easybiker Postat Mai 2, 2007 Autor Share Postat Mai 2, 2007 Fain motorash! Grije mare la shuruburi insa... Sa le strangi calumea ca altfel in fiecare zi pierzi cate ceva, Eu mi-am pierdut ieri shift peg-ul. Da,vibreaza foarte puternic. Chiar ma gandeam azi la suruburi. Multumesc de sfat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
easybiker Postat Mai 3, 2007 Autor Share Postat Mai 3, 2007 M-am uitat la filmuletul asta de 100 de ori. Este bestial. L-am postat si la Old School choppers mai demult. Sa vada si romanii ce inseamna sa te dai cu choppere. Super!! Frisco style rules!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
easybiker Postat Mai 6, 2007 Autor Share Postat Mai 6, 2007 Off topic: Azi am facut din nou cunostinta cu asfaltul. Deja imi era dor de el. Am dat cu Sportsterul de pamant si mi-am futut semanlizarea stanga fata,si aia spate ramane doar aprinsa,nu mai clipeste. Am indoit schimbatorul si am polizat maneta de ambreiaj. Gafa de handicapat, pe ploaie. Am franat cu fata tare la semafor ,motorul pe o parte si eu m-am dat peste cap ca o bila. Mi-am spart genunchiul si glezna,dar motorul conteaza. Imi vine sa urlu cand ma gandesc cat pot sa fiu de prost. Bine ca n-am picat pe dreapta,ca imi luam adio de la tobe. Dar ata ete. Se repara... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Mai 6, 2007 Share Postat Mai 6, 2007 Au, c est naspha, vorba francezului. Acu ce dracu sa zic, parca erau semnalizari de HD si la Louis precum si maneta. Ce ai patit la picior, e grav? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
easybiker Postat Mai 6, 2007 Autor Share Postat Mai 6, 2007 Nu-i nimic grav. Juliturile specifice cazaturilor pe o parte si rostogolirilor. Semnalele fata sunt ceva custom,nu sunt de Harley.Dar le-am indreptat deja numai ca nu se aprinde.Am scapat usor. Si motorul este OK in prop de 99%. Numai ca imi este mie ciuda ca sunt un dobitoc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kata Postat Mai 6, 2007 Share Postat Mai 6, 2007 easy, vezi ca daca ti-e spart becul sau ars nu iti mai merge ''clipocitorul'' pt ca nu mai intrerupe din cauza ca nu are destul curent Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shobolanu' Postat Mai 6, 2007 Share Postat Mai 6, 2007 Nasol barbate! Culmea ca shi eu mi l-am sprijinit vineri, bag pixu... Mi-o taiat un dobitoc care trecea pe roshu calea shi o trebuit sa culc motoru ca sa nu intru in el ca mutu'. Mi-am belit un inaltzator de ghidon , julit oglinzile noi noutze cu semnalizari in ele, rupt shift rod linkage-ul de la comenzile avansate, shi sarit axu care schimba vitezele din loc = cutia blocata intr-antaia. Sper cand dau jos cutia sa nu gasesc altele... Conspiratzie impotriva Sporsty-urilor nu alta! Bafta la reparatzii! P.S. Daca nu e ars becul , vezi ca de obicei se desfac firele de pe dulie in cazuri de-astea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Mai 7, 2007 Share Postat Mai 7, 2007 aoleu mai baieti,ce faceti acolo?sper ca sunteti bine. pacat de motoare... B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Klaus Postat Mai 7, 2007 Share Postat Mai 7, 2007 Bun asa...bine ca naveti nimic deci a fost ziua sportserului *pe jos* in Romania . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ottogrozav Postat Mai 7, 2007 Share Postat Mai 7, 2007 sa stiti ca eu tot astept la sportsterul ala. in fiecare saptamana aflu ca s-ar putea sa vina saptamana viitoare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Saracie Postat Mai 7, 2007 Share Postat Mai 7, 2007 sa stiti ca eu tot astept la sportsterul ala. in fiecare saptamana aflu ca s-ar putea sa vina saptamana viitoare. "sar putea"...pai...l-ai comandat le kioscul de ziare...?...sau ti-l aduc impins...? oricum...sa il stapinesti sanatos... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kata Postat Mai 7, 2007 Share Postat Mai 7, 2007 (editat) daca tot suntem la vesti proaste, sa va dau si eu una: azi, cu o garoafa si cu un pahar de apa minerala eu si cu FLH-ul ne-am despartit. l-a luat in primire un coleg si prieten de al meu pe care niste evenimente nasoale l-au facut sa isi vinda dresser-ul din '03. a ramas fara motocicleta si m-a intrebat daca nu ii dau fl-ul, am primit pe el ceva bani si i-am dat drumul sa zburde pe alte meleaguri. stiu ca o sa aiba grija de el si va iesi un motor tapan din el (avem aceeleasi gusturi), in plus am prea multe proiecte in care am intrat ca si musca in kakat si nu imi ajung banii sa le fac pe toate. voi mai posta ceva poze cu progresul cind se va intampla ..be missing you... Editat Mai 7, 2007 de kata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ottogrozav Postat Mai 8, 2007 Share Postat Mai 8, 2007 "sar putea"...pai...l-ai comandat le kioscul de ziare...?...sau ti-l aduc impins...? oricum...sa il stapinesti sanatos... da, merci. cred ca daca il aduceau impins ajungea mai repede. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
badimiki Postat Mai 8, 2007 Share Postat Mai 8, 2007 Da Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
morpheus Postat Mai 9, 2007 Share Postat Mai 9, 2007 sa stiti ca eu tot astept la sportsterul ala.in fiecare saptamana aflu ca s-ar putea sa vina saptamana viitoare. saluti! good choice! la ce firma ai facut comanda? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ottogrozav Postat Mai 9, 2007 Share Postat Mai 9, 2007 am mai vorbit cu ei. sper ca in 2 saptamani sa o am. acum trebuie sa imi gasesc garaj in zona dr. taberei, cetatea histria. m-as cupla si cu alti motociclisti daca as gasi. astept oferte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razzie Postat Mai 9, 2007 Share Postat Mai 9, 2007 stati linistiti. va tin la curent. te asteptam la www.hogromania.com Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Mai 10, 2007 Share Postat Mai 10, 2007 te asteptam la www.hogromania.com sal, completeaza-ti locatia la profil. B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ottogrozav Postat Mai 12, 2007 Share Postat Mai 12, 2007 te asteptam la www.hogromania.com iti multumesc. sal, completeaza-ti locatia la profil. B. e completata locatia. bucuresti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ottogrozav Postat Mai 17, 2007 Share Postat Mai 17, 2007 se pare ca saptamana viitoare, adica dupa 21 mai vine motorul. deja am echipamentul, oarecum am rezolvat si cu garajul, motor mai imi trebuie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
easybiker Postat Mai 18, 2007 Autor Share Postat Mai 18, 2007 Kata,o sa il "missing" si noi. Motorul ala era criminal. Asta-i viata. Nu poti sa le ai pe toate. Eu am sarit de 1000 de Km astazi cu Sportsterul. Pot sa zic ca am devenit prieteni pe viata. Este motorul ideal pentru mine. Am stat numai pe el de cand am numerele provizorii acum vre-o 10 zile. Cred ca din astia 1000 de Km , 50% i-am facut numai in oras. Sportsterul este superb. Merge de rupe si este mult mai mult decat m-am asteptat. Il recomand oricui. Singurul lucru pe care il pot reprosa este ca imi picura putin ulei de la capacul transmisiei primare. O chestie pe care o rezolvi intr-o ora. Deci este destul de ireprosabil. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Mai 19, 2007 Share Postat Mai 19, 2007 pai ar fi anormal sa nu picure....ii faci reprosuri?ia-ti jap! din ce an e motorul?verifica-i suruburile si garnitura. B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
easybiker Postat Mai 19, 2007 Autor Share Postat Mai 19, 2007 pai ar fi anormal sa nu picure....ii faci reprosuri?ia-ti jap! din ce an e motorul?verifica-i suruburile si garnitura. B. Am pretentii de la el.I-ati tu japoneza!! Nu ar fi anormal deloc pentru o motocicleta intretinuta cum are a mea pretentia sa fie. Nu imi place uleiul sub motor indiferent ca este Harley sau Honda. Si King-ul lui Nelu din TM a curs tot pe la primara. Si era mult mai nou ca al meu. Acum l-a facut si nu mai curge absolut nimic. Garnitura este OK (se poate etansa cu pution ajutor) dar au fost destranse suruburile putin din cauza vibratiilor. Asa am primit motorul si a "curs" din prima clipa. Acum le-am strans dar deja s-a aplatizat garnitura din cauza vibratiilor. Trebuie sa merg la Romi la service sa il facem.Trebuie dat capacul jos,curatat de ulei si tras silicon negru de temperatura. Garnitura trebuie numai ajutata putin sa se etanseze. Un Harley intretinut nu are voie sa curga. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hdmuti Postat Mai 19, 2007 Share Postat Mai 19, 2007 ca tot veni vorba! ironhead xlch'68 ..............un lucru e sigur ...nici o data nu plec de acasa fara loctite 243 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ottogrozav Postat Mai 27, 2007 Share Postat Mai 27, 2007 mi-a venit motocicleta. f. frumoasa. nu am avut inca timp sa merg cu ea. mai dureaza un pic pana se face RAR-ul se inmatriculeaza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate