, sincer mie imi place de Puya merge atent, precaut,usor si cu grija este incepator si imi place ca este calculat baiatu Bafta Puya Sper ca nu te-am laudat aiurea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rss Postat Aprilie 13, 2006 Share Postat Aprilie 13, 2006 Ba, sincer mie imi place de Puya merge atent, precaut,usor si cu grija este incepator si imi place ca este calculat baiatu Bafta Puya Sper ca nu te-am laudat aiurea vezi sa nu se indragosteasca de tine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Aprilie 13, 2006 Share Postat Aprilie 13, 2006 ba ia lasati`l pe costy in pace ca va sparg lui cobra ii mai permitem asa,da` gayu sef nu are voie sa vorbeasca ...puya ce scheme ai mai facut ma,mergi in cap pe rezervor acuma?cu cricu pus.. Ai o de la mine. Puya merge pe langa motor pe loc. Ba, sincer mie imi place de Puya merge atent, precaut,usor si cu grija este incepator si imi place ca este calculat baiatu Bafta Puya Sper ca nu te-am laudat aiurea Da da ia intreabal cum este cu 150km.h pe la el prin zona? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Aprilie 14, 2006 Autor Share Postat Aprilie 14, 2006 Ai o de la mine. Puya merge pe langa motor pe loc. Da da ia intreabal cum este cu 150km.h pe la el prin zona? Lasa ca ajung eu in Bucuresti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Aprilie 16, 2006 Autor Share Postat Aprilie 16, 2006 Hai ca am facut rost si de un video Filmuletu initial a fost format 3gp si transformat in avi si din acest motiv a scazut claritatea a.avi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Aprilie 16, 2006 Share Postat Aprilie 16, 2006 Hai ca am facut rost si de un video Filmuletu initial a fost format 3gp si transformat in avi si din acest motiv a scazut claritatea nu se compara cu sunetul real ,ti se ridica paru` in cap cand auzi cel mai tare se aude in pasaj la obor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate