black widow Postat Martie 24, 2011 Share Postat Martie 24, 2011 Am gasit niste modele destul de atragatoare in Anglia. Stiti cineva care aduce mobre de acolo? daca vindem in timp util motoarele din dotare (eu si inca un personaj din zona asta ) poate ne asociem si licitam din state; stim site, avem contact acolo... bani sa fie; alt pont ar fi - grecia; se zice ca sunt preturi f okei in zona... fara tva, vama si transport... vin pe roti de acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoenix79 Postat Martie 24, 2011 Share Postat Martie 24, 2011 (editat) Pentru Dl HD: http://www.autotrader.co.uk/classified/adv...us/60?logcode=p e din 2005 cu 4500 EUR Eu zic ca nu se compara. Am vrut sa caut sfaturi si indrumari pentru a cumpara un sportie, deci haideti sa facem loc pentru posturi cu acest scop. Mersi. Editat Martie 24, 2011 de phoenix27 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheFatBob Postat Martie 24, 2011 Share Postat Martie 24, 2011 linistiti-va....toti iubim, HD, ne iubeste pe toti...hehehe din anglia, motoarele se aduc pe roti...hehehe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoenix79 Postat Martie 24, 2011 Share Postat Martie 24, 2011 linistiti-va....toti iubim, HD, ne iubeste pe toti...hehehedin anglia, motoarele se aduc pe roti...hehehe Mda, se poate si pe roti, dar deocamdata nu am timp liber pentru asa ceva. Deci daca stiti pe cineva va rog sa-mi dati datele de contact. Thx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shobolanu' Postat Martie 24, 2011 Share Postat Martie 24, 2011 4500 de lire? hheehheeh... e prea mult! Cred ca poti gasi mai ieftin! Cu 4500 mai bine ia un FXR - cu era gandul tau initial! Vezi ebay ca e ful de optiuni! Mesaj completat Macar un 1200 din aceasi an cu f putini km...daca nu vrei motor vechiut.. Mesaj completat in 5 min : http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Harley-Davi...torcycles#v4-32 ofera-i 6200$ americani cu shipping cu tot si ai un motor bestial la scara mai ieftin si... hmmm... super! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoenix79 Postat Martie 24, 2011 Share Postat Martie 24, 2011 (editat) am uitat sa vierific si e-bayu' heh Mesaj completat Am reusit in fine sa iau un Sportster pentru nevasta mea. E din 99 stare super, am luat dintr-un atelier HD. Acum la noi ninge, dar cand reusesc fac un filmulet si poze sa vedeti si voi despre ce vorbesc. Din pacate are un rezervor urat, dar avem noi flex Ma gandesc sa schimb si amortizorul spate, sa fie mai joasa pentru nevasta. He ... alta viata! Mesaj completat Am gasit o poza din anunt. Mai multe maine sau spre seara Editat Martie 24, 2011 de phoenix27 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bach Postat Aprilie 12, 2011 Share Postat Aprilie 12, 2011 frumos....sus cu topic-ul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoenix79 Postat Aprilie 12, 2011 Share Postat Aprilie 12, 2011 Mersi! Dupa mine e prea accesorizat, asa ca revin din cand in cand cu noutati. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shobolanu' Postat Aprilie 12, 2011 Share Postat Aprilie 12, 2011 Frumos barbate! Felicitari si cat mai multe zambete satisfacute cu el! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mas oyama Postat Aprilie 13, 2011 Share Postat Aprilie 13, 2011 el ramane cu zimbetul ca satisfactia o are nevasta-sa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoenix79 Postat Aprilie 13, 2011 Share Postat Aprilie 13, 2011 el ramane cu zimbetul ca satisfactia o are nevasta-sa! Corect! Prima incercare si sunetul bestiei: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheFatBob Postat Aprilie 13, 2011 Share Postat Aprilie 13, 2011 mno,si eu care credeam ca e motorul tau... am vrut sati zic sa-i dai parbrizu jos,dar daca e pt nevasta-ta,lasa-l... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoenix79 Postat Aprilie 13, 2011 Share Postat Aprilie 13, 2011 Eu vreau sa-mi iau un dyna. Parbrizul am dat jos Si daca mai montam, montam una mai mica. O sa vin cu mai multe poze. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Aprilie 13, 2011 Share Postat Aprilie 13, 2011 (editat) Oricum cum da caldura si e gata jucaria de modificat ma duc pana la tine sa o vad si aud ! Si ti-am gasit video-ul cu calitate mai mare http://www.youtube.com/watch?v=p_i9z5vkPTU...feature=related Editat Aprilie 13, 2011 de IceLord Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoenix79 Postat Aprilie 13, 2011 Share Postat Aprilie 13, 2011 Revin cu poze: Zambetul despre care vorbeam si alte poze fara parbriz. Ziceti daca mai vreti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Aprilie 13, 2011 Share Postat Aprilie 13, 2011 oi da ce so intamplat cu vilmarea de calitate superioara de o devenit privata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Aprilie 13, 2011 Share Postat Aprilie 13, 2011 Ce Dyna vrei, ce ani? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoenix79 Postat Aprilie 13, 2011 Share Postat Aprilie 13, 2011 Ce Dyna vrei, ce ani? Pana nu vand al meu, nu post sa zic nimic. Pana atunci vise mari... Mesaj completat Haideti oameni buni, cer ajutorul vostru. Poate impreuna reusim sa rezolv problema mea. Acum pe sporti e un rezervor urat de tot. E lat, e lung, e naspa. Vreau sa schimb cu un rezervor original sportster, dar varianta mai rotunda. De exemplu: Problema e ca nu prea gasesc de vanzare. Sincer nu vreau sa apuc sa fac de la zero. Asta va fi ultima varianta. Asa ca daca gasiti voi pe undeva, la cineva dati un semn. Nu vreau sa dau mai mult de 100-150 eur. Multumesc! Fiecare link va fi rasplatit cu o bere! Mesaj completat Aici e rezervorul meu: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Aprilie 14, 2011 Share Postat Aprilie 14, 2011 Ia legatura cu Klaus, i-am dat eu rezervor de Sportster. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoenix79 Postat Aprilie 15, 2011 Share Postat Aprilie 15, 2011 Ia legatura cu Klaus, i-am dat eu rezervor de Sportster. Da-mi te rog mai multe date de contact, ca nu-l cunosc. Mersi! Mesaj completat Gata baieti, bag flexu. Nu am gasit ceea ce am nevoie. Revin cu rezultatul. Multumesc pentru ajutor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Philip_HD Postat Aprilie 15, 2011 Share Postat Aprilie 15, 2011 Gata baieti, bag flexu. Nu am gasit ceea ce am nevoie. Revin cu rezultatul.Multumesc pentru ajutor. Cu siguranta iesi mai ieftin asa, dar daca luai altul, poate iti recuperai banii din vanzarea astuia. Spor la treaba! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoenix79 Postat Aprilie 15, 2011 Share Postat Aprilie 15, 2011 Cu siguranta iesi mai ieftin asa, dar daca luai altul, poate iti recuperai banii din vanzarea astuia.Spor la treaba! Este un rezervor naspa, nu cred ca pot sa vand peste 50 euro, si ceea ce vreau e 200... Mesaj completat Si inca un filmulet cu sunetul motorului: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Aprilie 15, 2011 Share Postat Aprilie 15, 2011 Este un rezervor naspa, nu cred ca pot sa vand peste 50 euro, si ceea ce vreau e 200...Mesaj completat Si inca un filmulet cu sunetul motorului: Muzica nu altceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shobolanu' Postat Aprilie 16, 2011 Share Postat Aprilie 16, 2011 Chiar daca arata naspa rezervorul pe care-l ai acum e mai scump decat cel pe care tzi-l doresti (asta e cotat touring ) Sa nu faci prostia sa-l vinzi pe 3 lei! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoenix79 Postat Aprilie 17, 2011 Share Postat Aprilie 17, 2011 Scuzati dar nu am avut rabdare.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate